Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Offred se dostává do čím dál tím více nebezpečné náruče Oka a řidiče Nicka, ale též velitele Redforda. Strategicky rozvíjená partie se ale brzy začne obracet proti samotné Služebnici. Panství Redfordových má zároveň tu čest hostit zahraniční diplomaty z Mexika. Jak asi dopadne střet vzájemně nesourodých kultur? Už tak zmanipulovaná Offred bude spolu s dalšími Služebnicemi bezděčně zavlečena do krutého byznysu. A na pokraji hroucení se Offred dovídá, že někdo z její rodiny přežil. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha té mechaničnosti ustoupila, celkově to působí svěžeji a svižněji, za což jsem rád, protože už jsem začínal být skeptický. Panství hostí vzácné zahraniční diplomaty, Offred musí být ještě víc pokorná a poslušná než jindy, na konci ovšem vypustí páru. Skvělá scéna. I herecky. Což platí obecně i o Yvonne Strahovski, která je v roli paní Waterfordové přesná. Rovněž o jejich manželství se dozvídáme víc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmena uhlu pohľadu, aspoň väčšinu stopáže tohto dielu. Sledujeme (konečne!) aj bližšie manželský pár "opatrovníkov", a to z pohľadu udalosti prítomných, opäť skvele prestrihávaných s minulosťou. A nie sú to len takí náhodní oplodňovači a rodiči, ako by sa zdalo na prvý pohľad a my sa dozvedáme viac o fungovaní sveta, v ktorom postavy žijú. Pokiaľ bol doteraz charakter Fiennesovej postavy ľudskejší ako Strahovskej, tak sa to poamličky, ale iba pomaličky mení, čo neznamená, že snáď niekto z nich ľudský aj je, ale uvidíme... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netuším, čím si v životě prošla autorka předlohy, ale musí mít s muži příšernou zkušenost, protože jsem při sledování této epizody téměř podlehl nutkání k autokastraci, jak jsem se cítil trapně za to, že jsem muž:D. Ale ne, pohoda, vzhledem k tomu, že vím, jak se značná část mužské populace v USA staví k tomu, že bylo svého času ženám umožněno volit, tak tu frustraci chápu. Příběh je pořád zajímavý, Yvonne Strahovski je pořád výborná, jen Velitele Waterforda by mohla odpravit nějaká zuřivá atentátnice, protože Josepha na rozdíl od jeho bratra opravdu nemusím. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne lepšia epizóda, hlavne tie flešbeky o začiatku prevratu a vzniku Gileádu. Aj keď čakám ešte viac osvetlenia histórie. Stále ma však prekvapuje, ako veliteľ vidí zaľúbenie, teraz už aj fyzické, k trochu šerednej hl. hrdinke, pritom doma má celkom fešandu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, this is our fault. We gave them more than they could handle. They put so much focus on academic pursuits and professional ambition, we let them forget their real purpose. We won't let that happen again." ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt poslední scény, asi bych umřel nudou. Celých padesát minut naříkání, romantické scény dělající z Příběhu Služebnice art, na kterej fakt zrovna nemám náladu, prostě se musí začít něco dít, jinak už mě ty románky vážně unudí a přestanu koukat. ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Celou dobu se k tomu schylovalo, ale až tenhle díl projevil misandrii autorky v plné kráse. Nejspíš to byl poslední díl, který jsem sledoval. ()

vladivostok

všechny recenze uživatele

Strasne ma unavuje detailna kamera na tvar hlavnej hrdinky. Jej utrpenie som pochopil uz v prvom diely. Neviem ci to zvladnem dalej, ale urcite sa pokusim :-) ()

Reklama

Reklama