Reklama

Reklama

Příběh služebnice - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 10 h 53 min (Minutáž: 44–60 min)

Tvůrci:

Bruce Miller

Předloha:

Margaret Atwood (kniha)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Max Minghella, Bradley Whitford, Edie Inksetter, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, O.T. Fagbenle (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Seriál se v prvních sériích dobře rozjel, ale ve třetí už nějak lapá po dechu. I když poslední dva díly neskutečně šlapaly, pořád při hodnocení nemohu zapomenout na mnoho dílů předešlých, ve kterých se nic nestalo a mně přišlo, že jsem ztratil hodinu svého života (díl Heroic budiž dobrým příkladem). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina opakuje pořád to samé dokola. June chce prostě zachránit svojí dceru Hannah a je ochotna, pro to udělat cokoliv. Když se vše pokazí, rozhodne se pro záchranu jiných. Neumím si představit, co dalšího se bude dít v dalších sériích. Už mi to přijde až moc utahané a zdlouhavé. Chápu, že série třeba skončí tím, že Gileád skončí a všichni budou žít šťastně, ale dalo by se to uspíšit a ne natáhnout na dalších sedm sérií. Ale zpět k této. Druhá polovina byla o poznání lepší, hlavně poslední tři díly, které byly napínavé a překvapivé. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toho, kto robil soundtrack aj k tejto sérii, by som nechal zavesiť za gule, ale najprv by som mu vytrhal uši a prepichol ušné bubienky! A zapálil benzínom všetky vinyly a cédečká!!! UPDATE [24.8.2019] I v tejto sérii June/Ofjoseph lezie na nervy, ale potom prídu jej monology plné fuckovania a sprisahaneckých plánov a ja opäť začínam tento seriál žrať. Všeobecne však uznávam, že je výborne nakrútený a napísaný (okrem toho skurveného soundtracku !). Záver tretej série bol veľmi emotívny až som premýšľal nad piatou hviezdičkou. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita seriálu vůbec neklesá, jak by se dalo čekat, ale skoro naopak. I když mám proti němu tunu výhrad, zejména co se týče politické agitace (je to v tomto ohledu na úrovni Ženy za pultem), je to úžasně natočeno. Vizuál je snad nejikoničtější věcí, co jsem kdy viděl. Charaktery a herci jsou tak dokonalí, že každý rozhovor prožívám natolik, že bych to nejradši pořád stopoval a rozdýchával. Zejména Joseph Fiennes jako Fred a Yvonne Strahovski jako Serena. Ale i všichni ostatní. A jsem moc rád, že se to na konci serie konečně někam pohlo, protože pokud by se mělo zase začínat odznova, tak už bych to asi nerozdýchal. Konečně ale přichází i zadostiučinění, které v podstatě během celého seriálu doteď chybělo. Doufám, že už to čtvrtá série uzavře, protože by to bylo tak akorát. Devátý díl byl vtipný úlet a hudba a hudbozvuky jsou skvělé. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série pro mě měla pár much a upřímně , když zavzpomínám, tolik se mi do paměti nevryla. Obsahuje totiž hlavně hodně flashbacků, prolínání děje se světem mimo Gileád a hodně osvětluje důsledky chování některých postav. Tato řada si ale nakročila na pořádnou revoluci a spíš nechala slušně otevřená vrátka další řadě. Některé epizody byly ale, troufám si říct slabší nebo nudné. Nicméně jsem stihla zatím při čekání na čtvrtou sérii přečíst i předlohu a můžu říct, že jí dal tento seriál fakt šmrnc a naprosto odzbrojující intenzitu, přesto, že obohatil děj  i postavy o sto padesát procent jinak, dělá to uctivě a kvalitně. Jen tak dál. ()

Galerie (550)

Zajímavosti (1)

  • Emily (Alexis Bledel) mluví o tom, že studovala na Harvardu. Alexis Bledel hrála dříve v seriálu Gilmorova děvčata (od r. 2000) představitelku Rory, která toužila po tom, aby se dostala právě na Harvard. (Superstein)

Reklama

Reklama