Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co je ředitel střední školy obviněn z odcizení peněz ze školního fondu, se čtyři studenti rozhodnou, že vlastním promyšleným zločinem peníze na chod školy navrátí, aby nebyla uzavřena. Čtyři nepravděpodobní spojenci: syn ředitele, hvězdný atlet, prezidentka studentstva a hackerka tak spojí síly na proniknutí do zdejší mincovny, kde plánuji vyrazit vlastní mince a ty poté jako unikáty prodat sběratelům. (hansel97)

(více)

Recenze (4)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové a nudné, jediné z čeho to dovede těžit jsou postavy, které jsou sice samy chodícími stereotypy, ale nejsou na facku. ()

Danny723 

všechny recenze uživatele

Film udrží pozornost, ale je to spíš o teenagerských vztazích než o loupeži mincí. Ta tu hraje druhé housle. Co mě ale na podobných filmech štve nejvíc je, že nakousnou spoustu zajímavých dějových linek, ale zpracují nakonec tu nejnudnější z nich. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trošku moc zbytečně se zde hraje na to, že ten film je vlastně hlubší, než se zdá, protože takový ve skutečnosti vůbec není. Ty postavy jsou rádoby hluboké, ale ve skutečnosti jsou přímočaré a všechno to má vést jen k tomu, že tohle nebude obyčejný heist. Je to obyčejný heist, takže dostanete to, co čekáte. Nic navíc. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas si človek asi rád pozrie jednoduché filmy s ľahko sledovateľnou hlavnou myšlienkou a jednoduchým dejom. "Coin Heist" jednoznačne spadá do tejto kategórie. Nemôžem povedať, že by išlo o vynikajúci film, ale rozhodne ide o film, ktorý si človek pozrie aspoň raz. Herci sú okey, nápad je okey a celkové spracovanie lúpeže podľa mňa vôbec nie je najhoršie. Dokonca celkom dobré. Najviac však na filme (ako na väčšíne Netflixoviek) vyniká soundtrack, ktorý ma skutočne drží a neustále baví. Dokonca je tu veľa malých skladieb, ktoré si určite budem chcieť vyhľadať a pustiť znovu. Podobne ako to bolo v prípade filmu XoXo. Ak by som mal povedať jednu skutočnú výtku filmu, tak tu budeme mať dve nasilu vytvorené hádky, ktoré potrebujeme na to, aby sme na konci dali naše postavy dokopy a aby boli na seba naštvaní... a bla bla bla. Je to strašne nasilu a myslím si, že keby to z filmu vytiahli, tak by fungoval film lepšie. Ostatné ako som povedal spadá do okey kategórie filmov, ktoré pustí televízia v sobotu ráno. A nevyniká v ničom nejako výnimočne. Je to okey film na jedno pozretie a to mi úplne stačí. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama