Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznamte se s "Larrym Likvidátorem". Arogantním, chamtivým, sobeckým, nemilosrdným bukanýrem Wall Streetu. Larry (Danny DeVito) však narazí, když se utká se společností New England Wire and Cables, kterou zastupuje velmi zdatná právní zástupkyně (Penelope Ann Millerová). (oficiální text distributora)

Recenze (44)

golfista 

všechny recenze uživatele

Dany de Vitto v roli krále Wall Streetu požírajícího jednu krachující společnost za druhou. To by ovšem nesměl narazit na Penelope Ann Millerovou :-) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No, od komedie či satiry požaduji, abych se usmál aspoň jednou za deset minut a ne jednou za celej film. Kdy jsem se usmál? U toho trapnýho "aby se vlk nažral a koza zůstala celá" konce. Upřímně mě překvapilo, jak dobré hodnocení to tu má. Jistě, Danny DeVito je kápo, doslova táhne celej film na svých do krve rozedřených bedrech a až do toho neslavnýho konce se zdá, že je k neutahání. Gregory Peck se objeví sice jen na pár okamžiků, ale stará škola z něj jde cejtit i skrze obrazovku. Jenže to je tak všechno. Ani příběh nebo ostatní herci ani nic jinýho mě nedokázaly přesvědčit, abych se na to podíval ještě někdy jindy. Je to prostě slabota, o humor tu nezavadíte, o satiru možná okrajově, ale jako kritika chování burzovních žraloků určitě exceluje. Ale na to tu máme mnohem nápaditější a lepší film Wall Street. Jinak, taky je to zatra velká vykrádačka Pretty Woman, akorát že tady se jedná o drátovny a kabelovny a tam se jednalo o nějakou loďařskou společnost. Prostě průměr se vším všudy a jediný, kdo to zachraňuje je Likvidátor Larry. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie založená na herectví a tělesných dispozicích Dannyho DeVita, který svého protřelého burzovního hráče zaměřeného na zpeněžnění likvidovaných firem hraje s chutí a zároveň tomuhle bezkrupolóznímu manipulátorovi dává lidský rozměr. Podnikatelská část příběhu zároveň vychází z procesů, které mají skutečně reálný základ a i když se jako oddechová komedie tenhle film vyhýbá vyhrocování konfliktů kolem propouštění a ztráty sociálních jistot, přesto ledascos naznačuje. Vztahová rovina příběhu je založená na kontrastu mezi malým tlouštíkem a vysokou emancipovanou vysokoškolačkou. Celkový dojem: 70 %. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Poměrně reprezentativní ukázka toho, že Amíci - až na výjimky - neumějí udělat pořádnou satiru. Místo, aby uštědřil tvrdý klovanec Wall Streetu a korporátní Americe, ulpívá tenhle film na jednoduchém humoru, který se točí vyhradně kolem De Vita, uslzené agitaci (viz sošně hrdý Peckův charakter) a kompromisním závěru. Nic proti Amíkům, Wall Streetu a už vůbec De Vitovi... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Dannyho De Vita mám rád a i zde je skvělý, stejně tak stárnoucí seladon Gregory Peck a neohrožená kráska Penelope Ann Miller. Příběh je zajímavý, ale provedení je průměrné. Ale i tak je to dobrá komedie, která stojí za 100 minut divákova času. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

DeVito jako svůdce? Pomaličku tuto filmovou fikci rozdýchávám, ale velmi pomaličku. Nejlepší byl dobře obsazený dabing. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dabing Ladislava Mrkvičky, který se k výkonu Dannyho DeVita dokonalé hodí, charismatický hlas Jiřího Bartošky na Gregory Pecka, a sexappeal Penelope Ann Miller jsou hlavními klady jinak nepříliš dobře chemicky sestaveného filmu. Že by kráska PAM zahořela pro připlešlého liliputána, zvlášť když její postavě přísluší tak silná averze k osobě bezohledného podnikatele? Kdepak, tady to nespraví ani pověstné "co se škádlívá..." Na druhou stranu, právě jejich slovní přestřelky jsou tím nejzábavnějším. Dokoukáno asi naposedmé. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Komedie skoro vůbec, ale docela zajímavá jednohubka o akciích firmy a fungování trhu. Pozitivem je, že Danny Devito tady v hlavní roli hraje záporáka a je tu sexy Penelope. Negativem, že takový film stačí vidět jen jednou. 60% ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

