Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dojemném shledání s Agnes, respektive Hannah – dcerou June, které po znásilnění „milostivě“ umožnil Velitel, byl Nick postřelen a zajat, zatímco Služebnice zůstala na sklonku těhotenství v opuštěné usedlosti v divočině. Nyní je odkázána sama na sebe a bojuje o dva životy: svůj a nechtěného dítěte. Než vůbec stačí svléct šarlatový háv, bude stíhána rozzuřenými manžely Waterfordovými. A miminko může každou cestou přijít do ráje zvráceně utopického světa… (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro děj naprosto zbytečný díl, který by se dal zkrátit do jedné scény. Opravdu netuším, proč tvůrci považovali za nutné, aby se divák dopodrobna seznámil s otevíráním zavřené garáže v půlhodiny dlouhé sekvenci, která nakonec v nic neústila. Herecké výkony výborné ode všech zúčastněných, ale jinak díl neměl význam. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu v čem je tenhle díl slabší než ty ostatní - dějově se to sice daleko neposune, ale jednotlivé scény jsou fantastické, epizoda diváka neustále nechává v nejistotě, co s June na konci dílu bude. Závěrečná scéna u krbu je dle mého jedna z divácky nejnepříjemnějších scén v mainstreamové televizní historii, vyhrocená slovní přestřelka mezi Waterfordovými byla výtečná. No a Elisabeth Moss je jednou z nejlepších hereček současnosti, hraje famózne. Jen bych chtěl upozornit na to, že jsem si poprvé všiml scenaristické berličky, která trochu sráží uvěřitelnost seriálu, tak snad to nebude častější. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia opäť príjemne prekvapili, pretože priebeh dňa D asi nikto netipoval v takejto forme Preto si aj myslím, že zameranie čisto na June a jeden priestor je úplne v poriadku a kvázi umelé naťahovanie malo svoj význam, prežívali sme to totiž celé s hlavnou postavou. Jeden logický lapsus by sa našiel, ak niekoho hľadám a neprehľadám celý dom, som proste blbec. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že co se citového vydírání týče, navázala jedenáctá epizoda velmi příjemně na předchozí odpadový díl. Scénárista jistě napsal tuhle záležitost na přání režisérce a kameramanovi, kteří se vyžívají v detailech Offredina obličeje, tady dostali prostor k seberealizaci. Přišel i vysloveně geniální moment, kdy byla scéna s porodem přerušena flashbackem z porodu. Bomba! To by se mělo ocenit. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama