Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenze (93)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

už samotný nápad,kdy "zombíci" jsou úplně normální a ne chrčící hromádka kostí a kůže je super.Když se k tomu navíc přidá neodolatelná Drew Barrymore a ještě lepší Timothy Olyphant,vznikne vtipná,návyková a nebýt některých trochu explicitnějších věcí i překvapivě rodinná podíváná.Škoda,že se Netflix rozhodl po třech řadách zrušit.Klidně bych si ještě pár dílů dal...80% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% Moc šancí jsem tomu skutečně nedával, ale nakonec se z toho vyklubala příjmená záležitost, která postupem času chytne a zaháčkuje vás. SCD se dá nazvat sitcomem, avšak bez absence smějícího se publika. Stačilo pár dílů a všechny hlavní postavy jsem si skutečně zamiloval. Líbí se mi černý a nekorektní humor a vlastně i vymyšlená dějová linka. 2. série - 90% Pořád to skvěle funguje. Postavy jsem si už zamiloval, líbí se mi směr humoru. Příběhová linka se snaží být zajímavá, což se v jistých mezích daří. Spíš to u mě funguje díky chemii a vtipným situacím. Hlavně, všichni to jsou sympaťáci a celkově je to skvěle originální. 3. série - 70% Už je zde trochu cítit únava materiálu. Samotné vtípky stále fungují dobře, ale celkový příběh a jeho vývoj, tak trochu vaří z vody. Jako celek - tedy všechny série dohromady - je to ale skvěle originální a zábavné... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme si na rovinu, že se jedná o totální blbost, která je ale plná skvělých vtípků, krve a hlavně úžasných herců, kteří to drží vše pohromadě a hlavně díky tomu je to koukatelné. Upřímně doufám, že bude další série a víc mrtvol! ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Ujetý a zábavný humor, originálně pojatá brutalita i zombie tematika, ale především skvěle napsané a zahrané postavy, Netflix už mě mnohokrát předčasným zrušením seriálů naštval, ale tohle bolelo skoro nejvíc. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Santa Clarita Diet je seriál pro nenáročné diváky, kteří stojí o pobavení a nějaké to malé zhnusení. Většina dílů je spíše průměrných, ale některé z nich jsou opravdu vtipné. Jinak se jedná spíše o absolutně zapomenutelný seriál, protože ani herecké výkony nejsou zrovna na Oscara. Potěší ale stopáž a myslím, že kdo chce opravdový oddych, tady ho najde. Druhou sérii budu sledovat, ale třetí by se asi už točit nemusela. 2. série , ač jsem o pokračování tohoto seriálu trochu pochybovala, nabízí mnohem a mnohem víc než její předchůdce. Je tu tolik energie, zábavy, originality a nejvíc bych asi vyzdvihla tu zábavu, protože v první sérii se často objevovaly nechvalné momenty trapného humoru, teď se humor absolutně vypiloval, je chytřejší, trefnější a posouvá Santa Claritu od nenáročného seriálu pro nenáročně publikum k zábavnému seriálu pro všechny divácké vrstvy. Příběh se navíc velmi rozmanitě rozvíjí, vyprávění je atraktivní, vedlejší postavy jsou snesitelné a dokonce dost hýbou dějem. Zfoukla jsem to rychlostí blesku a přes mé prvotní pochybnosti chci další nálož, tohle byla pecka. 3. série Absolutně šílený nářez, který už nemá v potrhlé seriálové komunitě obdoby finišuje a do třetice všeho dobrého nabízí ještě ujetější scénář, než kdy předtím, ale stále si drží kvalitu na úrovni druhé série, která mu byla korunou. Deset dílů jsem sjela za dva dny a mrzí mě, že už to končí. Na druhou stranu byl závěr velice uspokojující a přiměřeně uzamkl dění, přestože by se pokračování vymyslet dalo. Každopádně celý tento seriál doporučuji hlavně proti nudě! ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Moc to nechápu: 1. série byla nic moc. Nepřišla mi vtipná, mezi herci to úplně nefungovalo, prostě slabota - dávám 3 hvězdy. No a pak přišla série druhá - PECKA! Vtípky by fajn, Drew to moc slušelo a obecně to mělo jiskru a spád. Některé hlášky byly fakt legendární :) Nechci řešit přibírání a shazování váhy, ale očividně na tom něco je. (Ano, taky jsem si googlovala, jestli je Drew pregnant. Shame on me.) Protože jinak si nedokážu výrazný vzrůst kvality vysvětlit. No což mě teď přivádí k sérii třetí, která se bohužel podobá více té první. Ach jo Drew. Mrzí mě to o to víc, když vidím, že ten potenciál tam prostě je. :-/ Jo a zapomněla jsem zmínit skvělého Nathana Filliona ten mi ve třetí sérii taky chybí. Edit: třetí sérka byla skoro stejně dobrá jak druhá. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série - rozjezd, takový seriál na který se dá dívat ale moc se nezasmějete.. 2. série - mnohem lepší! napínavé, dobře promyšlené, překvapivé a konečně i vtipné. 3. série - perfektní, ale ten konec..? ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Po first season - pobavilo, určite viac, než 378. časť Walking Dead. Mínusy - takáto zápletka priam kričí po viac čiernom humore (nehovorím, že ho nie je, ale dalo by sa to ešte vyšpičkovať), výkon Olyphanta - ten herec tú trávu tuším fakt hulil naozaj, furt ten jeho prijebaný uškŕňací xicht. Plusy - zápletka, gore, aj keď decentné, dĺžka časti - ani jedna nejde nad pol hodinu, takže to nenudí, ale fajnovo odsýpa, výborne napísaná rola Erica - ten teenedžerský lůzer je top. Uvidíme, čo ďalej. Rád by som sa s Hammondovcami ešte stretol (a zajtra objednávam v e-shope bundu PUSSY MAGNET!). ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Hodně znatelná „inspirace“ u iZombie , to mě bavilo mnohem víc. Obsazení se povedlo, scénář ujde ... jen místy zdá se mi poněkud „tlačí na pilu“ ve snaze být cool. Celkově to kupodivu docela fungovalo a bylo super dát si všech 10 dílů za sebou bez čekání. Předpokládám další řadu a určitě si ji nenechám ujít. 70%. Druhá řada 80%. Třetí řada 60%. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Je to divny..je to vlastne kravina, ale v necem proste zabavna..me hrozne bavi Olyphant, kterej hazi dobrej xicht a hlasku za hlaskou..drew skvela..ta dcera je na pesti..ale celkove se cast povedl..se serialem je to horsi, ale neco takovyho rict u neceho co sem prejel za vecer je tezky..hlavne je velka vyhoda ze epizoda ma 30min takze to utece rychle..idealni pred spanim.. :) ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