DeVito dává tomuhle filmu nejméně dvě hvězdy plus. Dělá ovšem z ryzího gaunera tak trochu ,,zlatého hocha,,. Člověk ani nestačí sledovat, která korporace převzala kterou, jak ji restrukturalizovala ( rozuměj vyházela lidi, či jim snížila platy ) a výrobu přesunula někam do Tramtárie, aby z té Tramtárie vozila výrobky zpět a cpala je těm propuštěným. A všichni se divili proč je krize. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je mi líto, ale neberu peníze od vdov a sirotků !! Já jim je vydělávám !!" - "Před tím nebo po tom, co je zničíte ??" ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka prijemna komedialna jednohubka, ktoru taha hlavne skvely vykon Dannyho DeVita. Zvysok ale za vela nestoji, co je skoda. Vyraznejsie vedlajsie postavy alebo prepracovanejsi scenar s väcsim mnozstvom vtipov by filmu prospeli. 5/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Černá americká komedie o tom, že proti lásce nejsou imunní ani bezohlední kapitalisté, kterým místo srdce tluče v hrudi zmačkaná stodolarová bankovka. ()

m.krudenc 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie založená na herectví a tělesných dispozicích Dannyho DeVita, který svého protřelého burzovního hráče zaměřeného na zpeněžení likvidovaných firem hraje s chutí a zároveň tomuhle bezskrupulóznímu manipulátorovi dává lidský rozměr. Podnikatelská část příběhu zároveň vychází z procesů, které mají skutečně reálný základ a i když se jako oddechová komedie tenhle film vyhýbá vyhrocování konfliktů kolem propouštění a ztráty sociálních jistot, přesto ledasco naznačuje. Vztahová rovina příběhu je založená na kontrastu mezi malým tlouštíkem Dannyho DeVita a vysokou emancipovanou vysokoškolačkou kterou výborně hraje Penelope Ann Miller, do ní by se zamiloval každý i bez peněz. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito hrá slizkého sviniara, ktorý obchoduje a často ničí spoločnosti. Jeho ďalší cieľ je zápasiaca spoločnosť Gregoryho Pecka a Piper Laurie. Film je veľmi príjemná komédia. Pokiaľ ide o skvelé jednorazové vložky, romantické žartovanie a lekciu ekonómie, pri sledovaní ,,Peniaze iných" sa nemôžete pomýliť. 6/10 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito je prostě herecké eso!Tahle role mu stopro sedla, ostatní zdatně sekundují a hlavně se mi líbilo, že jeho postava nevyměkla a dotáhla vše až do konce. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie, která ale není špatná a Danny DeVito hodně zvyšuje celkový dojem z filmu. Za zmínku stojí ještě Penelope Ann Miller a Gregory Peck. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Danny de Vito měl pravdu ve svém proslovu: "zaměstnanci vycucávají firmu, která je v útlumu a komu to vadí...". Každý si jednoduše může představit situaci, že je majitelem firmy a zaměstnává 30 lidí. Firma nevydělává, ale on nechce propouštět, protože "co bude se zaměstnanci", kteří ale vlastní akcie firmy? "Stejně si akcie koupili proto, aby vydělali prachy. Komu je co po drátech, kabelech ... mandarinkách?" V jednoduchém filmu slušně vysvětleny ekonomické zákonitosti. ...A potom ... láska, chtíč a zase láska. Danny de Vito nehrál postavu jaká je uvedena v oficiálním obsahu. Ten je obyčejnou socanskou hovadinou. Nebezpečná naopak je armáda právníků, která už zahlcuje i naši českou kotlinu. ()

Reklama

Reklama