Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Recenze (85)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemné překvapení, když si vemu že jsem před týdnem viděl Ramba, která se 80% stopáže vykecával a já už začal akční kluky z 80´ házet do sběru, tak tady zase nemám výtku, málo keců, hodně akce, sice se na tý ponorce střílelo jako kdyby ponorka byla stvořena pro paintball z ostrejma, ale zase se nám tu usměje Dolph a JVCD si tam dá frantíka z nějakou kočkou, hodně záporáků, kopnou, ještě víc zastřelí a to všechno vidět v jednom filmu dává mému životu velký smysl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Black Water je béčko so scenárom ako z 80. rokov a tomu odpovedajúci kasting. Sklamal ma nedostatok akcie a ak tu aj niečo bolo, bolo to veľmi slabé a nezáživne natočené. Ako ostatne celý film. Za jediný plus, alebo teda jediné DVA plusy, by som opatrne označil údernú dvojku Van Damme/Lundgren, ktorá nestojí proti sebe, ale bok po boku, čo je fajn (Lundgren má každopádne dosť malý priestor a poriadne sa objaví až v druhej polovici). ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žán-Klód s Dolfíkem uvězněni na ponorce, ze který se nedá uniknout? Leda hovno. Stejně jako si poradili Árný se Slájem, tak i tahle dvojice stárnoucích svalovců dokázala z neuniknutelnýho vězení uniknout. Jako bonus nakopali pár prdelí, Žán vyfasoval k mrdu-lákající Jasmínu, na kterou se kouká fakt hezky, záporák byl z kategorie - Sem kokot a všem to dám najevo - atd. Každopádně jako béčkovej film to bylo v pohodě koukatelný jako většina Van Dammovek nebo Lundgrenovek. Občas se sice v plný parádě projevila tupost, když Žán nekuchnul polomrtvýho záporáka, aby se s ním na konci filmu mohl srát znova (což chápu, když ho hrál jeho syn, tak si ho chtěl ve filmu užít déle) a finální akce v režii - Máme čtyři pistole, ty máš 70ku na krku, ruce v kapsách a stejně nás pojebeš, to už bylo hodně za čarou, ale mrdat na to. Tyhle chyby k béčkům patří jak prdel na hrnec. Závěrečnej bonus kill mě potěšil, ta čubka si to zasloužila víc než nasucho do prdele. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně milosrdného střihu, hodně bezduchého střílení a spousta zbytečných scén, až to zavání tím, že fandové kdysi hbitého Belgičana a urostlého Švéda ze zdi strhnou i jejich poslední plakáty. Snaha se cení, tady jí ovšem bylo zoufale málo. Tohle už prostě není na pozvánku, kterou by měl otevřít každý, kdo na snímcích legendárních béčkařů vyrostl. Pánové se sice potácející v hrubě mdlém důchodu, ale třeba takový Van Damme si to zjevně uvědomil. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Navíc s úsměvem na rtech (Jean-Claude Van Johnson). Tady to ale nevyšlo. Snad příště. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velkej comeback obrovskýho Lundgrena a vysmaženýho Žán Klóda se sice nekoná, ale proč hned nadávat. Je fakt, že po slušných trailerech jsem se na to docela těšil a není to nic jinýho než další spotřební béčko, ale zase mě to nijak nepohoršilo. Je fakt, že tohle není zase až tak klasický buddy movie kousek, jak to mohlo vypadat. Je to spíš Van Dammovka kde Žán hraje prim a Dolphino je tam spíš takovej přifařenej. Osobně jsem doufal, že bude mít větší roli, ale co už. Úvodní přestřelka je asi nejpovedenější, pak už to sklouzává do průměru. Akce je vesměs rutinní, ani bitky to nijak nevytrhnou. Hlavně v podání Dolpha už holt chtě, nechtě musím konstatovat, že stárne a už na to nemá, ale aspoň zase hodí do placu pár hlášek. JCVD je hrozně vyschlej a ty jeho pokusy o rádoby herectví opět nežeru. Škoda Killpatricka kterej už je starej dědek, ale záporáckej ksicht má pořád dobrej, ale tady se moc neohřeje. Škoda koukat se na to dalo, ale čekal jsem víc.55% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O vyložený průšvih se nejedná, má to ambice být trošku lepším Céčkem, ale přiznejme si to. Na Van Dammovi je věk už docela vidět. Dolph (mimochodem se zde vyskytuje velmi zřídka a jeho role je vyloženě vedlejší) tady působí jako jisté lákadlo, takže si divák dopředu řekne, aha on tam hraje i Lundgren a má tedy dvojnásobnou motivaci film shlédnout. Příběh je pitomý jen velmi lehce a při sledování jsem dostal chuť na Caseyho Rybacka na palubě Minneapolis. 