Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film sleduje mladou novinářku Saru Hamilton (Andrea Guasch), která se chystá prozkoumat velkou zalesněnou oblast obklopující vyřazenou podzemní vojenskou základnu v horách. Říká se, že je to místo podobné Roswellu, kde mohla kdysi havarovat mimozemská loď. (ČSFD)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Potulky po lese, potulky po tuneloch, maximálne divné zvuky a prvá hodina v prdeli. Zakončené nezmyselnými pokusmi na ľuďoch či digitálnymi mimozemšťanmi lezúcich po strope a stenách. Možno tak jedna obstojnejšia gorescénka a hodina a pol života v ťahu - začína a končí to vlastne len peknou farebnou kamerou, a nulovou réžiou či scenárom. Za pomoci všetkých psychických síl som túto megalomanskú sci-fi kokotinu pretrpel až do konca. Predchádzajúca podhodnotená "Asmodexia" bola aspoň priemerným hororom, po tomto tu sa už režisérovi bude z bahna vyhrabávať len ťažko. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský snímek „After the Lethargy“ je důkazem toho, že natočit něco ve smyslu found footage ve Španělsku, znamená asi to samé, jako natočit něco podobného ve Spojených státech amerických. Nemá to v sobě nic navíc, je to stejně špatné a vy nedostanete ani špetku čehosi, co by jen mohlo naznačovat, že má film španělské kořeny. To je docela tragédie, bohužel i celkem klasická hororová praxe. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Nápad to nemělo vůbec špatný. Prostředí taky stálo za to. Bohužel rozpočet ve výši mého kapesného z roku 1989 tomu podrazil nohy totálně. Mimozemšťan je tam jen jako doplněk k tomu, abysme věděli o co vlastně jde. ()

Reklama

Reklama