Reklama

Reklama

Texas Chainsaw Massacre: A Family Portrait

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokumentární snímek zachycující vyprávění čtyř herců o filmu TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU z roku 1974, kteří ztvárnili členy kanibalistické rodiny právě v tomto filmu. Gunnar Hansen (Leatherface), John Dugan (děda), Jim Seadow (Old man) a Edwin Neal (stopař) mluví o svých postavách, o jednotlivých scénách filmu, o pozadí natáčení i o tom, jak jim tento film ovlivnil jejich vlastní život. (Ilhan)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každá rodinka má svá tajemství, starosti i slasti. Ta naše z filmu Texas Chainsaw Massacre ráda unášela, mučila a zabíjela. V tomto dokumentu si můžeme poslechnout zpovědi ústřední čtveřice herců, kteří se opravdu rozpovídali jak o samotném natáčení, tak i osobním životě, kterak je tento film ovlivnil v soukromí i další kariéře. Na můj vkus tu bylo možná toho kecání až moc, ale tak ti co film viděli se jistě obejdou i bez větší porce ukázek. I tak si ovšem myslím, že jsem viděl už lepší dokumenty a tohle je obyčejný průměr. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto dokumentu není to, o čem se tu baví herci z texaského masakru, ale problémem je zde zpracování. Je sice velice zajímavé herce poslouchat, jak mluví o natáčení z texaského masakru, ale třeba takový dokument: Texas Chainsaw Massacre: The Shocking Truth obsahoval i zajímavé vyprávění, ale i dorbé zpracování. Spoustu scén z filmu, prostě ta designová stránka tam byla lepší. V tom případě mi nezbývá nic jiného, než tomuto dokumentu udělit 3*. ()

Reklama

Reklama