35% PS: Dostaví se i Kilpatrick, který kdysi Van Dammovi naložil jako Sandman. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za děj a zpracování, jedna Van Dammeovi za snahu stále točit akční filmy, které nesklouzávají do těžkého podprůměru. V případě Temných hlubin je navíc hlavním tahákem jeho opětovná spolupráce s Dolphem Lundgrenem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil nejaké to Béčko s hercami, ktorý boli najslávnejší ešte v dobe, keď som skúšal robiť kop s otočky. Tak tajne som dúfal, že keď spojili sily JCVD a Lundgren, tak to bude niečo viac a nie obyčajný akčný a hlavne nudný výplach. Výsledok je fakt biedny po dobrých akciách ani chýru ani slychu, Lundgren tu je len na okraj (a aj tak je najväčší frajer) a dialogy sú ešte horšie ako môj sloh zo slovenčiny. Velke sklamanie. 40% - 2* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Béčka to je kategorie filmů sama pro sebe. Přesto lze mezi nimi najít i trochu lepší kousky. Tenhle film béčkem bezpochyby byl, nicméně docela koukatelným. Zásluhu na tom mají dva dědouškové Jean-Claude a Dolph. Kupodivu Dolph ač o dost starší vypadá na rozdíl od Jea-Clauda lépe. Jako by nestárnul... Halt Univerzální voják :-). Nu co k filmu. Zápletka úplně ta nejjednodužší jaká může být. Agent má na flešce (tahle byla z plexiskla či co) jména těch nej agentů a zlouni tu flešku chtějí. A tak to udělají tak aby CIA myslela, že Jeam-Clauda zradil USA . Tím nemá práva a může s ním být nakládáno jakkoliv. Amerika jde co se týče tajných věznic kupředu, profláklé věznice v Polsku ani na Kubě už nepoužívá. Má tajnou vyřazenou ponorku, která křižuje oceány, je nezjistitelná a zatím uvnitř probíhají výslechy těch nejotrlejších z otrlých. Sem umístí i Jean-Clauda. Ten je samozřejmě nevinný (alespoň to o sobě tvrdí) a jak jinak hodlá z ponorky potopené hluboko v oceánu prchnout... Divák tak uvidí celou řadu soubojů, těch pěstních bohužel ubylo. Kapitánský můstek ponorky byl srandovní, připomínal kabinu metra... Tma, zeď se stejnými budíky a na zdi dva monitory na kterých se točila kola..:-) Posádka byla rasově korektní kapitán běloch, důstojník Afroameričan a druhý (ano víc jich tam nebylo :-) !) Asiat. Chyběl Indián a Eskymák. Ponorka je opravdu jemný stroj, stačí jedno kolo pootočit na druhou stranu a je vymalováno.. no nic, nebudu spoilerovat. Docela rád jsem oba dědoušky po čase zase viděl spolu a docela jim to klapalo. Dávám tedy za 3 něco (co - to je tajné) * * * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Co k tomu říci ? Na BLACK WATER jsem se docela dost těšil. Bohužel, určité zklamání se dostavilo. Chtěl jsem dát 2*, ale nakonec jsem z protekce dal nejslabší možné 3*. Pozitivem je, že je tu dost akce, především přestřelek – jsou teda amatérsky natočeny, takže si je moc neužijeme, akorát ta počáteční scéna byla celkem vydařená. Nuda zde rozhodně nenastane, furt se tu něco děje, trochu mi to připomíná slabší béčka z 90.let s M.Dudikoffem. Bitky jsou zde dost obyčejné, takže se tu JCVD moc nepředvede, ale s tím už se dalo počítat. JCVD jako herec je na tom prokazatelně hůř, ale snaží se. Potěší menší role D.Lundgrena, který má zde opět dobré hlášky. V akci se moc neprojeví, ale co už. Ve finále tu máme menší dějový zvrat. Mohlo to dopadnout i hůř, proto jsem v hodnocení vcelku tolerantní. Víckrát si to ale už nepustím, marně jsem doufal, že to bude lepší béčko. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Film Lucas bude asi posledním akčním filmem, který se mi ke konci JCVD kariéry líbil nejvíce. Tohle byl opět krok - dva zpět. Akce hodně špatná, Lundgren vedlejší role. Prostředí ponorky nebylo špatné a nejvíce to asi zachraňovala dvojice hereček, na které se dívalo celkem dobře ... líp než na ty dědky :o) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dolph a Damme.. strčte jim do ruky bouchačku a nenechte je vubec bojovat. Nějaký kecy mě nezajímaj, já chtěl akci, kterou jsem nedostal. Bída. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl pocit, že se dívám na poctivé béčko jako vystřižené z devadesátých let. Žádný ten laciný Bulharsko/Rumunský look ani herci typu Dimitar Debilovič a Radko Vyhulprdelovič. Poctivá USA práce s herci jako Kilpatrick, Sapienza atd. kteří jakoby tu nostalgickou devadesátkovou atmosféru podtrhli. Scenář je docela v pohodě a akce je solidní, klidně nasnímaná a přehledná. Největší slabinou jsou efekty střelných zbraní, jelikož jejich zvuk a škody po nich jsou bohužel na mizerné úrovni. Asi nejsmutnějším omylem celého filmu je potom Jasmine Waltz, která jediná nechává na filmu punc céčka svým děsivým výkonem, zmalovaná jakoby si odskočila od natáčení levnějšího soft péčka. Kéž by vynechali její postavu a Van Damme kosil komparzisty jen s pomocí Lundgrena, který dostal bohužel minimum prostoru a to je zatraceně veliká škoda. Black Water je snaživý pokus a impuls ve Van Dammově kariéře kupředu, paradoxně zpátky podobat se klasikám z let devadesátých. Humor a interakce mezi Jeanem a Dolphem je totiž fantastická a kdyby tvůrci přidali milion dolarů a vylepšili efekty a vynechali postavu té agentky, mohlo to být možná nejpovedenější béčko téhle ikonické dvojice za posledních pár let. Přemýšlel jsem dokonce chvilku o 4*, ale tvůrci zase nedokázali využit potenciál, který v sobě tyhle dvě ikonické mlátičky mají. Rozhodně je ale Black Water příslibem, že se Van Damme snad na starý kolena už vyhne šileným sračkám jako Killem All či Poud of Flesh a podobným laciným mrdkovinám. Ne že by byl tenhle film rozpočtem větší, ale konečně ho netočil diletant co ještě před pár týdny vytíral ve studiu Fox hajzlíky a řekl, sakra hovna už uklízím po filmařích, tak si vymáznu hovno i na digitální kameru a ztrapním v tom jednu belgickou ikonu. Van Damma čekají teď dva nadějné filmy We Die Young a The Bouncer od kvalitních režisérů, tak se mi snad můj milovaný béčkař rozloučí s kariérou s hlavou nahoře.65%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Van Damme a Lundgren, bojují proti zlým hochům v útrobách ponorky. Film nabízí přesně to, co od něj očekáváte a pokud nejste naivní, určitě nečekáte kvalitu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dolph + Jean-Claude, to skôr vyzerá, ako nejaký súboj za druhej svetovej. A nežnejšie pohlavie zastupuje Jasmínový valčík a práve ten valčík je jediné, na čo sa oplatí pozerať. Samozrejme nie pre nejaký zvláštny herecký výkon. Inak od dvoch známych pánov typické role, nič pozoruhodné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to na tři hvězdy, ale subjektivně, protože se mi to nakonec vlastně líbilo, mírně nadhodnocuji. Příběh je docela slušně napsaný a od podobných akčních filmů nečekám zcela logicky propracované scénáře (na druhou stranu zcela nelogické, naivní a zcela pitomé scénáře, které z diváka dělají totálního blbce. už mne ale štvou). Tady mi hodně vadily ty botoxové modely s kérkami, které si hrají na drsné agentky a sotva umí