Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(25)

  • Season 1 (2017) - 13 epizod

  • R (2023) - 12 epizod

Obsahy(1)

Když byl Masamune malý, tak byl otylý a slabý. Díky tomu se často stával terčem šikany. Bylo to však i období, kdy se poprvé zamiloval a poznal dívku jménem Adagaki Aki, která změnila celý jeho život! Život však rozhodně není pohádka, a tak když se Masamune dívce vyznal ze svých citů, ta mu nejen zlomila srdce, ale ještě jej nevybíravě urazila hanlivou přezdívkou, která ho pak nějakou dobu krutě pronásledovala. Díky tomuto jedinému okamžiku však Masamune dokázal najít motivaci a začal na sobě tvrdě pracovat. Motorem této změny se stala touha po pomstě! Tak o několik let později nastupuje na místní prestižní střední školu nový Masamune - inteligentní, krásný a s atletickou postavou, připravený znovu nalézt tu, která jej v dětství tak krutě ponížila, donutit ji se do něho zamilovat a v momentě, kdy se mu vyzná ze svých citů, ji krutě odmítnout. Masamune se s dívkou opravdu setká a jeho sen o pomstě se začne pomalu naplňovat. Bude však chlapcova pomsta sladká, nebo si pro něj osud připravil další těžké chvíle? (Jeoffrey)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (7)

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý seriál o tom, co s člověkem dokáže udělat jedna hloupá poznámka z dětství. Tenhle nápad s tím, jak se z ošklivého kačátka vyklube krásná labuť už tu několikrát byl. Tady je to akorát s tím rozdílem, že ta krásná labuť není holka, ale vykrmený klouček s nízkým sebevědomím, ze kterého vyroste sebevědomý, urostlý hoch, jenž tvrdě posiluje své svaly, aby donutil tu potvoru, která ho kdysi nazvala tlusťochem, aby se do něj zamilovala a následně pocítila, jaké to je mít zlomené srdce, stejně jako to kdysi pocítil on sám od ní. Masamune ke své dřívější kamarádce Aki, kterou dříve obdivoval, cítí velkou nenávist a touží po tom se jí brutálně pomstít. Chemie mezi Masamune a Aki funguje velmi dobře. Občas je to typická teen komedie s fanservisem, někdy ale docela psycho. Ale ten sok v lásce, co se připletl do posledních dílů, je vážně jen k smíchu. Ten totiž nijak zvlášť neohrožuje vztah hlavní dvojice. Taková zbytečná vsuvka. Jinak anime samo o sobě není špatné, animace slušná, hudba taky. Druhou sérii by si to určitě zasloužilo, třeba bude ještě lepší než ta první. ()

Gantai 

všechny recenze uživatele

Od první epizody bych čekal víc, opening je příšernej, postavy jsou zatím strašně blend a suchý, nic, co zde kdo udělá není uvěřitelný. Ale dostane porci trapnýho "fanservis ecchi shitu", tak co. Čekal jsem něco o hodně lepšího, ale snad se to zlepší. Druhá epizoda už je o hodně lepší. Nakonec docela humorné anime. Několik scén smrdělo spíš cringem (než čímkoli jiným), ale vyskytlo se i pár vážných docela zajímavých scén, které by později zničeny trapným humorem. Celkově mě to zabavilo, nikdy jsem se vůbec nenudil, ale ten konec.... Chápu, že to je dle mangy, která je stále ongoing, ale common, jedna série by pro tohle stačila. Normálně bych dal 3/5, ale přece jen zápletka byla trochu originální a narozdíl od podobných "komedických" anime mě to nenudilo. Takže spíš 3,5/5. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Někde se psalo o tom, že to je jeden z očekávanějších počinů s příchodem nového roku (a dle toho i adekvátně rychle pracovali titulkáři). Krotil jsem emoce, protože popisek naznačoval klasickou rabukome...áááá klasickou rabukome v celé šablonovité (ne)kráse zatím dostáváme. Hádám, že se budou měnit jen detaily typu minulost protagonistů, různá jejich tajemství, jak dlouho si budou dělat naschvály a na závěr někdo z nich udělá obrovskou oběť, aby vyznal své srdíčko. Zatím je tam vtipu poskrovnu, kalhotky na radaru též absentují (naštěstí), ale náběh na mocnou stáj Los Haremos má slušný. Doufám v silnější stránku buďto v sekci originality, vtipu anebo zajímavého příběhu/postav, jinak narozdíl od Jeoffreyho bych s tím spíš sekl. Velmi vlažný start. Edit po dokončení: Na průměru jsme zhruba tak i skončili. Vtipné to moc není, zápletka je plytká a ona pomsta? Nějak jsem ji tam nepostřehl. Postavy (mademoiselle tsundere + mr. vyznání se štítící), příběh (klasické ingredience: 1x koupačka, 1x velká porce festivalu a nějaké to karaoke included), vtípky (transgender-san) či nepochopená romance, to vše už jste v podobném znění někdy viděli, pokud jste doposud shlédli byť jediné rabukome. Masamune-kun no Revenge jednoduše nemá co nabídnout vyjma decentní animace. Ze zájmu jsem si načetl mangu dopředu a i když je tam prostor, kam pokračovat, hloubku příběh už nenabyde a dalších 12 dílů se ponese v ne moc pozměněném stylu, co doposud. Pochybovat tedy o tom, jestli bude 2. série, je tedy víc než na místě. Kolísám mezi 2*-3*, ale nakonec tomu nechám ty 3*, protože mě to vyloženě nenaštvalo, ale bohužel ani nijak nenadchlo. P.S.: Když koukám na ten plakát, tak tam Adakagi má docela kmeny místo nohou, co? ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... první tři díly mě opravdu dost bavili. Jenže pak se to začalo ubírat tím směrem, který zavání jen klišé. Autor se asi sám nemohl rozhodnou jestli to bude jen lehká romantická komedie, nebo něco hlubšího. Ovšem i tak jsem se docela dobře pobavila, jsou zde docela originální vtípky. Takový příběh by jste čekali spíš v opačné roli holka vs. Kluk. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, kde som isté nádeje vkladal do hl. protagonistu, bohužiaľ zatiaľ sa moc nenaplňajú, v podstate do 8. epizody som to pozeral viac-menej z donútenia, ale teraz ma začína zaujímať ako sa to ďalej vyvinie a v kútiku duše dúfam, že seriál príde s niečím novým a nedopadne to ako väčšine anime podobného žánru. ()

Galerie (481)

Reklama

Reklama