Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Offred se spřátelí s Ofglen, Služebnicí z jiného velitelského domu. Ofglen se Offred svěří, že existuje hnutí odporu, jehož je členkou a ponoukne Offred, aby sbírala jakékoliv informace od svého Velitele, který je vysokým hodnostářem v hierarchii náboženské diktatury Gileádu. Offred se naskytne příležitost dříve, než by čekala. Velitel Waterford ji vyzve, aby se večer dostavila do jeho pracovny, kde mají o samotě setrvat, což je dle zákonů republiky přísně zakázáno. Co má být účelem mysteriózní schůzky? A kam zmizela Ofglen? (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po skončení neviem, či som videl epizódu seriálu alebo hudobný videoklip. Zadrž dych, nádych, tlač! bolo tiež na mňa priveľa. Rituály sú až príliš divné, aby som ich bral vážne. Ani tie obligátne tri hviezdy sa mi nechce dávať. –––– Musí existovať nejake MY, pretože teraz tu sú ONI. ()

pethrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší epizoda, která ovšem plně nastínila celou stránku dosud zamotaného příběhu a jednotlivé charaktery hlavních postav. Neustále se rozvíjející příběh plný zatím neobjasněných nových faktů. Velitel se taky nezdá být jako hajzl, když pozval matku svého budoucího dítěte na skromnou schůzku do jeho salónku. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále si neviem zvyknúť, že sledujem Elisabeth Moss a nie jej dvojníčku Sarah Poley, ale tak časom to snáď prejde. Osobne ma časť venovaná pôrodom ako kultového rituálu tejto spoločnosti príliš nebavila a v podstate sa tu naťahuje čo to len ide, aspoň nám ostal poriadny cliffhanger a bude sa na čo tešiť. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přetvářka a permanentní boj se sebou sama pokračují. Musí plnit rozkazy, jinak zle dopadne. Seriál je možná aktuálnější, než by se mohlo na první pohled zdát. Nechci sem tahat zaoceánskou politiku, nicméně atmosféra je nepříjemně děsivá. Na druhou stranu jsme neustále atakováni vyhláškami, nařízeními a kontrolami nad vším, tudíž jsem zvědavý, jak a kam se to celé rozvine. Možná bych uvítal méně mechaničnosti a rozvláčnosti a více živočišnosti. ()

otilrak odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl byl odpad, ale nejsem prvoplánový a dal jsem seriálu šanci druhým dílem. Seriál nezklamal, nálepku ODPAD si zaslouží ještě víc! Ani druhý díl mi neumožnil ztotožnění nebo nějaké fandění naprosto nesympatické hlavní hrdince. Nemůžu pochopit jak může mít tento seriál takové hodnocení?! Lidi, kam se ztratila kritická část vaší mysli?!?! Probuďte se! ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama