Reklama

Reklama

Gunju : gamyeoneui juin

(seriál)
  • Jižní Korea 군주 : 가면의 주인 (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Za joseonské éry vede korunní princ válku proti tajné organizaci, která svou moc a bohatství nahromadila díky kontrole zdrojů vody. (Netflix)

Recenze (5)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek včetně úžasné So Hyeon, ale ještě se uvidí. Zatím 4 za první dojem, časem pravděpodobně hodnocení změním. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavá historická dráma s obvyklými zápletkami - boj o moc a trón, hladujúci ľud a tajná organizácia, ktorá sa obohacuje, ale aj so zaujímavými prvkami - kráľ pod maskou a závislosť od smrtiacej kvetiny. Škoda, že to bolo príliš dlhé. OST priemer. ()

skretik

všechny recenze uživatele

trocha prilis zdlhave... niekde pri 14.ep som sa pristihla, ze uz len posuvam epizodu dalej a dalej... takze nedopozerane, tak som sa vzdala ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Námět vcelku dobrý, postavy zajímavý, nenudila jsem se. Jenom ty věčné řeči o "lidu na prvním místě" si mohli odpustit, protože lid byl až na druhém místě. Na prvním místě byli pro hlavního hrdinu vždycky jeho přátelé a jeho láska. Ale asi to spíš než historické drama měl být romantický příběh, takže to beru. Mimochodem, před hlavním hrdinou by i takovej klaďas jako Mirek Dušín musel chodit kanálem. Takhle přehnaně pozitivní postavu jsem dlouho neviděla, zajímalo by mě, o kterého krále reálně šlo, protože pochybuju, že by nějaký takový v Koreji kdy vládnul. Herci se mi líbili v podstatě všichni, tedy kromě příšerný královny vdovy a občas hodně afektovanýho "L" (kluk se teprve učí). Kdo mě ale nejvíc bavil a vyloženě jsem si ho užívala byl možná překvapivě představitel hlavního "padoucha" Heo Jun-ho, u kterýho mi přišlo, že si tu roli ohromně užívá. Celkově tedy mohu hodnotit v podstatě pozitivně, i když znovu se na to už dívat nebudu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama