Reklama

Reklama

Gunju : gamyeoneui juin

(seriál)
  • Jižní Korea 군주 : 가면의 주인 (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Za joseonské éry vede korunní princ válku proti tajné organizaci, která svou moc a bohatství nahromadila díky kontrole zdrojů vody. (Netflix)

Recenze (5)

skretik

všechny recenze uživatele

trocha prilis zdlhave... niekde pri 14.ep som sa pristihla, ze uz len posuvam epizodu dalej a dalej... takze nedopozerane, tak som sa vzdala ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Námět vcelku dobrý, postavy zajímavý, nenudila jsem se. Jenom ty věčné řeči o "lidu na prvním místě" si mohli odpustit, protože lid byl až na druhém místě. Na prvním místě byli pro hlavního hrdinu vždycky jeho přátelé a jeho láska. Ale asi to spíš než historické drama měl být romantický příběh, takže to beru. Mimochodem, před hlavním hrdinou by i takovej klaďas jako Mirek Dušín musel chodit kanálem. Takhle přehnaně pozitivní postavu jsem dlouho neviděla, zajímalo by mě, o kterého krále reálně šlo, protože pochybuju, že by nějaký takový v Koreji kdy vládnul. Herci se mi líbili v podstatě všichni, tedy kromě příšerný královny vdovy a občas hodně afektovanýho "L" (kluk se teprve učí). Kdo mě ale nejvíc bavil a vyloženě jsem si ho užívala byl možná překvapivě představitel hlavního "padoucha" Heo Jun-ho, u kterýho mi přišlo, že si tu roli ohromně užívá. Celkově tedy mohu hodnotit v podstatě pozitivně, i když znovu se na to už dívat nebudu. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek včetně úžasné So Hyeon, ale ještě se uvidí. Zatím 4 za první dojem, časem pravděpodobně hodnocení změním. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavá historická dráma s obvyklými zápletkami - boj o moc a trón, hladujúci ľud a tajná organizácia, ktorá sa obohacuje, ale aj so zaujímavými prvkami - kráľ pod maskou a závislosť od smrtiacej kvetiny. Škoda, že to bolo príliš dlhé. OST priemer. ()

Reklama

Reklama