Reklama

Reklama

Česko vs. Slovensko

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2016

Obsahy(1)

Která země je na tom hůř: Česko, nebo Slovensko? Která má menší platy, neurvalejší politiky, trapnější celebrity, strašnější dálnice, nižší životní úroveň? Ta, která si nestojí v jednotlivých oblastech dobře, získává body navíc a poráží soupeře! (Stream.cz)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My máme tak debilní televizi a vy vyhrajete? - Je to tak. U nás totiž telka nemá žiadne dno." Připadá mi hodně vtipné radovat se z vítězství, které znamená, že náš národ je víc v řiti než ten sousední. Jenže ten formát je celý takový divný, bodování nemá žádná pravidla a ani jindy tak trefný Staněk nedokáže prodat slabiny Čechů tak, aby mě to rozesmálo. Špekoune, asi ti dám rockyovský trénink, aby ses zase dostal do formy. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Začalo to fakt slibně, tak u prvních dvou dílů jsem se doopravdy smál, ale s přibývajícím časem to jde akorát s prominutím do prd*le... 20% ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Kvalita jednotlivých dílů lehce kolísá. Kdo je víc v hajzlu (Češi nebo Slováci) osobně hodnotit nebudu, protože teď jsem nejvíc v hajzlu já, páč jsem si ještě donedávna taky myslela, že drevokocúr je fakt veverka. Dement, vole! ()

Reklama

Reklama