Reklama

Reklama

Otec workoholik se rozhodne krátce navštívit svou dceru v Los Angeles, ale ta, jak se zdá, zmizela. Spojí se tedy s jejím nemotorným expřítelem a celou noc ji hledají. (Filmbox)

Recenze (20)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ale jo....nakonec se znaménko přehouplo do plusu. Je to těžké natočit komedii jak otec a ex-boyfriend hledají po LA dceru respektive ex přítelkyni. Oba chlapi se nijak neměli rádi, ale společný cíl je pomalu dává dohromady. Čím víc spolu prožijí během té divné noci, tím blíž si jsou. Prolézají bary, navštěvují její přátele. Naštěstí oba hlavní herci své role pojali zodpovědně. Nenáročný film na nedělní odpoledne. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Náročný ex téměř-tchán a jeho ex skoro-zeť na noční výpravě k očekávanému vzájemnému obohacení. Humoru je tam pramálo, scénář nehýří nápady, postavy jsou veskrze nesympatické a J.K. Simmons často působí dojmem, že ho to nebaví. Chvílemi to i vypadalo, že za něj hraje někdo ve velmi kvalitní latexové masce J.K. Simmonse, která byla trochu nakrabacená na krku. Někde tady začalo Hirschovo období paběrkování, které možná brzy vyvrcholí komedií, v níž s Jackem Blackem budou hrát siamská dvojčata s hudebním nadáním.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jasné základná zápletka je chabá.. Ale to vôbec nevadí. J.K. Simmons aj Emile Hirsch hrajú prvú ligu. Je to ľudské, dojemné, miestami úsmevné, hodnotové, ale namixované v takých dávkach ktoré podporujú prirodzený vývin vecí a prirodzenú kauzalitu. Takže je to funkčné a vôbec nie dementné. Raz za čas príde takýto Indie film, ktorý ma neskonale poteší, pretože jeho hodnoty sú postavané niekde úplne inde, ako na tom, aby chlapec dostal dievča. Potrebujem druhú projekciu v utvrdení sa v tom či tomu napálim plný počet. Mám na to chuť aj teraz. Veľmi dobrá vec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Otec se snaží najít svou dceru, a tak k tomu využije jejího expřítele. Ano, už tahle zápletka je sama o sobě trochu zarážející, nemluvě o tom, jak podivné situace se na sebe vrší. Ale v rámci logiky filmu to docela funguje. Poselství v závěru už je ale docela divné a nebýt zajímavých herců, tak máte chuť to úplně odpálit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

No, po dejovej stránke nič extra, typický all-night-trip film. Od takého hereckého obsadenia by som čakal niečo oveľa kvalitnejšie, hoci postavy neboli vôbec márne a napokon aspoň ten konverzačný rozmer filmu to držal ako tak nad hladinou. Podstata príbehu bola úplne priemerná, a niektoré "zvraty" v deji úplne zbytočné a teatrálne. Aspoň že na konci to nebolo až také klišé, ako by človek možno očakával. Ale aj tak, šedý priemer. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Že je pátrání po na telefon neodpovídající dceři, resp. expřítelkyni, celkem pohodová komediálně "sebepoznávací" projížďka, za to patří uznání slušně napsaným a sympaticky zahraným ústředním protagonistům, kteří se chovají rozumně a reagují normálně v sebevíc bizarní situaci. I když k těm skoro nedochází, scénář se drží v příjemně civilní rovině, zároveň mu však čím dál tím víc sklouzává noha z plynu. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak nudnej, nezajímavej, nevtipnej, šedivej film s naprosto nesedícím koncem. Trapnost některejch momentů neznala hranic. Hvězda z úcty k Simmonsovi. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jasná koncepcia, založená na starých známych základoch. Celý film by mali vyzdvihnúť do vyššej pozícii herci a dobré (humorné) scény. Ale to sa nestalo. J.K. Simmons spravil, čo mohol. Na neho úspech filmu nezávisel. Jednouchá réžia a dosť plochý scenár sú na vine. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to bohužel vypadá, že Emile Hirsch již svého vrcholu dosáhl a v současné době mu nezbývá, než si přivydělávat filmy, které nejsou úplně tak v popředí, v tomto případě jde o chudobu, která cti netratí. Jednoduchá zápletka s fungující chemií mezi ním a J.K. Simmonsem, dávkováním humoru a i o tu lidskost lehce zavadíme. Prostě nenáročná oddechovka, která vám hned na začátku řekne, o co pojde a svůj slib dodrží. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

All Nighter je komedie postavena na slabší a nepříliš pravděpodobné zápletce. Ale nevadí to, herci 90 minutovou stopáž utáhnou a nemusím asi zmiňovat, že pokud je na plátně J.K. Simmons, totálně mu zobu z ruky. Jen je škoda, že místy snímku dochází dech a i když délka je tak akorát, občas se najdou hluchá místa vyplněná jen filmařskou a scénáristickou vatou. Takže relativně v pohodě, ale pokud po filmu vyloženě nepůjdete, asi na něj jen tak nenarazíte. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorej však absolútne chýbala šťava a náboj. Pochopil som čo tým tvorcovia chceli povedať, však pointa bola jasná hneď na začiatku aj asi všetci vedeli ako to skončí, no to medzi tým bolo tak vlažné akoby sa tvorcovia držali späť a báli sa v tých scénach odviazať. Namiesto hlúpych dialógov bezvýznamných postáv mali staviť na akciu, dinamiku a náboj jednotlivých scén a spraviť to trochu v štýle Hungover, nech to divákov trhá zo stoličky. Takto som si len povedal, ťažký podpriemer, kde má zaujal len koniec a záverečný song na stagi, no ten to už bohužiaľ z biedy nevytiahol. A samozrejme O. J. Simmons bol výborný ako vždy. Koniec koncov bez neho by tento film padol na dno. ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Charismatická držka J.K.Simmons si po roli psychopatického učitele bicích střihnul jenom krapet méně psychopatického tatíka docela nevzhledné pipiny, která se naštěstí ve snímku vyskytne jen okrajově. Sekunduje mu tedy Emil Hirch v roli dceřina ex-ňoumy. Humorné je to zhruba do půlky, jak dojde na sbližování, dochází tomu dech. Naštěstí 90 minut je celkem rozumně zvolená stopáž. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Bady roud můví , která ničím nevybočuje z průměru ale oba hlavní protagonisti jsou celkem sympaťáci , a nenašel jsem tam celkem nic , co by mě nutně štvalo , ale samozřejmě žádná oskarovka to není , prostě blbost přesně na sobotní nebo nedělní odpoledne . Záleží , který den o víkendu jdete kalit. ()

Reklama

Reklama