Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala podarenych americkych romkomov, ktory sa snaži brať všetky trapne, gyčove a presladene kliše tohoto žanru s ľahkosťou, humorom a nadhľadom. A nielen že sa snaži, ale ono to ako u jedneho zmala aj užasne funguje. Prijemne letne osvieženie v krasnom prostredi Apeninskeho polostrova s vydarenou hereckou zostavou. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Takový výkýčený kýč s trochou vážnosti a špetkou humoru. Itálie v pozadí a jakási křehkost hlavní hrdinky (jinak naprosté nanynky) spolu s typicky maminkovskou rolí Bonnie Hunt (kterou mám i přesto či právě proto velmi ráda) tvoří nadprůměr, byť sama nevím, jestli právem. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Nuda. Další rádoby ftipná romance, kterých je přehršel. Takto průměrných až podprůměrných je opravdu hodně. Ničím nepřekvapí. ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších z žánru romantických komedií. Zejména díky hercům, atraktivnímu prostředí a příběhu, který si hezky pohrává s tím co je vlastně ten "osud", ke kterému se spousta lidí rádo upíná. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to průhledné a předvídatelné jako počasí v Californii, na osud nevěřím- i když FB mi vygeneroval moji lásku jako Báru- ale suma sumárum jsem si ji nikdy nevzal a Zuzku ani neuvidím -odbočka autora- takže žádný osud není...jinak to je oddychový ,klidný film...60% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Romantikou nikdy nepohrdnu, ale tato mi nesedla! Nemám nic proti naivitě, limonádám či pohádkám - ty k romantickým filmům prostě patří, ale tady je vše smícháno do podivného koktejlu, který působí více mimózně než romanticky (pochopení pro nadsázku mě tohoto pocitu nedokázalo zbavit). Hlavní hrdinka působí víc dojmem "pacientky", než ženy snů a dějově je to nezajímavé. Trio Tomei - Downey, Jr. - Hunt předvádí slušné odlehčené výkony, proti kterým nelze nic namítnout. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3 a 4 *, takový lepší průměr. Zajímavé sledovat Downeyho "začátky", dovolenkové prostředí a taky Billyho Zanea (ještě) s vlasy. Zkrátka taková oddychovka na sobotní odpoledne. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Velmi krásná Marisa Tomei, velmi krásné prostředí italského venkova a opět jako vždy výborný Downey. Na poli romantických filmů určitě nadprůměr. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Průměrně zábavná romantická devadesátková komedie o tom jak děvče Marisa  Tomei hledá neznámého muže se jménem Damon Bradley, kterého ji předurčila věštkyně jakože to bude muž jejího života a v Itálii narazí na Roberta Downeyho Juniora. Nějaký nápad to mělo, svižné tempo a zajímavé obsazení. Oddechovka na jedno použití. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ať je jakýkoliv, za svým domnělým osudem se podle všeho vyplatí letět. A to třeba do Itálie rovnou ve svatebních šatech, protože v jaké jiné zemi by to mohlo vyjít? Jistě je lepší na to koukat v páru a ideální náladě. Nesplňuji ani jedno a za nadšence do devadesátkových romantik se také považovat nemůžu, o to víc se divím, že mi to vlastně docela sedlo. Tyhle námluvy totiž mají pro podobné filmy tak zásadní pohodovou atmosféru, kterou ještě umocňuje právě ta (samozřejmě těžce zidealizovaná) Itálie, nutno říct, že nádherně nasnímaná Itálie. A především Marisa Tomei a Robert Downey Jr., jimž to celé věříte, přesněji jemuž to celé věříte, protože po Downeyho nástupu na scénu dostává děj ty pravé grády, hned v popelkovské scéně. A samozřejmě fanoušek filmů s Van Dammem Billy Zane, jehož v opeře nepotkáte. 75% ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantika pro sladkobolné večery nad sherry či postarší odkvetlé svobodné matky na mateřské dovolené. Snímek je ovšem zdařile natočený a interakce Marisy Tomei a Roberta Downeyho Jr. opravdu funguje. Lehounký nadprůměr, a tudíž tři hvězdičky. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, proč mě to neoslovilo, když je tu tolik kladných komentářů, ohodnocení neskutečných 70%..Je to jen obyčejná bezduchá romance, která by se nikdy ve skutečnosti nemohla stát a to mi vadilo asi nejvíc.Není tu nic co bych si zapamatovala, žádná pasáž,dialog prostě nic a jediné za co dávám hvězdu je krásná Itálie a docela sexy Billy Zane :). ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Potrhlé holky! Ale zase Robert! Ale ty potrhlé holky! To je něco co tomu filmu neodpustím. Ustřední dvojice je navýsost roztomilá, chemie funguje, jen je tam málo Roberta a než se s ním potkáte musíte přetrpět cca dobrou třetinu filmu. Zápletka a chování hlavních hrdinek je chvílemi poněkud ztřeštěné - na mě až moc a schazuje to celý film. Jinak je to krásný neuvěřitelný příběh o lásce na první pohled. ()

JB2203 

všechny recenze uživatele

Film balancující na pomezí červené knihovny a dobré romantické komedie. Marisa Tomei na mě místy působila dojmem první milovnice pimprlového divadla. Jinak ale vše v rámci přísných žánrových pravidel. A k tomu nádherná Itálie. ()

wictoria 

všechny recenze uživatele

Moje srdeční záležitost, tento film mám moc ráda. Navíc Marisa je v tomto filmu mojí módní guru, kdykoliv jí tu vidím mám potřebu si nechat udělat zase stejný účes a začít se oblíkat jako ona :-D ()

Smejdik 

všechny recenze uživatele

Slabá 4. Docela příjemná komedie na sobotní večer, ale dokážu si ho představit s lepšími filmy :) Marisa mě v roli Faith moc nepřesvědčila, zato Bonnie Hunt byla kouzelná a Katin příběh mi dokonce přišel kapánek zajímavější než ten Faithin. Spolu s Downeym to zachránili. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Žel, to co je považované za "pravou romantiku" je pro mne naprosto odporná věc. Každá scéna která měla být romantická byla trapná, a celý příběh je na 100% předpovídatelný. Věděla jsem úplně přesně co a kdy se stane, i přesně jak to dopadne, což dokáže otrávit. K tomu se mi Marisa Tomei nelíbí, hlavní hrdinka je mi nesympatická, a celý film je naprosto nulový přínos pro diváka, a to v jakémkoli smyslu. Co se mi líbilo, byl Downey který byl docela legrační, a potom Bonnie Hunt, která je výborná herečka. Potom pár celkem vydařených situačních vtípků, a zbytek filmu je škvár. ()

Reklama

Reklama