Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

31 Služebnic a 26 Velitelů: počet lidí, které zabila sebevražedným útokem Ofglen během konference v ústředí Ráchel a Léa. Po úmrtí vrchního Velitele Andrew Pryce se ujímá moci nad republikou Gileádu nové vedení, které si nebere žádné servítky a ve jménu Božím hodlá vymýtit veškerý hřích. Nevinní občané jsou popravováni v paranoidní atmosféře prosycené strachem a mstou, přeživší Fred Waterford se naopak zotavuje z vážných poranění. A zatímco Offred čeká překvapivé shledání, Moira v kanadském uprchlickém centru objeví zdrcující informace… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie žeby to išlo oproti predchádzajúcim epizódam kvalitatívne v After o stupienok nižšie, len jednoliatosť tejto série mi proste občas pripadá trochu jednotvárna a tento pocit sa vo mne prejavil najviac asi teraz. Stane sa toho ale celkom dosť zaujímavého, až sa rozhodne stále neprehľadná a pre mňa najzaujímavejšia postava seriálu Serena k určitému prekvapivému kroku... Vývoj jej vzťahu s June ma baví, a mám dojem že aj ostatných, určite viac ako napríklad vzťah June - Nick, nehovoriac o ich otravných sexuálnych eskapádach. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zdrženlivém nadšení z předchozí epizody přišel těžký útlum. Ze závěru minulého dílu se dalo tolik vytěžit, ale tvůrci se raději rozhodli pro pohřeb všech mých nadějí. Dějová linie s Cushingem byla jedinou, která za něco stála, zbytek mi připadal jen jako zbytečné natahování děje. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Not found my way out of this night. My life It's tangled in wishes and so many things just never turned out right. I wish I could give you a world without violence. Without pain. That's all I ever wanted." ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě logicky dochází k útlumu, ale přestože mě osudy uprchlíků v Kanadě tolik nezajímají, Moira se postarala o nejsilnější momenty epizody. A miluju scény mezi Serenou a June, chemie mezi herečkami je perfektní a to vzájemné napětí by se dalo krájet. ()

Reklama

Reklama