Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žán-Klód s Dolfíkem uvězněni na ponorce, ze který se nedá uniknout? Leda hovno. Stejně jako si poradili Árný se Slájem, tak i tahle dvojice stárnoucích svalovců dokázala z neuniknutelnýho vězení uniknout. Jako bonus nakopali pár prdelí, Žán vyfasoval k mrdu-lákající Jasmínu, na kterou se kouká fakt hezky, záporák byl z kategorie - Sem kokot a všem to dám najevo - atd. Každopádně jako béčkovej film to bylo v pohodě koukatelný jako většina Van Dammovek nebo Lundgrenovek. Občas se sice v plný parádě projevila tupost, když Žán nekuchnul polomrtvýho záporáka, aby se s ním na konci filmu mohl srát znova (což chápu, když ho hrál jeho syn, tak si ho chtěl ve filmu užít déle) a finální akce v režii - Máme čtyři pistole, ty máš 70ku na krku, ruce v kapsách a stejně nás pojebeš, to už bylo hodně za čarou, ale mrdat na to. Tyhle chyby k béčkům patří jak prdel na hrnec. Závěrečnej bonus kill mě potěšil, ta čubka si to zasloužila víc než nasucho do prdele. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil nejaké to Béčko s hercami, ktorý boli najslávnejší ešte v dobe, keď som skúšal robiť kop s otočky. Tak tajne som dúfal, že keď spojili sily JCVD a Lundgren, tak to bude niečo viac a nie obyčajný akčný a hlavne nudný výplach. Výsledok je fakt biedny po dobrých akciách ani chýru ani slychu, Lundgren tu je len na okraj (a aj tak je najväčší frajer) a dialogy sú ešte horšie ako môj sloh zo slovenčiny. Velke sklamanie. 40% - 2* ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Žáne Žáne.... Měl bys přestat využívat toho, že jseš jeden z mé topky a hrdinů dětství. Tahle amatérsky natočená píčovina opravdu nestojí za skouknutí ani pro nejskalnějšího fandu JCVD. Všechno bylo tak primitivní, tak směšný, tak laciný, že se mě to nechce ani vypisovat! Ty přestřelky, ty dialogy, ti herci okolo, no prostě děs! Jediný co je pozitivní a stojí za zmínku je postava Lundgrena! Dolph je pořád nehoráznej bourák a zde je největší škoda, že byl dost nevyužitej! Na rovinu říkám, že kdyby se role hlavních hrdinů našeho dětství a z plakátu filmu otočily, mohlo to dopadnout daleko líp! Doufám a věřím, že nám "svaly z Bruselu" v budoucnu představí něco víc snesitelnějšího. 35% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně milosrdného střihu, hodně bezduchého střílení a spousta zbytečných scén, až to zavání tím, že fandové kdysi hbitého Belgičana a urostlého Švéda ze zdi strhnou i jejich poslední plakáty. Snaha se cení, tady jí ovšem bylo zoufale málo. Tohle už prostě není na pozvánku, kterou by měl otevřít každý, kdo na snímcích legendárních béčkařů vyrostl. Pánové se sice potácející v hrubě mdlém důchodu, ale třeba takový Van Damme si to zjevně uvědomil. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Navíc s úsměvem na rtech (Jean-Claude Van Johnson). Tady to ale nevyšlo. Snad příště. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velkej comeback obrovskýho Lundgrena a vysmaženýho Žán Klóda se sice nekoná, ale proč hned nadávat. Je fakt, že po slušných trailerech jsem se na to docela těšil a není to nic jinýho než další spotřební béčko, ale zase mě to nijak nepohoršilo. Je fakt, že tohle není zase až tak klasický buddy movie kousek, jak to mohlo vypadat. Je to spíš Van Dammovka kde Žán hraje prim a Dolphino je tam spíš takovej přifařenej. Osobně jsem doufal, že bude mít větší roli, ale co už. Úvodní přestřelka je asi nejpovedenější, pak už to sklouzává do průměru. Akce je vesměs rutinní, ani bitky to nijak nevytrhnou. Hlavně v podání Dolpha už holt chtě, nechtě musím konstatovat, že stárne a už na to nemá, ale aspoň zase hodí do placu pár hlášek. JCVD je hrozně vyschlej a ty jeho pokusy o rádoby herectví opět nežeru. Škoda Killpatricka kterej už je starej dědek, ale záporáckej ksicht má pořád dobrej, ale tady se moc neohřeje. Škoda koukat se na to dalo, ale čekal jsem víc.55% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama