Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

June a Luke se připravují na záchrannou misi. Serena zkouší nové taktiky, aby dosáhla svého cíle. (HBO Max)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tá podpásovka smerom k June prišla hneď na začiatku. Dá sa to brať ako klišé, ale tie okolnosti proste krásne ukazujú, aké sú vzťahy Gileádu a okolitých krajín. Úplne sa mení perspektíva u Sereny, kde jej teraz drží palce zrejme aj ten, kto videl všetky série v tento mesiac. Vo víre udalostí akoby tvorcovia zabúdali na tetu Lýdiu a jej "zverenkyne", i keď sa na scéne, aspoň na chvíľu, ukáže. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Closeup scény na neurotickú mimiku hlavnej hrdinky a jej rozšklabený výraz sú miestami fakt otravné, prehnané a takmer v každom jej zábere. Dúfal som že v tejto sérii uvidíme viac aunt Lidiu a nejakú pomstu voči nej ()

C.A.T. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně někdo věřil, že se to povede?? Jako spíš, než nějakou beznaděj,kterou to celé má pořád dokola a dokola vzbuzovat,jsem na to koukala už úplně bez emocí, protože mi bylo naprosto jasné, že to zase nevyjde(mimochodem to, že ten velitel operace zařve přímo bilo do očí z té "srdceryvné" scény, kde nezapomene říct, že se pak vrátí ke své dceři) a zase se bude brečet a zase a zase a zase... Proboha nenatahujte už ten děj! Totálně dojebete naprosto skvělý seriál, kterým služebnice bývala... ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Fixaman: do Evropy uteklo přes půl milionu ukrajinských mužů v branném věku, velká část z nich je na dávkách, hlavně v Německu, můžete se přihlásit jako libtardí dobrovolník na frontu, budou rádi. ()

Reklama

Reklama