Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Igor, ten se nezastaví. Na jedné ruce si zaznamenává odpaněné, na druhé odpravené. A teď si ho najali dva řemeslníci z Nibe, díry kdesi v Dánsku. Cíl? Jejich dvě ženy, co pořád jen brblají, ale nechat se pořádně (nebo alespoň někdy) ošukat, to ne. Ale Igor je taky opilecká mluvka a tak jejich ženušky kontrují bábinkou ze staré dobré Anglie. Zabijáci z maloměsta jsou příjemnou černočernou komedií. Zvláště Igor a jeho jízda taxikem je náporem na bránice, ale ani ostatní se nedají zahanbit a své vtipné okamžiky mají. Vše je samozřejmě podloženo solidním herectvím všech zúčastněných a pevnou Bornedalovou režií. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oblíbenec Ole Bornedal je zpátky a je opět vynikající. Tentokrát si místo hororu střihl velice hořkou a černohumornou komedii řízlou Thrillerem a obě stránky fungují bezvadně. Herecky přesné, hlášky vytříbené, nájemní vrazi úžasní ( na opilého ruského vraha Igora jen tak nezapomenu). Moc dobře jsem se bavil. 80% ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém je spousta toho, co by už teď v amerických filmech být nemohlo. A právě proto je to ohromná prdel, ale jak to u seveřanů bývá, prosvítá z toho i smutek - tentokrát nad tím, kam lze až dojít po nějakých letech v manželství. Bavily mně skoro všechny postavy a smál jsem se celkem pravidelně po celou dobu - takže dobrý. ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo, ale přiznávám, že to rozhodně není pro každého. Ujetý film s černým humorem. Viktor mě několikrát neskutečně pobavil, hlavně scéna s Arabem v taxíku neměla chybu, nečekal bych, že něco takového dá někdo v dnešní době do filmu. Je vidět že na severu umí nejen kriminálky, ale i komedie. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Filozofující ruský věčně ochlastaný zabiják versus anglicka zabijačka v důchodovém nebo předdůchodvém věku a dva manželské páry, co se rozhodli vyřešit své vztahové krize. Barevnost humoru v tomto firmu je ryzí černá a když čtu v komentářích srovnání s Troškou, říkám si, že tady někdo moc času traví na sluníčku. Prostá a zbytečně nekomplikovaná černohubka dokáže pobavit a své publikum si určitě najde. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama