Reklama

Reklama

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Americké automobilistické road movie. Graficky vydařené s různýma zastávkama. Ještě chybí tlustý Američané (60% jich má dle statistiky nadváhu což vás tam první udeří do očí tlustí policisté). ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Autogrotesky: Povídačky z Kardanové Lhoty je pár kraťasů, zaměřených na městečko z filmů. Po většinu času jsou to dosti průměrné kousky, u kterých se pousmějete. Řekl bych, že si to pustíte jednou a stačilo. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický mini televízny seriál, ktorý je súčasťou Cars Toons. Pixar dokáže do 2 minút dať to, čo niektorí režiséri nedokážu dať do 2 hodín. Aj keď sa príbehy netočia okolo Matera, je tu veľa dobrých a vtipných nápadov. Asi najlepší zo všetkých štyroch dielov je posledný - The Radiator Springs 500½. Prvé tri mali originálnu premiéru na Disney Channel a štvrtý bol najprv vydaný v službe Disney Movies Anywhere a neskôr aj na Disney Channel a YouTube. Aj keď to nie je až také dobré ako Materove neuveriteľné príbehy, stále sú to AUTÁ so všetkým čo k nim patrí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti se jedná o druhou řadu původních Autogrotesek. Bohužel oproti první sezóně jsou díly jednoduše moc krátké. Škytavka, Brouk i Roztoč to mají doslova maximálně 3 minuty. Jen Poslední díl, Historický pětistovka, je trochu delší, bohužel tam zase schází vtip a cokoliv lepšího. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

V rámci Cars Toons tvorcovia pridali štyri diely navyše, ktoré slušne doplnili tie zvyšné a navyše sa tu zameriavajú aj na iné autá. Taká minipohodovka k telke pre deti, avšak trošku viac infantilné, ako by som čakal. 55 % ()

Reklama

Reklama