Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Offred se navrátila z mučení Rudého centra jen proto, aby se po Emily stala Služebnicí Ofjoseph, v domě podivínského Velitele Lawrence a jeho nevypočitatelné ženy. A než se Ofjoseph stačí nadechnout, ocitne se v srdci spiknutí, které si vybere smrtelnou oběť. Emily se mezitím bezúspěšně snaží zapadnout do svobodného života v Kanadě, kde pobývá s nevyřešenou minulostí spolu s Lukem Bankolem a Moirou. A svůj velký návrat uskuteční jedna milovaná Tetička… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prechod mestom do práčovne pripomenie takmer až prechod k utečeneckým táborom v Children of Men. Dystópia v týchto záberoch dosahuje vrcholu snáď celého seriálu, plus opäť treba vyzdvihnúť farebné tónovanie a kameru. Druhá polovica epizódy sa venuje istej zranenej žene a snahe o jej záchranu, pričom ide o slušne intenzívne scény. Možno išlo iba o napínavú odbočku, možno sa podobnými situáciami hlbšie popisuje vývin vzťahu Offred a jej domáceho pána,o nič menšieho fasingera ako naposledy. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě mnohem lepší než první díl. Posun děje sice opět nepříliš velký, ale aspoň jsem se tentokrát nenudil. A mimořádně se v tomto díle vyvedla kamera, která ale na sebe na rozdíl od spousty jiných dílů nestrhávala pozornost a ty pěkné záběry nebyly samoúčelné (možná až na ten závěrečný, ten mi přišel pro seriál typicky zdlouhavý). Nicméně tempo je pořád tak rozvláčné, že Handmaid's Tale se rozhodně nemůže zařadit mezi seriály, které bych si chtěl pustit znovu. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahově nabitější než minule, velký vývoj ani tak moc dějově, ale především charakterově. Kanadská vedlejší linie je konečně příchodem Emily zajímavá a závěrečná scéna zase dokázala nahnat husí kůži. Po dvou epizodách se nedá určit, zda tvůrci nevaří z vody, osobně se mi ale směřování příběhu zdá přirozené a moc nechápu to nižší hodnocení. Navíc když tomu filmařsky předchozí dvě série nemůžou konkurovat. ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Ponurá atmosféra zůstala, ale vše ostatní začíná stagnovat. A hodnocení příštího dílu nevypadá o mnoho lépe ... ()

Reklama

Reklama