...famózní satirka, přesně obsazené, výbuchy smíchu střídají výrazy znechucení... Výbornej mother daughter stuff... a tak by se dalo pokračovat... Občasné nelogičnosti a v rámci žánru nesmysle v klidu přejdete, neboť kontrast zombie mámy žeroucí lidi vs. uhlazené předměstí amerického předměstí navozuje neopakovatelnou atmosféru... ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

80-85% ... Originálny a nápaditý seriál. Keď vás už nebavia tie monotónne a nič-nové-neprinášajúce zombie seriály/filmy, tak tento určite zaujme. Barrymore a Olyphant nemajú páru a ako manželia sú hrozne rozkošní. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Komediální pecka se správně ujetým humorem a super postavami a dokonce i nějakým gore a to jsem fakt nečekal. Úžasná Drew výborný Timothy a perfektní Liv a Skyler. Nedám nakonec sice plnou palbu,ale není od ní daleko. 1.série 4/5 -- 2.série 4/5 -- 3.série -- 4/5 Celkově 4/5 --- 8/10 IMDb --- 84% ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

První serie zhlédnuta. Nečekejte nic světoborného. Je to takový prdlý seriál, ale místy jsem se fakt hodně nasmála. Jsem překvapena, že má další pokračování. :-D ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Velmi neotřelý pohled na zombie tématiku. Všechny hlavní postavy jsem si absolutně oblíbila, je to vtipné, nápadité, svižné. Mrzí mě, že nebude pokračování, Santa Clarita Diet má určitě potenciál! ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Po poměrně rozpačitém rozjezdu je to ke konci první série docela slušný seriál. Dle mého názoru hlavně díky výkonu Timothy Olyphanta v roli Joela. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama