Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět, ze kterého tvůrci vymlátí pouze pár vtipných scén. Jinak je to takova reklama na Itálii, párkrát sem se usmál,ale nic extra. Naštěstí je tu slušné herecké obsazení a to nejenom ústředního dua (například Joaquim de Almeida, kterého si většina diváků bude pamatovat z Desperáda). Škoda, že Marisa Tomei nemá nějaký normální účes, takto sice vypadá poměrně pěkně, ale není to takové to aaaaah, které by na romantický film bylo potřeba. Downey je sekáč, ale ta role se mi moc nelíbila. Nemám rád když se chlap příliš podbízí. Dohromady slabší tři. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho jako etalonu rom-com, ale tohle je spíš road movie s lehoučkým nádechem Prázdnin v Římě. Marisa Tomei je velice půvabná a s Robertem Downeym si dobře notují, ačkoliv se tedy objeví až někdy po 45 minutách. U příběhu jsem se několikrát hlasitě smál, ovšem jen tam, kde je to cílené. Naštěstí to totiž tak přiblblé není jak jsem si myslel, ale možná jsem čekal více. Taky jsem očekával červenější hodnocení, toto je celkem optimální řekl bych...7/10 ()

Reklama

Vědma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkala, když tvůrci neví v nudné romantické komedii kudy kam, odjedou do Benátek - to já vždycky zjihnu. Jenomže potom přišel Robert Downey Jr, a jeho psí oči a já jsem se zamilovala a když se přidal Billy Zane jako nádherný Damon tak jsem zjistila, že se výborně bavím. Marisa Tomei byla překrásná a její švagrová moc sympatická. Milý film. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná (kdo je Damon Bradley?), naivní (láska na celej život po jednom společně strávenym večeru) a patetická (cukrkandlovej závěr pro všechny zúčastněný) romantická komedie. Když však vemu v úvahu dobu vzniku, nelze se tomu divit. Only You ale nakonec přece jenom strčí do kapsy většinu novodobejch zástupců žánru, protože Robert Downey Jr. a Marisa Tomei vytvořili hodně funkční páreček a výprava do Itálie byla taky fajn, takže o příjemnou žánrovou atmosféru nouze rozhodně nebyla, za což prostě musim hodit třetí hvězdu. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Jsem na podobných rozpacích jako ostatní kometátoři. Vidět se to dá, takže třeba i tři hvězdy, ale jinak je lépe na to zapomenout. Jasně, chick-film, to víme od začátku, a od začátku počítáme s "britskou" ironií, která to bude shazovat a znormálňovat, aby to nebylo tak sladký (rozuměj:blbý), i když je to veskrze americký. Ale tady, kupodivu, přestože ironie nechybí až do konce, PŘESTO je to sladký (rozuměj: blbý, a to až do konce). Nevídáno. Kdo neviděl, o nic nepřišel (jako u 90% všech filmů). Ale pokud jste českou "Bridgetjoneskou" (která tráví "o samotě", rozuměj: v doprovodu láhve vína, další sobotní večer), třeba to i dejte. NB! Ten film fakt voní. Ale ne jako prvotřídní parfém. Spíš jako prvotřídní deodorant. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme sa objaví zmienka o Prázdninách v Ríme. Okrem iného, Marisa Tomei sleduje muža, ktorého jej pridelil "osud" a volá sa Damon Bradley. Gregory Peck sa v Prázdninách v Ríme volá Bradley. (ČSFD)

Reklama

Reklama