Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Služebnice Offred je uvězněna do osidel nového stereotypu a přečinu proti Bohu. Díky bývalé práci redaktorky vypomáhá Sereně Waterfordové s vládní agendou a „ohýbáním zákonů“. Janine a Emily jsou zpět jako šarlatové Služebnice. A to právě v době, kdy Janino biologické dítě Charlotte vážně onemocní. Poslední šanci na záchranu novorozence představuje vyšetření specialistou. Má to ale háček. Jediným neonatologem široko daleko je žena, nadto nevolnice v postavení Marty. Boží trest na sebe nenechá dlouho čekat – bolest má vést k vykoupení hříchů. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledovať diel odohrávajúci sa z veľkej časti v nemocnici zrovna v deň vysedávania na stomatologickej chirurgii nebol zrovna dobrý nápad. Ale subjektivizmus stranou, pomalosť rozprávania tejto epizóde veľmi slušel, opäť sa mení situácia v rodine a na základe toho môžeme predpokladať, že aj v celej tejto nezmyselnej dystópii. Už ma zopárkrát napadlo, že Serena a celá ženská elita je viac na jednej lodi so všetkými ženami v krajine ako s mužni, vrátane manželov. Táto epizóda je práve aj o tom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych nebyl takový cynik, jistě bych se zaradoval nad vývojem situace kolem nemocného dítěte, takto ho hodnotím jen jako těžkou hru na city empatičtějších diváků, navíc jsem měl celou dobu tušení, jak to dopadne, a taky že jo. S nevolí jsem sledoval, jak Serena pomalu ale jistě měkne, to mě tedy nepotěšilo, měl jsem ji rád jako ledovou mrchu. Nemohu nezmínit ten příšerný ksicht, který nahodila Offred po odchodu od Freda, samozřejmě to musel být opět "zmrzlý" záběr, abych si mohl užít každý detail. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinuje mě to, ale po konci epizody se mi na jazyk dere přídomek "pěkná". Je to poněkud zvláštní v případě tohoto seriálu, navíc když se dostalo na jeden velmi silný (ale podle mě i klíčový) moment. Vývoj postav je neuvěřitelně zajímavý, Serena si mě podmaňuje čím dál tím víc a hrozně moc mě štve, jak je ten svět Giléadu nefér... Příběh dílu tentokrát spíš epizodní, ale o to víc snad zajímavý, hrozně mě zajímá, kam děj bude směřovat příště. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seroš je celkově děs běs. Ale tady u toho dílu ty poslední minuty to byl mazec. Tleskám za volbu písně k té scéně... (I only wanna be with you - 1964 - Dusty Springfield). ()

Reklama

Reklama