Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Čekají Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými kameny, které lzeobjednat v našem živém vysílání. Budete zářit každý den jako opravdová diva. (TV Barrandov)

Recenze (28)

cariada 

všechny recenze uživatele

Prostě teleshoping živě, šperky vypadají celkem pěkně za slušnou cenu a velký plus nevolá se na předražený linky a ale za normální tarif. Občas je tam i pěkná ženská. Pro mě to pořad není, ale ženský si tam určitě vyberou, když chtějí. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečně klenot, ale bohužel v tom negativním slova smyslu. Neskutečné a nepochopitelné co vše se dnes může vůbec dostat do vysílání.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandovský teleshoping, kde kadejaká hlúpa, škaredá, neúspešná prostitútka bez slovnej zásoby sa snaží presvedčiť ľudí, že im za mimoriadne výhodnú cenu predá šperk nedozernej hodnoty. Stačí len rýchle zavolať a nablískaný šunt, čo sa tvári ako drahý klenot, bude váš. Na takýto primitívny podvod sa môže nachytať jedine absolútny idiot. Verím, že sa občas taký chmuľo nájde a ten ich shit si fakt objedná. Avšak každý kto nemá v hlave úplne vákuum, si musí byť vedomí toho, že to celé je jeden obrovský ojeb. Neponúkajú klenoty, ale len bezcenný odpad! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Se divím, že to ještě pořád nezakázali, když se několikrát jak na internetu, tak v novinách probíralo, že jde v některých případech o „podvod“ a nabízené věci dle expertů na šperky ani neexistují. Viděl jsem tuto nablýskanou variaci na teleshopping asi dvakrát, ale vždy jen kousek. Což o to, většina těch nabízených věcí vypadá vskutku pěkně a i ty ceny nebyly zrovna nejhorší, ale důvěryhodnost je zde dost nahlodána. Zvláště když si na netu přečtete některé dotazy jistých dam, které si objednali zboží (nebo chtějí objednat) a… ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Některé šperky mě překvapily, netušila jsem, že vůbec existují a mají tak vysokou hodnotu. Taky je zarážející cena prstenů s několika diamanty za 5000 i méně. Totéž safíry, topazy a podobné skvosty. Prstýnky, náušnice a přívěsky jsou to vesměs pěkné, ale domnívám se, že kameny jsou jen barevné sklo. Totéž udávané "zlato" nebo "platina". Takže nekoupila bych tam nikdy nic, ale aspoň že důvěřiví diváci nemusejí volat na předražené linky 909 atd. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Hnůj, jenž se rozlezl po všech možných televizích, které musejí za tohle dostat od prodejců předraženého šmuku řádně zaplaceno. Milovníka videí z CaryMaryFuckova kanálu na YouTube příjemně polechtá návrat některých kvízčubin do ještě retardovanějších sfér televizní produkce, zábavné je to ale asi jako čumění na produkt půlhodinové návštěvy hajzlu. (1 192.) ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Keď začali televízie vysielať rôzne "vedomostné" súťaže, mal som pocit, že nižšie už tieto stanice klesnúť nedokážu. Mylím "súťaže" v ktorých zavoláte , obvykle, peknej moderátorke a vyriešite, zvyčajne, banálnu úlohu, no nikdy sa tam nedovoláte. Mýlil som sa, Tv klesli ešte nižšie. Po zákazu týchto hier prišla veštiareň. No dokonca aj tú prekonali práve touto jedno-hubkou. Cez televíznu obrazovku sa Vám ukecaná teta snaží predať akože originálny drahý šperk za neuveriteľne nízku cenu. Ide o nemorálny ale zákonný typ odrbania naivných ľudí o peniaze. Odpad odpadov. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

tohle se může dít jenom v ČR, kriminální činnost provozovaná legálně na veřejnosti - nestačí, že to tady praktikuje Bureš, teď už musí i Soukup, který se bohužel, u nás může stát i tím prezidentem. Nabídka barevných sklíček a chirurgické oceli od vietnamců, co s 90 % slevou stojí jen 6 litrů, se poseru..Kdokoliv si v tomhle pořadu cokoliv objedná a pak se diví, že mu místo vykládaného smaragdového prstenu přijde hovno s cibulí a ještě si !!! stěžuje !!!!, tak by měl být deportován do severní korei bez možnosti návratu (definice: nebezpečný nesvéprávný imbecil s penězi). ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Co to jako má být ? Při klikání ovladačem jsem narazila na tohle, pro co nemám ani pojmenování. Pořad ? To snad ne. Co jsem tak pochopila ze sledování, tak se vám snaží nabídnout jakési barevné sklíčka za tak super cenu, že to musíte mít bez ohledu na to že v parku se takových střepů válí asi tak 5 000. Před hospodou to zametou, nějaký šikula to doma roztaví a upeče super briliant který má cenu jak 3 auta. Ale pozor ! Během pořadu to snížíme na cenu pastelek od vetešníka a vy tak můžete mít doma jedinečný klenot který se může časem hodit jako podložka pod viklavej stůl. Za tu cenu ? No nekup to. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Degenerace lidstva v přímém přenosu...na nejhorší TV stanici v celém vesmíru - ještě blbější než je Šlágr. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad od tupců pro tupce! Ať už tohle vysílá jakákoliv TV (aktuálně Barrandov), jasně tím dává na okaz fakt, že diváci jsou jí u prdele a že jí jde hlavně o peníze. Naprosto nejubožejší "pořad" co se může v TV vyskytnout. "Uvaděčky" by se se svým "Wau!" mnohem lépe, a především podstatně důstojněji uplatnily v pornu, než v "tomhle". ()

FOCKE_WULF

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, bohužel se některým mažoretkám udělaly hnusné plísně na rukách, takže jim jejich pasák přikázal prezentovat šperky v rukavicích. ()

Evzeni1

všechny recenze uživatele

za 1 - Nesledovat za 2 - Stráta času za 3 - Škoda propalování eletriky Jsou vubec ty tvurci nadvrdo vygumovaní,tvl vzdyt se da využit cas i na ten serial či film ktery ma aspon vyznam se podivat na děj ale na tento vytvor nemam ani na vteřinu čas.A ještě si udelaj svůj tv kanal. Najde se vúbec nekdo kdo by vytvořil kanál na filmy z celeho světa které se vubec u nas nevysilali,myslím že by se tu našlo par uživatelů či koníčkari kolem filmu nebo filmový maniaci😂 kteři by tento kanal přivitali.Třeba filmy všech žanru viz Godzilli ,westerny (kolik je vesternu ) a i třeba scifi z 50-70-80 let. nebo i filmy z doby vhs které se uz nevysilají 😭.Myslim že takovy kanal by měl vétši význam než tv galerie( přejmenoval si na KRAVINA) . ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady, kde musíte zavolat, jsou vždy zrádné v tom, že pravděpodobně strávíte mnohé minuty čekáním na lince, zatímco platíte za hovor. A teď si představte variantu, kdy nejen že nemáte nějakou drobnou šanci dostat peníze zpět nějakou výhrou, ale navíc vás čeká další placení, tentokrát za zboží pochybné kvality. Obvykle si dávám pozor na to, aby moje hodnocení filmu/seriálu/pořadu nebylo ovlivněno tím, že nesouhlasím s vyjadřovanou myšlenkou, a abych hodnotil hlavně provedení. Ale tady musím udělat výjimku - samotné provedení pořadu je tak na dvě hvězdy, ale z morálního hlediska si takový pořad nic než odpad opravdu nezaslouží. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám jenom za to, jaké krásné šperky tam někdy nabízejí. Ale jinak bych tam určitě nikdy nezavolala když bych si je ani nemohla vyzkoušet. Navíc jsou to prý někdy i podvody. ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Tu kreaturu, co to uvádí, by měl někdo obsadit jako komediální herečku.......je k popukání. Hodila by se do kteréhokoliv porevolučního filmu Zdeňka Trošky - stejně nepříjemná a stejně hysterická, jako jeho čertíci. A je smutné, že tohle vůbec dostane vysílací čas a najde si to svého diváka (respektive spotřebitele) a je veselé zdejší hodnocení:-) ()

ModryPlamen odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som nevedel, ako mám začať komentár k tomuto "umeniu". Rozhodol som sa, že tu žiaden úvod nebude a pôjdem rovno k veci. Klenot.TV je takou formou teleshoppingu, kde vám bude nejaká hlúpa baba ponúkať na predaj šperky, ktoré nikde inde neuvidíte, a to navyše s neuveriteľne vysokou zľavou, respektíve za absurdne nízku cenu. A odkiaľ tieto blyštivé “zázraky” pochádzajú? Neviem síce, čo dotyčná baba vypráva divákom, pretože toto som nikdy nedokázal sledovať v kuse viac ako 3 minúty, no väčšina z nich pochádza z Číny, respektíve z čínskych E-shopov. A o kvalite predávaných klenotov si môžete prečítať tu. Viac sa tomuto “klenotu” nebudem venovať, relácia je totiž pre mňa totálna nuda a strata drahocenného času. Musím však spomenúť jeden šok, ktorý som zažil pri prepínaní jednotlivými TV stanicami. Táto relácia mala totiž svoju vlastnú televíznu stanicu s rovnakým názvom. A asi nie je potrebné písať, aký obsah sa tam vysielal. A to som si myslel, že nič horšie ako veštci na TV8 či Active TV už nemôže vzniknúť. ()

Reklama

Reklama