Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznamte se s "Larrym Likvidátorem". Arogantním, chamtivým, sobeckým, nemilosrdným bukanýrem Wall Streetu. Larry (Danny DeVito) však narazí, když se utká se společností New England Wire and Cables, kterou zastupuje velmi zdatná právní zástupkyně (Penelope Ann Millerová). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

m.krudenc 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie založená na herectví a tělesných dispozicích Dannyho DeVita, který svého protřelého burzovního hráče zaměřeného na zpeněžení likvidovaných firem hraje s chutí a zároveň tomuhle bezskrupulóznímu manipulátorovi dává lidský rozměr. Podnikatelská část příběhu zároveň vychází z procesů, které mají skutečně reálný základ a i když se jako oddechová komedie tenhle film vyhýbá vyhrocování konfliktů kolem propouštění a ztráty sociálních jistot, přesto ledasco naznačuje. Vztahová rovina příběhu je založená na kontrastu mezi malým tlouštíkem Dannyho DeVita a vysokou emancipovanou vysokoškolačkou kterou výborně hraje Penelope Ann Miller, do ní by se zamiloval každý i bez peněz. ()

marti 

všechny recenze uživatele

DeVito dvíha úroveň filmu o 100% a všetky scény bez neho sú len výplňou. Inak komunálna kapitalistická komédia/satira, ktorá nikoho neurazí, kde pri pozornom sledovaní nájdete mnohé analógie k starému dobrému socializmu: Šéf povie: akcie stúpli o jeden a pol boda (analogicky "splnil sa plán na 101,5%") a všetci sú z toho nadšení, hoci obidva údaje sú len virtuálne a so skutočnou hodnotou, alebo výkonosťou to má málo spoločné. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie založená na herectví a tělesných dispozicích Dannyho DeVita, který svého protřelého burzovního hráče zaměřeného na zpeněžnění likvidovaných firem hraje s chutí a zároveň tomuhle bezkrupolóznímu manipulátorovi dává lidský rozměr. Podnikatelská část příběhu zároveň vychází z procesů, které mají skutečně reálný základ a i když se jako oddechová komedie tenhle film vyhýbá vyhrocování konfliktů kolem propouštění a ztráty sociálních jistot, přesto ledascos naznačuje. Vztahová rovina příběhu je založená na kontrastu mezi malým tlouštíkem a vysokou emancipovanou vysokoškolačkou. Celkový dojem: 70 %. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, od komedie či satiry požaduji, abych se usmál aspoň jednou za deset minut a ne jednou za celej film. Kdy jsem se usmál? U toho trapnýho "aby se vlk nažral a koza zůstala celá" konce. Upřímně mě překvapilo, jak dobré hodnocení to tu má. Jistě, Danny DeVito je kápo, doslova táhne celej film na svých do krve rozedřených bedrech a až do toho neslavnýho konce se zdá, že je k neutahání. Gregory Peck se objeví sice jen na pár okamžiků, ale stará škola z něj jde cejtit i skrze obrazovku. Jenže to je tak všechno. Ani příběh nebo ostatní herci ani nic jinýho mě nedokázaly přesvědčit, abych se na to podíval ještě někdy jindy. Je to prostě slabota, o humor tu nezavadíte, o satiru možná okrajově, ale jako kritika chování burzovních žraloků určitě exceluje. Ale na to tu máme mnohem nápaditější a lepší film Wall Street. Jinak, taky je to zatra velká vykrádačka Pretty Woman, akorát že tady se jedná o drátovny a kabelovny a tam se jednalo o nějakou loďařskou společnost. Prostě průměr se vším všudy a jediný, kdo to zachraňuje je Likvidátor Larry. ()

Lencuccia 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený film v dětství. Na základě Penelope Ann Miller a jejích kilometrových nohou jsem až do puberty mermomocí trvala na tom, že budu studovat práva a chtěla jsem nosit kostýmky stejně jako ona. Když mi došlo, kolik šrocení zákonů atd by to ve skutečnosti obnášelo, tak jsem se na to vykašlala :D Každopádně jsem nedávno film znovu shlédla a k mému zklamání jsem zjistila, že to není zase až takové terno. Je to taková příjemná sem tam komedie, která se ovšem řadí mezi ty slabší s v hlavní roli Danny DeVitem. Váhám mezi dvěma a třemi hvězdičkami, ale nakonec asi dám tři. Ovšem ta třetí je jen z nostalgie! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama