Reklama

Reklama

Policisté falešně obviní mladého Hyun-wooa (Ha-neul Kang) z vraždy taxikáře, násilím ho přinutí k podepsání doznání a on si odsedí 10 let ve vězení. Po propuštění se jeho případu ujme právník Lee Joon-young (Woo Jeong), zažádá o nový soudní proces a snaží se očistit jeho jméno. (LangiJ)

Recenze (8)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dost mi to pripominalo film The Attorney, ktory je o triedu lepsi film. Znova film o pravnikovi, ktory nie je bezchybny a az vdaka pripadu, ktoreho sa ujme, sa aj z neho samotneho stane lepsi clovek. No a pripad nazorne ukazuje ake tazke je dokazat svoju nevinu, pokial mate proti sebe skorumpovanu policiu a prokuraturu. Na filme mi vadil humor, ktory je zo zaciatku az prilis blaznivy a nemiestny, co zase dobre neladi so scenami beznadeje. Cely ten pripad, nech uz je akokolvek pravdivy, mi pripadal po väcsinu filmu strasne umelo vykonstruovany. Nemam rad filmy v ktorych sa proti jedincovi spolčí cely svet, aby sa nakoniec vsetko zazracne vyriesilo. Vdaka tomu, ze dobre funguju postavy (a skvelym hercom), tak to miestami bolo dost emotivne, takze za jedno pozretie to rozhodne stalo. P.S: co sa vlastne stalo s tym vrahom? To asi nebolo dôlezite, hehe. 7/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jaesim mě bohužel příliš nebavilo. Naštvalo mě, že k soudnímu procesu zde vůbec nedojde, poněvadž zpětné sbírání důkázů mi nepříjde vůbec atraktivní. Ve filmu se nestalo nic, co by potěšilo mé oči a tak jsem film musel dokoukat s problémy. Nezáživné a bez násilí. 50% ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Silný příběh podle skutečnosti, na který se mi vzhledem k tématu nekoukalo místy moc dobře. Určitě ale stojí za zkouknutí. Zajímavý pohled na to, jak taky může vypadat práce policie a prokuratury, když jsou líní vyšetřovat, bojí se, že by to mohlo celé prasknout, a snaží se po sobě zamést důkazy. Obyčejní lidé jsou téměř bezmocní a jejich šance na spravedlnost jsou dost nízké. Když jsem viděla, kolik klacků naházeli hlavnímu hrdinovi pod nohy, nebyla jsem si jistá, jak to vůbec dopadne. Z herců mě nejvíc zaujal právě Kang Ha-neul, který roli falešně obviněného kluka zahrál fakt skvěle. Líbil se mi taky vývoj postavy jeho právníka Lee Joon-younga, který si postupem času uvědomí, co je v životě důležité a za co se má bojovat. Přeloženo. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Korejec umí mnohem víc! Nemůžu ale napsat, že bych byl nespokojen. Je to přesně ten snímek, který balancuje na hraně čtyř a tří hvězd a vytváří velké dilema! Skvělý námět, opravdu dobře zahrané a nápadité, ale..... vleklé a místy zbytečně nudné...70 % !! ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tak tady váhám jak hodnotit. Zajímavé téma které získává na síle o to víc, že je podle skutečnosti. Charaktery dvou hlavních hrdinů zajímavé, ale, furt mám na mysli to ALE....já nevím, ale nějak mě to nestrhlo tak jak bych chtěl a občas to bylo takové mdlé a souboje a vůbec násilí na korejce spíše podprůměrné, i když tady to zrovna o tomhle není. No vlastně ani nevím proč tam mám to ale bo je to druh filmu, které mám rád a technicky vzato tam není chybička, ale toho ale a mírného zklamání se ne a ne zbavit. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Solidní předsoudní drama, které potvrzuje, že asijská kinematografie postupně inklinuje k holywoodštině za cenu ztráty specifik. ()

Reklama

Reklama