Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mladý Takatsuki Tazuna chová mimořádnou lásku ke všem možným přístrojům a elektronickým zařízením. Snad právě proto je v širokém okolí znám jako osoba, která dokáže opravit prakticky cokoliv. Ať už se jedná o obyčejný přehrávač nebo luxusní auto, Tazuna si ví prakticky vždy rady. Právě proto se na něj jednoho dne se svou vlastní prosbou obrátí i profesor Makihara. Jenže namísto toho, aby splnil zadaný úkol, setká se v jeho kanceláři s dívkou, která mu obrátí jeho doposud tak klidný život vzhůru nohama. Stačí totiž pouze jeden dotek a vše je najednou jinak. Její jméno je Akutagawa Koyori a patří mezi tzv. Hand Shakery. Vypadá to, že byl Tazuna vyvolen, aby se stal jejím osudovým partnerem a společně, bok po boku, vstoupili do Zigguratu – nebezpečného světa plného nepřátel, kde musí bojovat o život proti ostatním jim podobným dvojicím. Proč? Aby se mohli na konci jakožto finální vítězové setkat s Bohem, který jim za jejich úsilí splní jejich přání. (EMIA)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně pokus o impozantní projekt, který ale příliš nefunguje. Začnu tím, co je viditelné na první pohled a to je animace. Pro vyznavače klasické animace to bude něco strašného a místy nekoukatelného. Kombinace s 3D a 2D není v některých momentech zrovna moc hezká (ty řetězy...). Pohyb postav také vypadá často počítačově uměle a o houpajících se prsou paní prezidentky ani mluvit nebudu. Jedno se ale musí nechat a to jsou detailní a propracovaná pozadí. Některé momenty jako pohled na lékařský pokoj, momentky se záběrem na různé budovy a rostliny jsou impozantní, propracované a někdy dokonce úchvatné. Stejně tak záběry na některé přístroje jako je motor auta nebo Monitor životních funkcí je radost sledovat a kochat se jak do detailu animátoři zašli. Některé barevné nápady, třeba to jak se proměňuje lékařský pokoj s těmi rybami, působí také opticky zajímavě. Tedy z animace jsem rozpolcen, jsou tam aspekty, které bych označil za děsné a pak ty, které jsou dle mého hezké a propracované. S hudbou jsem měl podobný problém, byly pasáže, kdy jsem si říkal, jestli nesleduji nějakou pitomou hru na PC a pak tam byl motiv, který se mi zase líbil. Přes všechno to zajímavé i strašné co mě upoutalo, je to nakonec příběh, který mě vůbec nezaujal. Podle obsahu, co jsem si přečetl mě hned napadlo anime Mirai Nikki. Budeme tu bojovat o to kdo se stane bohem (nebo tady spíš o to kdo ho vyzve na souboj). Z toho co jsem viděl v prvním díle jsem nabyl dojmu, že nejsem daleko od pravdy. Problém je v tom, že příběh je zatím vyprávěn dosti chaoticky, postavy mě nezaujali a sado-maso páreček byl pro mě asi poslední kapkou, proč jsem se nakonec rozhodl s tím neztrácet svůj čas. Snaha autorů o to, aby byl první díl co nejakčnější, sexy a cool je navíc tak velká, že se to u mě míjí účinkem a působí to místy až směšně. Závěr - Z hlediska výrazového by si to mou pozornost asi zasloužilo, ale po stránce obsahové tam nevidím nic co by mě mohlo bavit, spíš naopak. U mě drop po prvním díle a nehodnoceno, i když méně jak 1* bych tomu už jen za ty krásná pozadí asi nedal... ()

Scalpelexis odpad!

všechny recenze uživatele

[Téměř shlédnuta 1. epizoda] Naprosto odpudivé. Už samotný název anime prozrazuje, že se musí jednat o nesmysl nejvyšší třídy. Evidentně někde už dochází míra invence, jaký způsobem získat nadpřirozené síly, protože mít jako přívěšek kawai slečinku je už solidní trapárna. Příběh dementní, ty počítačové prvky jsou katastrofální; těma řetězema si prosím jděte vytřít. Z pohledu tvůrců nechápu, jak nemůžou mít sebereflexi. Tohle se mělo utnout po prvních minutách. Drop. ()

LeitoSE odpad!

všechny recenze uživatele

Ja nemám, čo povedať. Tak maximálne znechutený som z niečo nebol už dosť dlhú dobu. Jediné, čo som pred pozretím prvého dielu vedel, bol načrtnutý dej a zápletka a mylne som si myslel, že to bude vážnejší seinen alebo prinajmenšom aspoň akčnejší šónen. Dostal som päť minút sado-maso s reťazami, päť minút behania pred reťazami a desať minút slov, ktoré boli pravdepodobne k postavám pridelené algoritmom generujúcim náhodné výrazy. Všetko zabalené v príšernej animácii, kde sa tvorcovia rozhodli z neznámych príčin pre frekvenciu viac ako 30fps, ktorá je síce fajn pre hru, ale pre filmy a seriály je to absolútne nevhodné a neprirodzené. Do toho zaznieva hudba, ktorej motívy sú buď sentimentálny klavír zo šuštiacej magnetofónovej pásky, nakupovanie nábytku z The Sims alebo reťaze, toľko reťazí, lebo z Huntera všetci vedia ako cool sú reťaze. Ďalší diel ani keby mi zaplatili si nepozriem. Drop 1/12 - 5% ()

q66 odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního a bizarního jsem už dlouho neviděl... a ani jednu pozitivní věc nemůžu najít. Jedna věc je děj, který je hloupý a naprosto nesmyslný a připomíná mi věci jako Valkyrie Drive (jen ještě horší; to samé se dá říct o postavách), druhá věc je vizuální stránka, která je podobně otřesná - strašné CG, pozadí jak z Google Sketchup, a autoři evidentně neví nic o práci s kamerou, takže je z toho jen chaos. Nevím, jak s tímto mohl někdo přijít a ještě si myslet, že je to dobrý nápad, ale horší 1/10. Jediný důvod se na toto dívat je najít novou dolní hranici - Pupa je oproti tomuto ještě vrchol kvality. ()

Reklama

Reklama