Reklama

Reklama

Otec workoholik se rozhodne krátce navštívit svou dceru v Los Angeles, ale ta, jak se zdá, zmizela. Spojí se tedy s jejím nemotorným expřítelem a celou noc ji hledají. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (20)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jasné základná zápletka je chabá.. Ale to vôbec nevadí. J.K. Simmons aj Emile Hirsch hrajú prvú ligu. Je to ľudské, dojemné, miestami úsmevné, hodnotové, ale namixované v takých dávkach ktoré podporujú prirodzený vývin vecí a prirodzenú kauzalitu. Takže je to funkčné a vôbec nie dementné. Raz za čas príde takýto Indie film, ktorý ma neskonale poteší, pretože jeho hodnoty sú postavané niekde úplne inde, ako na tom, aby chlapec dostal dievča. Potrebujem druhú projekciu v utvrdení sa v tom či tomu napálim plný počet. Mám na to chuť aj teraz. Veľmi dobrá vec. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

No, po dejovej stránke nič extra, typický all-night-trip film. Od takého hereckého obsadenia by som čakal niečo oveľa kvalitnejšie, hoci postavy neboli vôbec márne a napokon aspoň ten konverzačný rozmer filmu to držal ako tak nad hladinou. Podstata príbehu bola úplne priemerná, a niektoré "zvraty" v deji úplne zbytočné a teatrálne. Aspoň že na konci to nebolo až také klišé, ako by človek možno očakával. Ale aj tak, šedý priemer. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Náročný ex téměř-tchán a jeho ex skoro-zeť na noční výpravě k očekávanému vzájemnému obohacení. Humoru je tam pramálo, scénář nehýří nápady, postavy jsou veskrze nesympatické a J.K. Simmons často působí dojmem, že ho to nebaví. Chvílemi to i vypadalo, že za něj hraje někdo ve velmi kvalitní latexové masce J.K. Simmonse, která byla trochu nakrabacená na krku. Někde tady začalo Hirschovo období paběrkování, které možná brzy vyvrcholí komedií, v níž s Jackem Blackem budou hrát siamská dvojčata s hudebním nadáním.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jasná koncepcia, založená na starých známych základoch. Celý film by mali vyzdvihnúť do vyššej pozícii herci a dobré (humorné) scény. Ale to sa nestalo. J.K. Simmons spravil, čo mohol. Na neho úspech filmu nezávisel. Jednouchá réžia a dosť plochý scenár sú na vine. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to bohužel vypadá, že Emile Hirsch již svého vrcholu dosáhl a v současné době mu nezbývá, než si přivydělávat filmy, které nejsou úplně tak v popředí, v tomto případě jde o chudobu, která cti netratí. Jednoduchá zápletka s fungující chemií mezi ním a J.K. Simmonsem, dávkováním humoru a i o tu lidskost lehce zavadíme. Prostě nenáročná oddechovka, která vám hned na začátku řekne, o co pojde a svůj slib dodrží. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Jedlo, ktoré možno vidieť vo filme, pripravoval šéfkuchár Conrad Woodul, jeden z najuznávanejších šéfkuchárov v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Pôvodný názov filmu bol "The Runaround". Keď však distribučné práva získala spoločnosť Good Deed Entertainment, zmenila ho na All Nighter. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama