Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Recenze (80)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Slabota a velké zklamání. Záměr dobrý, potenciál velký, realizace velmi špatná. Vrchol trapnosti byl, když se oba chlapi převlékli za ženy a hráli své manželky. To mi naskakovala husí kůže, jak jsem se styděl! Teď si uvědomuji, že jsem tomu dal dvě hvězdy? Jednu ubírám, víc si to nezaslouží. ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Jízda v taxíku by klidně obstála v mé oblíbené Noci na zemi :-D Hodně dobře jsem se pobavil, což se mi dlouho u nových filmů nestává. Odkazy na Coeny či Tarantina je místy zjevná, ale snímek je pořád relativně originální, tváře neokoukané a partnerské interpersonální vztahy uvěřitelné. (minispoiler: Po příhodu obživlé Oldwomenkilller do restaurace s ksichtem Michela Meyrse, kdy kytce v květináči opadly rázem všechny listy, jsem si málem cvrnkl smíchem do gatí). ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém je spousta toho, co by už teď v amerických filmech být nemohlo. A právě proto je to ohromná prdel, ale jak to u seveřanů bývá, prosvítá z toho i smutek - tentokrát nad tím, kam lze až dojít po nějakých letech v manželství. Bavily mně skoro všechny postavy a smál jsem se celkem pravidelně po celou dobu - takže dobrý. ()

Onas odpad!

všechny recenze uživatele

Toto veledilo se razantne zaradilo mezi instantni klasiky jako napriklad Babovresky, Experti, Interstellar, Kamenak 2, Avatar ci Kozi pribeh. Doporucji. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Opět chlapci ze severu s hodně černou komedii. Jak dva kámoši už nemůžou vydržet se svými manželkami a chtějí je nechat zavraždit.. Teda až zjistí že rozvod není šance, no a pak přijedou zabijáci a s těma je zábava jedna radost :) Pro fanoušky severských černých komedií určitě. 7/10 ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Správně ujetá severská černá crazy komedie jak má být, navíc zpestřená přítomností Ulricha Thomsena v sále. ()

Pawlyg 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem viděl film, který byl 10x lepší než trailer. A marně vzpomínám, kdy jsem se naposledy tolik zasmál u jedné komedie. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

50% - komentář 20ti slovy: Odpočinková, severská komedie na nedělní odpoledne, kde si zabijáka koupíte na eshopu. O stupeň lepší, nebýt "laciných" částí a debat o sexu. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Také to, keď si človek skoči na severský film a myslí si, že je to záruka kvality. Nie je to tak holt vždy. Toto bolo ako tak vtipné, ale hrozne nevyužitý námet. Dúfal som, podľa popisu, že to bude viac ako Jackpot. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

I když to má místa, kdy toho surrealu je trochu nesprávně, tak je to jinak královská legrace.A ze života! ()

Reklama

Reklama