Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Offred je rozhodnuta aktivně se zapojit do „Mayday“ – sítě odporu. Naneštěstí její první mise má unáhleně směřovat zpět do nevěstince Jezábel. Tento riskantní podnik se neobejde bez účasti Velitele. Offred musí podstoupit další pletichy na hraně života a smrti, fyzické a psychické odříkání nevyjímaje. Manželka přitom není jediná, kdo pojímá podezření z úskoku. Naopak skoku s trvalými následky budou vystaveny životy dva. Moira se pak v závěru postará o nečekaný obrat událostí. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda skladajúca sa z dvoch veľkých sekvencií, pričom paradoxne tá vyjednávačská na moste je vydarenejšia ako tá prvá, špiónska. Diel, v ktorom vám bude všetkých žien ľúto, nech už sú na akejkoľvek strane barikády a my si stále viac uvedomujeme, že barikáda "my ženy" je pevnejšia, alebo by mala byť, ako elita verzus služobníčky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série si udržela tísnivou atmosféru a všeobecně zoufalou náladu, ale jelikož se blížíme do finále, očekával bych podstatně víc. Ne jen solidní námět, výraznou práci s barevnými kontrasty a slušné herce. Kamarádka Moira je na čas vysvobozená, Offred podstupuje druhou cestu do nočního města plného hříchu a zakázaných radostí. Pochybnosti paní Waterfordové, která není bezpáteřní mrcha, ale zlomená a sklíčená žena, která věří systému i svému manželovi a hlavně zoufale prahne po dítěti, sílí. Drama na mostě fajn a silné. Celkově už ale dojem z celé první série příliš nezachrání. Rozvláčné a s málo emocemi. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda se vrátila k vývoji příběhu a došlo tak ke zlepšení proti předchozímu dílu. Všechny události směřují podle všech ukazatelů k velkému finále, jen se obávám, aby mě pak závěr nezklamal. No, uvidíme. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokojnejšia epizóda, v ktorej o pozornosť stojí scéna zo skokom kyklopovej služobníčky z mosta. Keďže však to nie je na betón, ale len do rieky, nie je to tak dramatické. V závere dochádza k miernemu posunu, keď si manželky veliteľov začínajú uvedomovať neveru. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně dostala Služebnice ten pravý náboj. Tuhle epizodu jsem si užil od samého začátku až po nečekaný konec. Drama, drama, drama a kurevsky dobře vybraná hudba. ()

Reklama

Reklama