Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Jak to, že je Sheila nemrtvá? Jede v tom Joel taky? Jsou Eric a Abby jen přátelé? Otázky a těla se hromadí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série , ač jsem o pokračování tohoto seriálu trochu pochybovala, nabízí mnohem a mnohem víc než její předchůdce. Je tu tolik energie, zábavy, originality a nejvíc bych asi vyzdvihla tu zábavu, protože v první sérii se často objevovaly nechvalné momenty trapného humoru, teď se humor absolutně vypiloval, je chytřejší, trefnější a posouvá Santa Claritu od nenáročného seriálu pro nenáročně publikum k zábavnému seriálu pro všechny divácké vrstvy. Příběh se navíc velmi rozmanitě rozvíjí, vyprávění je atraktivní, vedlejší postavy jsou snesitelné a dokonce dost hýbou dějem. Zfoukla jsem to rychlostí blesku a přes mé prvotní pochybnosti chci další nálož, tohle byla pecka. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je ešte šialenejšia a vtipnejšia ako prvá. Olyphant, Barrymore a spol. vytvorili jeden z najoriginálnejších seriálov súčasnosti. Scenáristicky je to dotiahnuté do dokonalosti. Každý diel je plný vtipov, ktoré fungujú. A do toho sú tu funkčné emócie. Prvá séria bola skvelý štartovač. Táto posúva celý koncept o level vyššie. Som nedočkavý na tretiu sériu - 2. séria - 95% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všetkých vraždách a trestných činoch sa Joelovi a Sheile stále darí unikať strážcom zákona. Nanešťastie sa ich novou susedkou stane členka policajného zboru, ktorá sa snaží zistiť, kto má všetky zločiny v Santa Clarite na svedomí. Preto musia Hammondovci opäť riešiť to, ako uživiť krvilačnú Sheilu bez toho, aby niekto čo i len tušil, čo sa v ich dome v skutočnosti odohráva. - Druhá séria je príjemným prekvapením a svojím humorom prekonáva aj tú prvú. Drew Barrymore, Timothy Olyphant a Liv Hewson sú tak obyčajní, že som mal niekedy pocit, ako keby tvorcovia len tak zastavili random ludí na ceste a zavolali ich, aby natočili pár scén. Žiadne make-upy a vyparádené kostýmy, ale pekne poctivo tepláky. A tá chémia medzi postavami je neskutočná. Krvi je prekvapivo stále dostatok, aj keď som očakával trochu vyšší bodycount. Záhady okolo nákazy sa odkrývajú velmi pomaly, ale vôbec mi to nevadí, pretože tento seriál je podla všetkého naplánovaný na vyšší počet sérií. Keďže sú epizódy krátke, ubehne to velmi rýchlo a na tú ďalšiu som hoodně zvedavý, pretože ten záver bol tak intenzívny a šialený, že by som si ďalších 10 epizód pozrel hneď teraz. + herečka z Scream + herec z The Crazies ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál „Santa Clarita Diet“ svou druhou sezónou dokazuje, že se tvůrci skvěle trefili do žánrů, a to jak komediálního, tak i hororového. A vlastně i kriminálního, protože po nich jde jedna policistka, hodně aktivní policistka. A i v tomhle žánru se daří stavět klasické prvky na hlavu. Nečekal bych, že mě bude Drew Barrymore bavit tolik, ale s Timothym Olyphantem si prostě sedli. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iba potvrdím názor znalca v kategórii u21 zo susedného historického mesta že druhá séria bola o niečo lepšia ako tá prvá. Nakoľko ide o seriál z produkcie Netflixu nemohlo chýbať LGBT, posmešky výhradne na kresťanskú vieru a fašizmusisti, ale na to sme si už pri produkcii liberálneho amerického odpadu zvykli. Tentokrát to dojem z vydarenej hororovej komédie príliš nepokazilo a tak je dôvod tešiťn sa aj na tú tretiu sériu. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama