Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záškodnická akce Služebnice se rozjíždí. Velitel Lawrence přislíbil, že pomůže zosnovat riskantní plán: zachránit více jak 50 dětí spolu s vlastní manželkou, Eleanor. Toleranci vůči pošetilému plánu Služebnice přislíbilo rovněž odbojářské hnutí Mayday. Záhy je ale celá mise ohrožena v základech, když jedna strana nedodrží slovo. A Ofjoseph se bude muset vrátit do hříšných tenat Jezábel, kde ji čeká další noční můra. Waterfordovi mezitím jedou, rovněž na vlastní pěst, vstříc vysvobození a náruči své nebiologické dcery… (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúci diel bol prípravou akcie, aby sa v tom nasledujúcom všetko začalo poriadne komplikovať. Nakoniec sa ale zdá, že by sa veci mohli vyvíjať správnym smerom. Je ale zbytočné dopredu niečo predvídať. Máme pred sebou ešte dve časti a záver série teda zrejme nebude stret s povstalcami v Chicagu, ale úplne iná, možno ešte dôležitejšia akcia. Epizóda graduje až ku koncu, v ňom nás čaká ale jeden fakt hustý zvrat. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozích ucajdaných dílech to opět dostává grády. Konečně se to někam opravdu posunulo. Cítila jsem takový pocit uspokojení, když Waterfordovi dojeli do Kanady. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si před sebe chytře buduje pěšinku tak, aby mohl v pravou chvíli vypustit skvělý díl, jako byl například tento. Uznávám, čekání na tyhle skvělé díly plné akce a fungujících promyšlených plánu je někdy až moc dlouhé a otravné (hlavně záběry na Junin xicht, ty už mě občas vážně vytáčejí), ale čas přináší jablka či jak je to přísloví, no a dočkali jsme se přesně toho perfektního dílu. Postavy chytají koule, kameramani místo natáčení xichtů ty koule natáčejí, hudba graduje a já se nestačím divit, co všechno se v tomhle díle ještě může stát! ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je už opravdu k smíchu, kam až to zajde. June už jen nefackuje velitele, ale dokonce je zabíjí, samozřejmě zase beztrestně, protože úklidová četa v Jezábel by mohla vyučovat při práci Viktora Čističe z Brutální Nikity. Tenhle velitel asi nikomu chybět nebude, prostě zmizel a život v Gileádu jde dál. Čím dál tím větší sračka, která postrádá jakoukoli logiku. Důležitá informace, kterou jsem se v tomto dílu dozvěděl je, že ačkoli chce June zachránit 52 gileádských dětí, ona sama zůstane v Gileádu a bude dále školit všechny velitele, což otevírá cestu další, již čtvrté sérii. Jak dlouho se bude tato kaše ještě nastavovat? Je to pořád o tom samém, v první sérii možná zajímavé, jak to jde dál a dál, je to jen horší a horší… A ten Watterford, to je opravdu takový hňup, že má meďoura za několik mega a nemá v něm navigaci a přejede hloupě za hranice do Kanady do léčky? Za tohle 90 %, jako vážně??? ()

Reklama

Reklama