Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah zmizela neznámo kam. A Tetička Lydie se postará o to, aby Ofjoseph učinila pokání za své hříchy stejnou měrou, jakou se bude kát těhotná Ofmatthew, o jejíž mučení se naopak mají postarat samy Služebnice. Šrámy na těle i duši na sebe nenechají dlouho čekat. Během uplatňování náboženského fanatismu se dozvíme střípky z choulostivé minulosti Tetičky Lydie. Co dělala předtím, než nastoupil autokratický režim? A odkud se vzaly sadistické sklony vykonavatelky Boží vůle? (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ann Dowd nám predviedla svoj skvelý herecký koncert a v retrospektíve sme sa dozvedeli, v čom pramení jej životné prekliatie. Ono na to, aby sa stala z citlivej, dobrej ženy frustrovaná fúria, niekedy stačí okamžik. Finále je opäť skvelé, prebehne v starých dobrých potravinách a bude sa aj strielať. Ženám v tomto dieli husto prepínajú nervy, o to väčšia zábava je vtedy Príbeh služobníčky sledovať... :) ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle se dozvíme o minulosti ,,tetičky´´ Lydie. Jaká byla předtím a co vedlo k tomu, že se z ní stala taková fúrie. Po sérii nepředvídatelných okolností máme na konci dojem, že se June stává zlou. Dobrý díl. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"How did that rhyme go? The one we'd jump rope to. Tinker, tailor, soldier, sailor, rich man, poor man, beggar man, thief. A game to tell what our children would grow up to be. The list is a lot shorter now. Especially if it's a girl." ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobny pribeh bestie Lydie som predpokladal, skoda, ze cakali do tretej serie, kym ho "odhalili", zaver v obchode bol na pat-hviezdie. Neustale ma prekvapuje, ze prakticky jedina "scvoknuta" je tam "jednoocka". Takychto "incidentov" by v reale boli kvanta. ()

estik97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

díl je dobrý jenom díky části s Lýdii... jinak je to nuda, výraz a pocity June jsou pořád stejné, žádná změna, žádný progres. mám hodně smíšené pocity z této série :/ ()

zorrra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to začína byť príliš uťahané. V podstate, predchádzajúce diely, vrátane tohto, boli veľmi podobné. Celé sa to vlieklo, na konci menšie vzrušenie a nič viac. Som rada, že sme konečne videli aj príbeh tety Lýdie ( sexuálne neukojenej a určite nie psychicky v pohode). Tiež vidím určitú paralelu medzi premenou June, ako začína byť tiež mierne cvaknutá ( veď kto by tam z toho nebol , že? )- tiež máte pocit, že sa June mení postupne na tetu Lýdiu? ..ale celkovo sa tam ozaj nič nedeje. Celkom sa obávam toho, ako vlastne táto séria skončí, keďže sa jedná už o ôsmy diel, čakajú nás len dva diely a neviem, ako to chcú zakončiť. Popravde, ak bude ďalšia séria, tak to už nebudem pozerať, lebo to ide akosi dole z kopca. ()

Reklama

Reklama