Reklama

Reklama

Rocco Schiavone

(seriál)
  • Itálie Rocco Schiavone
Itálie, (2016–2023), 33 h 15 min (Minutáž: 96–102 min)

Tvůrci:

Antonio Manzini

Hrají:

Marco Giallini, Claudia Vismara, Ernesto D’Argenio, Francesco Acquaroli, Isabella Ragonese, Christian Ginepro, Massimiliano Caprara, Filippo Dini (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Kriminalista Rocco Schiavone je z Říma převelen do odlehlé alpské oblasti u hranic s Francií, protože se při dopadení brutálního násilníka neřídil běžnými vyšetřovacími metodami. Svérázný detektiv se totiž mimo svou intuici často spoléhá i na kontakty s podsvětím, sadu paklíčů a jiné kličky na hraně zákona. Ani na nově přiděleném policejním ředitelství v Aostě svou rutinu nemění, jen teď o něco víc nenávidí zimu, sníh a vraždy v horách. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Rocco Schiavone mi konečně kápnul do noty, obratně napsaná chlapská postava. Tady se sice široko daleko nikomu nelíbí - což vážně nechápu - například jeho konverzační přestřelky s patologem jsou úžasně ftipné lahůdky, ale řekla jsem si, že si to nebudu brát osobně. Edit: vše platí jen pro první sérii. Druhá série už byla úplně zbytečná a scénář šel s kvalitou i vtipem o 50% dolů. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

příšerné dialogy,příšerné výkony herců.Jsem milovnice evropských kriminálek.Ale tohle?Nemělo to akci,důvtip..fraška.. pokud to byl záměr omlouvám se že jsem nepochopila ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Opravdu spíš vtip než kriminálka. Zápletka hloupá, postavy z většiny absolutně příšerné (policejní sbor je jeden velký vtip), na úrovní těch nejlacinějších TV kriminálek a hlavní detektiv, který ne že balancuje na hraně zákona, aby vyřešil případy, ale bezostyšně páchá zločiny pro vlastní obohacení a spolčuje se ještě s většími kriminálníky. Podobné kvalitním severským detektivkám je to asi tak, jako já jsem podobný Arnoldu Schwarzeneggerovi. Druhý díl už ode mě šanci nedostane. ()

Gortyna 

všechny recenze uživatele

Jak je to všechno na jedno brdo! Starý cynický komisař, mladý parťák nábožně naslouchající jeho moudrům, obklopeni přiblblými nebo bizarními spolupracovníky, svérázný patolog - kde všude jsme to už viděli... Po prvním dílu končím. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Roccovi to snad nemůže nikdo věřit. Tolik klišé je tam narváno až je to trapný. Drsňák co zatočí s každým zločincem metodami stojícími nad zákonem. S dobrým srdcem (má pejska) přitom rošťák (kouří, pije, má spousty milenek) ale s velkým bebí na duši (halušky jeho zesnulé zenušky). Kolegové ve sboru jsou vedle něj totální blbci (ti statří, oškliví a malí) a nebo ho nekriticky žerou (ti mladí, krásní, vysocí). Nevím no... ty díly, které byly uzavřené (díl=jeden případ) ještě šly, nyní je tam nějaká linka pomsty z minulosti a to je opravdu slabounké. ()

rysafi 

všechny recenze uživatele

První dvě série byly zapamatováníhodné. Čistý realizmus. Nebudu se bránit plýtvat svým časem na to, abych to viděl všechno znovu, až budou k mání ostatní série, jež jsem ještě neviděl. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý seriál a ještě od Italů!Skvělej hlavní hrdina a lokace celkem temný případy.Chápu že se to ostatním nelibí není to "KRIMINÁLKA . . . ()

caniferus 

všechny recenze uživatele

Aj keď som ešte nevidel 2 sériu, pre mńa TOP príbeh, atmosféra a skvelo spísaný a natočený príbeh, postavy a atmosféra detektívinych seriálov za posledných 19 rokov bez konkurencie. Hollywood sa so svojou umelosťou nechytá. Nech si hovorí, kto chce, čo chce, ale hlavne, nech si pozrie celú prvú sériu a potom tu hodnotí. Idem na dvojku, je to prda! Kto by si nezamiloval Rocca a Lupu. ()

Fahrenheit 

všechny recenze uživatele

Nic pro milovníky tuctových detektivek. Silná atmosféra chladného italského severu. Svérázný hlavní hrdina. Sympatický mladý kolega. Ostré přechody mezi realitou a vzpomínkami. ()

Reklama

Reklama