Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Offred je rozhodnuta aktivně se zapojit do „Mayday“ – sítě odporu. Naneštěstí její první mise má unáhleně směřovat zpět do nevěstince Jezábel. Tento riskantní podnik se neobejde bez účasti Velitele. Offred musí podstoupit další pletichy na hraně života a smrti, fyzické a psychické odříkání nevyjímaje. Manželka přitom není jediná, kdo pojímá podezření z úskoku. Naopak skoku s trvalými následky budou vystaveny životy dva. Moira se pak v závěru postará o nečekaný obrat událostí. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokojnejšia epizóda, v ktorej o pozornosť stojí scéna zo skokom kyklopovej služobníčky z mosta. Keďže však to nie je na betón, ale len do rieky, nie je to tak dramatické. V závere dochádza k miernemu posunu, keď si manželky veliteľov začínajú uvedomovať neveru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda se vrátila k vývoji příběhu a došlo tak ke zlepšení proti předchozímu dílu. Všechny události směřují podle všech ukazatelů k velkému finále, jen se obávám, aby mě pak závěr nezklamal. No, uvidíme. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série si udržela tísnivou atmosféru a všeobecně zoufalou náladu, ale jelikož se blížíme do finále, očekával bych podstatně víc. Ne jen solidní námět, výraznou práci s barevnými kontrasty a slušné herce. Kamarádka Moira je na čas vysvobozená, Offred podstupuje druhou cestu do nočního města plného hříchu a zakázaných radostí. Pochybnosti paní Waterfordové, která není bezpáteřní mrcha, ale zlomená a sklíčená žena, která věří systému i svému manželovi a hlavně zoufale prahne po dítěti, sílí. Drama na mostě fajn a silné. Celkově už ale dojem z celé první série příliš nezachrání. Rozvláčné a s málo emocemi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda skladajúca sa z dvoch veľkých sekvencií, pričom paradoxne tá vyjednávačská na moste je vydarenejšia ako tá prvá, špiónska. Diel, v ktorom vám bude všetkých žien ľúto, nech už sú na akejkoľvek strane barikády a my si stále viac uvedomujeme, že barikáda "my ženy" je pevnejšia, alebo by mala byť, ako elita verzus služobníčky. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama