Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schiavoneho první větší případ vraždy se jako na potvoru odehraje na sjezdovce více než tisíc metrů nad mořem a z těla oběti se po přejezdu sněžné rolby stala skládačka pro náročné. Naštěstí se může spolehnout na dovednosti místního soudního lékaře, svého mladého parťáka Itala a nadanou inspektorku Rispoliovou, kteří ho jako jediní drží v zasněženém zapadákově při smyslech. Do případu se mu ovšem motá i bláznivý státní zástupce a pověstné duo snaživých břídilů z policejní stanice. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Včera jsem na tohle zcela náhodou narazil v televizi hned od začátku, bohužel jsem hned po prvním dílu zjistil, že tohle asi nebude seriál pro mou pozornost. Úvodní epizoda se mi totiž moc nelíbila. Drsných fízlů co se pohybují na hraně zákona, existuje už celá řada, hlavní hrdina není sice zrovna nesympatický, nicméně celé to bylo doprovázeno hodně nezáživnými pasážemi, kdy kromě vyšetřování samotné příčiny smrti oběti – její přejetí, tu přidali i kamión s černými pasažéry, zbraněmi, drogami, atmosféra taky moc dobrá nebyla, stejně tak způsob natáčení. Prostě nějak závratně oslněný jsem nebyl. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natahovaná, nudná parodie. Při dialogu vyšetřovatele s podezřelou osobou předem víte, co bude podezřelá říkat v následující replice. Forma závěrečného zatýkání podtrhuje paoidické vyznění. Snaha o filmařskou invenci detailním záběrem na cigaretu, kterou si balí vyšetřovatel, je k smíchu. Ze záběrů na skla auta, ve kterých se odráží alpské kopce, bolí oči. Jediná záhada, s kým vyšetřovatel sdílí byt (dcera, partnerka), vyřešena "originálním" posledním záběrem... Vopruz maximálně za jednu hvězdičku. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Standardní TV detektivka, která ve mně svou snahou o částečnou parodii spíš budila rozpaky. Další díly si odpustím. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama