Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po nadějných zprávách z Kanady Offred nalezla novou půdu pod nohama, jen aby ji zase ztratila, když začne mít silné kontrakce. To zbytek domu Velitele Waterforda je naopak na nohou. Oslavy novorozence jsou v plném proudu a Serene zahajuje poslední obřad, jímž má stvrdit postavení Matky. Naneštěstí proces početí nepůjde tak snadno, jak by si Synové Jákobovi přáli. A zpupnost Offred si vybere svou daň jak na ní, tak na dítěti. Mezitím se Eden, Nickova přidělená manželka, začne riskantně sbližovat s Izákem, novým Strážcem domu Waterfordových… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhliadnuc od záverečného zvratu, alebo ako vývoj situácie nazvať, sa dej v podstate vôbec nevyvinul ďalej, lenže, a čo je omnoho dôležitejšie, stali sa veci pre June nesmierne kľúčové. Emocionálne na vrchole série a to v prípade oboch sekvencií, o ktorých táto epizóda je, ale raz tak a potom zase onak. Moss tu prevádza vrchol svojho hereckého umu a čo si kto bude myslieť o Waterfordovi, ťažko povedať. Po polhodinke hu budete skrz June nenávidieť, potom možno zase naopak... ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, no, zase musel přijít brutální sešup. Logika si vzala opět dovolenou, takže se mohly dít věci nebývalé, Fred se například dozví, že dítě není jeho a... neudělá nic. Setkání Offred s dcerou bylo jednoznačným šlápnutím do teplého střevního produktu a těch emocí, co tam bylo, to si zase jistě mohli citlivější lidičkové vyplačinkat očička. Příběh může vzít čert, hlavně aby to chytilo za srdce, tím se jistě zvedne sledovanost... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama