Reklama

Reklama

Hollywoodské rajdy s motorovými pilami

(festivalový název)
  • Česko Hollywoodské štětky s motorovou pilou (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Soukromý detektiv Jack Chandler (Jay Richardson) dostane za úkol najít pohřešovanou Samanthu (Linnea Quigley). Když Samanthu najde zjistí že se zapletla se sektou, která zabíjí muže motorovými pilami. Samantha se totiž chce pomstít Mercedes (Michelle Bauer), která kdysi zabila její kamarádku. (ČSFD)

Recenze (28)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bravo Frede! Nevím jak mi mohl tenhle trash, tak dlouho unikat, ale mistra Raye tu je možné vidět ve vrcholné formě plné ujetých nápadů, neskutečných hlášek a brutálních nekorektností. Skoro se při sledování tohohle bijáku nechce věřit co dneska jeden z mistrů oboru točí za píčoviny. jo a Linnea je prostě super pička!75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ptákovina už podle názvu, ale když alespoň tušíte, do čeho jdete, neměli byste být zklamáni. Já bych ovšem uvítal méně žvanění, byť rádoby vtipného, a více akce. Samozřejmě dojde na nahatky se silikony (ne všechny) a jejich motorovky, což jsou nejzábavnější scény - krev stříká proudem, kusy masa létají až z monitoru ven. Přesto bych dal 2*, ale třetí dám za poslední čtvrtina. Rituál ve staroegyptských kulisách, sarkofág, vyděšený kněz a souboj s motorovkami si lepší hodnocení rozhodně zaslouží. Škoda, že v podobném duchu se nenesl celý film... potěšila šlapající muzika - The Fugitive Kind. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Přes Elvise igelit a přes účes taky, nastartovat Husquarnu, žádný saky paky." Upřesnění: Elvis tu figuruje jen na plakátu, účes skrývá slušivá sprchovací čepice a přeříznutí sexuchtivých chlapů obstarávají motorové pily neznámého výrobce, což je hrubě zanedbaný product placement. Úvodní scéna s pořádkumilovnou slečnou pětihvězdičková, sympatický mix hororového braku a humoru. Bohužel následoval kvalitativní sešup. Detektiv "Phil Marlowe" spíš nudný, než parodovaný, sekta s Rumcajsem divnočumilem otravnější než Jehovisti u vašich dveří a další tanečky kozatek s motorovkami již křečovité, jak kdysi mé první kreace v tanečních. Rajdy málo rajcovní. Ovšem ruku na srdce (ano, přesně tam), jsou na vině ony, nebo spíš datum vydání mé občanky? KVÍZOVÉ TRASH OKÉNKO: [][] Co při sledování HChH napáchalo nejvíc škody? A) Zub času. B) Mléčné zuby režiséra, dosud nevypadlé. C) Několik železných zubů (korunek) řidiče dabldekru, kterými z nudy rozkousal TV ovladač. [][] Co zůstalo na řetězu pily? Jen tři zuby, s odřenýma ušima. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Od filmu s takovým názvem nečekám psychologickou hloubku, inteligentní scénář, ani kvalitní herecké výkony. Ale očekávám nahotu a masakr s motorovou pilou. A obojího je bohužel příliš málo na to, aby mě to bavilo. Zaplácnout to relativně slušnou parodií na noir kriminálky prostě nestačí. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Totalní vyprcanost pro úchyláky, co chtěj topit držku v kozách a nemůžou, tak si pouštěj na kazetě takovýhle vyprcanosti. Těm ženským je teď devadesát zamyslete se..tohle už hraničí s nekrofilií. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Možná to tak nevypadá, ale tohle béčko o přisluhovačkách starověkého egyptského kultu motorové pily není zábavný neumětelstvím a naivitou, ale tím, jak je ve svý úmyslný naivitě úžasně napsaný a zahraný. Nahoty překvapivě moc není, zato film překypuje milým humorem, hláškami detektiva a styl osmdesátkovejch detektivek je naprosto boží. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Koz, bobrů i protlaku bylo vyvážené množství, aby se film nestal otravným. Téměř geniální pokleslá zábava za odéru benzínu z motorovky. Simultánní dabing trefný. [Festival Otrlého diváka] ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Že se ve filmu oběví pár čuček a nějaký bobřík neznamená že to bude kvalita a stát za to, příběh je celkem nezáživný a jednoduchý a co se týče krve je všude jen ne na obrazovce celkem nic moc. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slaboučký béčkový trash. Obstojí to snad jen jako lákadlo na porno s Michelle Bauer a jako takové si to těch 10% zaslouží. ()

DDT

všechny recenze uživatele

Béčkové filmy se nedají dost dobře hvězdičkovat podle normálních kritérií. Ale každý asi tuší, že film s názvem "Hollywoodské štětky s motorovou pilou" nejspíš nenajde v nabídce místního filmového klubu a nemůže od něj čekat nějaké mimořádné herecké výkony (vlastně je lepší nečekat vůbec žádné herecké výkony) a hluboký umělecký zážitek. Ovšem nadšení příznivci "béček" by si tenhle "Chandlerovský" příběh o prostitutkách, sloužících starověkému egyptskému kultu motorové pily (!) neměli nechat ujít. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

los angelske devky uctivajici jakysi kult motorove pily.. vsak proc ne... beckova veselohra s litry protlaku (zazrak se nekonal)... pro konzumenta studia TROMA a dalsich b-oddychovek idealni tip na zimni vecer. 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hollywood Chainsaw Hookers“ je snímek, který bych doporučil všem, kdo mají rádi americká béčka, kdo mají rádi jednoduchost a zábavu, která má sem tam i docela smysl. A samozřejmě i těm, kdo mají rádi krásné ženy. Nebo alespoň nahé ženy. „Hollywood Chainsaw Hookers“ vás v takovém případě nezklamou a svou jednoduchostí možná i mile překvapí. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást anotací či komentáři ostatních uživatelů. Jedná se o nesmírně xenofobní agitku proti svobodě náboženského vyznání! :) No, na čistý odpad to není...a nebýt genderově korektního dabingu v rámci festivalu Otrlého diváka, asi by mne to bavilo ještě méně. Přesto "must-see" pro nábožensky založené dřevorubce! ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Richardson v roli doslova chandlerovskeho soukromeho ocka (jmenem Jack Chandler. Voiceover icluded.), cosi vysetruje...neni ani podstatne co. Jde totiz hlavne o svlekajici se sexbomby, ktere nakonec vzdycky nekoho rozrezou motorovkou, a kterym veli Gunnar Hansen jako sektarsky "The Stranger". Je to osmdesatkova lacina b komedie, ne horor. Doporucuju jen tem, kteri presne vedi do ceho jdou. :-) 3+ ()

Reklama

Reklama