zaujmout bojový postoj, natož držet zbraň, protože to je v nedělní škole neučili a na promenádě v plavkách taky ne. Ale jinak docela napínavé, Dolph Lundgren zcela dokonalý hláškař, Van Damme standardně prkenný (jak ho známe a chceme - a docela mě překvapilo, že ve filmu hraje i Van Dammův syn), dobré jsou scény s kapitánem ponorky, těch tří mi bylo líto, aspoň jednoho mohli nechat přežít. Každopádně se to bere s nadhledem, přestřelky jsou přehledné, kontaktních soubojů moc není, ale také jsou dobře zvládnuté, scénář není blbý, příběh dává smysl a je napínavě rozvíjen, takže za mne pohoda, jakou od tohoto žánru béčkového akčňáku čekám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady budu souhlasit spíše s těmi, kterým se tento film moc nelíbil. Není to vyložený průser, ale ani dobrý akční film. Pár zajímavých akčních scén to mělo (přestřelka v hotelu nebo trojitá bitka v ponorce), ale jinak vcelku chabý scénář i herecké výkony. Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren rozhodně natočili už lepší filmy a podali i lepší výkony. Obtloustlý Patrick Kilpatrick se tu moc dlouho neohřál a Jasmine Waltz ať raději dál točí domácí péčka – v těch je určitě lepší než coby klasická herečka. A ještě jedna věc: pro uživatele Martin741 a jemu podobných co píší, že to pořádně nepochopili – ono je totiž hodně důležité se na ten film skutečně podívat!!! Ne jen v rychlosti opsat pár blbostí z komentářů jiných uživatelů a sesmolit další vlastní nesmysl… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Van v dalším celkem slušném akčním filmu, největší škoda je že se to pěkně rozjelo na startu, a potom mi přišlo takové nudnější na ponorce. Už to prostě nebylo ono. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to není taková pecka jako společný projekt Arnieho se Slyem, ale to asi nikdo nečekal. Nicméně i tak se jedná o solidní béčko, ve kterém si Van Damme s mírným Dolphovým příspěvkem hraje na honěnou v podezřele prostorné ponorce. Akce ničím neurazí a úvodní přestřelku hodnotím dokonce vysoko, nějaké přehnané herecké výkony se tu nepředpokládají, ale přesto se na oba staříky kouká docela dobře a jako velké plus vidím i to, že film nepůsobí rumunsky nebo bulharsky. Takhle by to šlo. No a teď něco s Míšou Dudikoffem a Chuckem. 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mohla to byt solidna videovariacia na Escape plan, ale ma to ovela blizsie k Maximum Conviction, kde banda zmätenych postav nudne pobehovala vo väznici. Tu zmätene pobehuju v ponorke. Jedina akcna scena, ktora za nieco stoji je uvodna prestrelka. Cely film pada na mizernom scenari. Film tvorcovia situovali do obmedzeneho priestoru, ale absolutne nemali sajnu jak nejak zaujimavo vyplnit stopaz. Takze zo zufalstva si vymysleli napriklad imbecilnu dvojicu agentov zaciatocnikov, ktorych vyznam som nepochopil. Dockame sa aj sokoujuceho zvratu na zaver v ktorom mrtve postavy ozivaju, aby mohli znova chcipnut. Zvysnu akciu tvoria uz len kratke prestrelky alebo bitky absolutne sterilnej urovne. Van Dammova postava postrada akukolvek charizmu a Lundgren tu ma len parminutove Seagalovske nicnerobiace cameo v ktorom len raz za cas nieco povie. Najväcsim sklamanim je pre mna prostredie. Malo sa to odohravat v skutocnej ponorke. Ale v nej natocili len par scen a väcsina filmu sa odohrava v neskutocne hnusnych studiovych interieroch, ktore ponorku nepripominaju ani nahodou. S nejakym filtrom si tiez nedali namahu a tak prestrihy medzi scenami v studiu a v ponorke biju do oci. Takze okrem uvodnej prestrelky si pochvalu zasluzi este prehladny strih a to je tak vsetko. Od filmu v ktorom sa stretnu dve akcne legendy na rovnakej strane barikady som cakal ovela viac. 3/10. ()

Reklama

Reklama