Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bůh dává požehnání, ale klade také překážky. Cena jeho lásky je však občas příliš vysoká… Nejen v domě Waterfordových to začne vřít. Dosud udupávaná tajemství proplují na povrch a vyberou si na každém krutou daň, bez ohledu na jeho společenské postavení. Někteří staří známí se již nikdy neuvidí, jiné čeká neočekávané shledání. Co skrývá svěřený balíček, který obdržela Offred od odbojářské sítě Mayday? A najde nakonec Služebnice přes všechnu marnost světlo naděje? (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V domě chlebodárců to vře. Paní domácí sehnala na černém trhu těhotenský test a vše je trochu jinak. Vzápětí však ukáže, jak dokáže být krutá (ovšem vnímáme výsledek jednání zoufalé ženy). Objeví se rovněž naděje v odporu, který služebnice prokáží tím, že nehodí kámen na jednu ze svých řad. Asi slibná pozvánka na druhou sérii, já už u toho ovšem nebudu. Celkově se děj nijak zvlášť neposouval, vypravěčsky to bylo místy hodně mechanické, potenciál byl přitom pořádný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To najlepšie na koniec. Akékoľvek akčné alebo výpravné finále by išlo proti duchu seriálu/knihy a scenár si bohate vystačil s niekoľkými sakra prekvapivými zvratmi a sakra depresívnou a hutnou atmosférou. Opäť prehodnocujeme vzťah k postavám, Waterfordová to má fakt premyslené, ako takmer každú epizódu a je to len a len dobre. Tá beznádej by sa dala krájať a paradoxne nám tu aj určitá nádej svitá, nechajme sa prekvapiť v druhej sérii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné epizodě jsem udělil čtyři hvězdičky, i když jsem velmi dlouho uvažoval jen nad třemi. Příšerně mě naštval vítězný pochod k domovu po velké chvíli vzdoru, vypadalo to hrozně lacině a už tam chyběly jen podpůrné výkřiky z davu typu: "Anooo!" a "To je ono!". Přesvědčily mě silné momenty, které má na svědomí paní Waterford, to je správná ledová královna a já už se zase přikláním k temné straně síly, Mirek Dušín promine. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl první série byl jako požehnání z nebe. Od samého začátku pořádná jízda, která nepolevila a udržovala mou nadšenost až do konce. Objasňování záhad a objevování nových bylo samozřejmě na denním pořádku, charaktery postav se nám zase trochu posunuly k jedné ze stran (špatní a dobří) no a zakončení perfektní scénou nalákávající na další sérii s podkresem skladby "American Girl" od Toma Pettyho, co víc si může divák přát. ()

enola1982 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zda se, ze je nadeje. I v marnosti... Sakra dobry zakonceni. Nektery sceny byly velmi silny a hlavne krasne natoceny. Kdyz sluzebnice odmitnou prikaz k ukamenovani a pak se rozchazeji do svych "domovu" za tonu Feeling good..nejde nic jinyho nez zatleskat. Davam 100%. A prominte teto Lydie!!! ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrý úvod do série, ako to bolo aj v dvojke. Príbeh únosu dieťaťa za hranice s mnohými premennými a nejasným koncom. Sila matky, ktorá neopustí vlastne dieťa, ani keby ju to má stáť život. Násilná authoritarska spoločnosť stupňuje svoju krutosť voči všetkým ženám, bez trestu neostáva ani mrs. Waterford. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Na seriálu se mi líbí ty tupé vojenské ksichty. V podstatě stejné jako ty naše v Afganistánu a jinde jenom s tím rozdílem, že mají jinou vlajku ()

Reklama

Reklama