Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečná epizoda vyhrotí tvrzení, které v Gileádu uvádí, že kacíři nespočinou v pokoji. Dozvíme se otřesnou zprávu, kdo udal mladičkou Eden a způsobil, aby násilně přišla o život kvůli lásce. Její odkaz naopak vnese pochybovačný rozkol do řad nejvyšších představitelů teokratické republiky, který rozdmýchá někdo z domu Waterfordových. Služebnice Emily pak zasadí osudovou ránu dávnému nepříteli, což se neobejde bez Hospodinova potrestání. A konečně, Offred musí podstoupit poslední nebezpečenství, jež možná povede k zatracení, možná ale ke spáse… (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo finále sa tentokrát poriadne vytiahli Serena a Emily a naznačili, čo by mohlo v ich ponímaní predstavovať začiatok revolúcie. Od finále HT nemôžeme očakávať nejaké zbesilé tempo ani akciu a som rád, že keď mala celá séria určité tempo, tak sa nijak zvlášť nasilu nezvyšuje ani tu. Vvšetky tri hlavné ženské predstaviteľky urobili zásadné a veľmi ťažké rozhodnutia svojich životov a svedkami následkov týchto činov budeme až v tretej sérii. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá zpráva pro mě i pro tvůrce a fanoušky seriálu- tohle byla s definitivní platností poslední epizoda, kterou jsem viděl, hodnotil a komentoval, s tímhle bludem už nehodlám ztrácet čas. Nová doba! Služebnice fackuje velitele! Bez následků! Děj byl po celou dobu zcela mimo logiku, ale závěr, to byl majstrštyk. Bravo! ()

Phetronius 

všechny recenze uživatele

...a neb jak poslední díl, resp poslední minuta, dokáže shodit docela obstojný seriál do pekel.... třetí sérii si nechám rád ujít. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natahované jak prase. Ostatně to se týká celé série. A určitě by Serena s Offred měly tolik času na konci stát před barákem a vykecávat se. Jestli to mělo diváka dojmout, tak mě to akorát naštvalo a znechutilo. A už je mi úplně jedno, jak to s ní dopadne, popravdě jí nepřeju nic peknýho. ()

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto vyždímané city. Dojímalo mě to tehdy, rve mi to srdce dnes. Člověk neměl ponětí, co z toho ještě dokážou vyždímat. Ejakulátový mix Středověku s Holocaustem. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsilnější epizoda seriálu. Ačkoliv s jednáním jednotlivých postav nemusíme a asi ani nebudeme souhlasit, vše naprosto sedí k jejich charakterům, jež tvůrci budují napříč celými dvěma sériemi. Finále druhé série je takovou emocionální houpačkou, že je na konci člověku až špatně. Od znechucení, přes totální-ultranasrání-na-toho-idiota-agadsdg!, přes dojetí až po... já nevím, jak se z poslední scény vzpamatovat... Ať už ale scénáristé připravují cokoliv, budu u toho. ()

AndyMars 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že mnohí komentujúci nevedia, aké je to byť rodičom. Emilyn veliteľ ťažký sympaťák. Áno, tiež by som nestála pri bráne dlho a lúčila sa, keby mi ide o život. Viem, že June by Hannah nikdy neopustila. Neviem, ako sa jej podarí dostať sa s ňou preč. Ale každá matka by to skúsila. Aj keby mala prevrátiť zemeguľu. ()

GCorsini

všechny recenze uživatele

Proč ta kráva vždycky tak zdržuje?! Mě z ní jebne! Koukat na 2 minutové záběry na její hnusnej ksicht mě zabije. AAAA!!!! ()

lisak81 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že poslední díl série bude motivovat ke shlédnutí další série. Některé momenty - např. vzdor Sereny - vypadaly docela slibně a doufal jsem v jejich další rozpracování, ale bohužel opět vše totálně natahované a místy nelogické. Upřímně řečeno už mě v tomhle seriálu flashbacky velmi solidně iritují. Možná bych zvažoval lepší hodnocení za snahu postavit seriál zase na nohy a přinést trochu svěžího děje, ale ten hloupý závěr to totálně zabil. Bohužel. ()

Reklama

Reklama