Reklama

Reklama

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry tohle režíruje Fred Olen Ray. Jeho styl už by dneska stejně nikdo nepoznal i když na obale je uvedenej ten druhej vocas. No občas možná sem tam je tu záblesk nějakýho nápadu, ale horor to fakt není, spíš takový divný psycho který pak už v druhý půlce nudí a i proto nakonec víc jak 1* nedostane.20% ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Twin“ je v podstatě televizním thrillerem, kde se nekoukalo na to, jak to bude logicky sedět, nekoukalo se na originalitu, prostě se jen jelo podle toho, co se dostalo tvůrcům do ruky za scénář. Herci si odehráli svoje a jediné štěstí je, že hlavní postava je alespoň trochu uvěřitelná. A to je asi tak všechno, jinak se na tomhle filmu nedá najít nic moc pozitivního. Spíš nic. ()

Reklama

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

O dvoch bratoch, dvojičkách, jeden je dement v ústave, druhý je normálny, samozrejme sa náhodou vymenia, psychoš sa votrie do rodiny a ten druhý ostáva pod zámkou, samozrejme mu nikto neverí. Že to bol úplne tupý film by som ešte ako tak prežil, ale žiaľ, už ma nebaví dávať hviezdy z milosti hocijakej televíznej pičovine, ktorá sa neprávom vydáva za horor, len aby pritiahla pozornosť. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama