Reklama

Reklama

Our Souls at Night

  • Austrálie Our Souls at Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film je založen na stejnojmenném románu Kenta Harufa. Děj se odehrává ve fiktivním malém coloradském městě Holt, kde vdovec Louis Waters (Robert Redford) a vdova Addie Moore (Jane Fondová) spolu po desetiletí sousedí, ale téměř se neznají. Jednou v noci Addie navštíví Louise, aby mu navrhla, že spolu stráví noc, aby tak čelili své osamělosti. Přestože Louis zpočátku poněkud váhá, brzy souhlasí a začnou trávit večery a noci v Addieině domě. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Mnozí zde de facto vyjádřili i můj názor na snímek... Proto svou kritiku zkrátím na následných pár vět: Celý snímek "Naše duše za Noci", drží před kolapsem dva mohutné podpěrné sloupy. A těmi jsou jedni z nejlepších herců současnosti, R. Redford a Jane Fonda... Jako obvykle, co nezvládli scénáristé, oni přetvořili v osobní herecký skvost! .... 40% pouze za oba excelentní herce. A tedy 2 hvězdy. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokud již máte tradičních romantických příběhů po krk, sáhněte po Our Souls at Night, které přináší do žánru osvěžení v podobě soustředění se na lásku v pokročilém věku, kdy se drahá polovička nehledá a ani neudržuje snadno. Film je velmi decentní a téma stařecké lásky zpracovává poměrně věrohodně a hlavně velmi civilně, tudíž nečekejte žádný laciný humor. Místo toho se připravte na dojemné vyprávění s dobrými postavami, se kterými budete jejich cestu příjemně a rádi prožívat. ()

Reklama

eileen 

všechny recenze uživatele

Pravda, nebylo to moc akční, ale mně se to jevilo jako skutečné, ze života, příběh dvou stárnoucích osamělých lidí, kteří k sobě najdou cestu, a když dojdou k tomu že je jim spolu moc fajn, nutnost je rozdělí. Líbil se mi otevřený konec, nic americky přesládlého. Bylo příjemné přesně po 50ti letech od milovaných Bosých nohou koukat opět na Jane a Roberta, jak jim to spolu ladí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

50 rokov po Bosych Nohach v Parku sa rozhodol CervenyFord a Jane Fonda natocit dalsiu romantiku. Mozno dufali, ze 2x vojdu do tej istej rieky. Ne, ne - original z 1967 je kult dodnes s atmosferou 60. rokov, toto je len dalsia tuctova romantika. Nieco ako ked Rycrd Gyr a Julia Roberts sa rozhodli natocil Pretty Woman 2 : volalo  sa to Runaway Bride 1999  : 68 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Robert Redford a Jane Fonda ukazují, že v jejich případě věk skutečně mnoho neznamená. Vypadat a pohybovat se v osmdesáti jako oni, asi budu nejšťastnější člověk na světě. Bohužel film stojí a padá na nich, scenáristicky je to takové ploché, očekávatelné a bez nějaké pořádné gradace, což mě trochu mrzelo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Hnědý palác, ve kterém je dvojice Louis (Robert Redford) a Addie  (Jane Fondová) ubytovaná, je The Brown Palace Hotel, historický hotel v Denveru. Je uveden na národním registru historických míst a je druhým nejdéle fungujícím hotelem v Denveru. Hotel byl postaven v roce 1892 z pískovce a červené žuly. (sator)
  • Natáčení filmu začalo 12. září 2016 v Colorado Springs v Coloradu a točilo se také ve městě Florence v Coloradu. Natáčení bylo dokončeno 2. listopadu 2016. (sator)
  • Fiktivní okres Holt, kde se film a román Kenta Harufa odehrávají, je ve východním Coloradu. Holt je složenina ze tří coloradských měst, kde autor vyrůstal: Wray, Holyoke a Yuma. Všechny Harufovy romány se odehrávají ve fiktivním městě Holt. (sator)

Reklama

Reklama