Reklama

Reklama

VOD (1)

Teta Lydie se chce pomstít. Nick a Lawrence spojí síly na ochranu June. V Torontu Luke bojuje s tím, jak pomoci. (HBO Europe)

Recenze (17)

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to prostě příliš debilní. /Spoiler alert/ Skupinu největších “teroristek” hlídá při převozu v odemčeným autě jen bába s obuškem a idiot s neposedným měchýřem. Proč, ptáte se? No přece aby se mohly holky dementně rozplesknout o vlak v rádoby emotivním finále epizody. Podobných lobotomických situací je díl plný, navíc se celý seriál nikam neposouvá a neustálý kruh chytání a útěků nesmrtelné June mě už vyloženě nebaví :/. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pripajam sa k vyhradam voci logike. ;) Ano, i pri plnom vedomi si emocii, ktorymi tvorcovia od prveho dielu vsetko ospravedlnuju. Stalo sa to zial uz len emocnym SM vydieranim, ktore by fungovalo na niekoho, ktory serial pozera len pre "tieto pocity". 40% Sklamanie. Snad sa to este spamata a naskoci na rozumnejsiu liniu. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak upřímně tady já nějak nevím jak hodnotit. Být to taková druhá série řeknu si fajn parádní díl. A jako jo dejme tomu byl ale na čtvrtou sérii je to akorát omílání jednoho a toho samého pořád dokola. Navíc mi připadá, že děj pořád častěji ztrácí logiku. Mnoho scén tu funguje jen jako uměle vytvořené drama a ve skutečnosti to v seriálu vážně nedává smysl. Čekala jsem podle hodnocení tohoto dílu a konce předchozího asi trochu moc ale ruku na srdce… vždyť se to točí pořád dokola a nikam se to neposouvá. I přes to stojí za zmínku pár věcí a to z mého pohledu luxusní práce s kamerou a herecké výkony. Konec dílu bych radši nekomentovala. Začínám se trochu obávat pokračování… Hodnocení: (3*) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak štvrtá sezóna sa rozbehla dielom číslo 3. Spätne sa tak javia aj tie dva predchádzajúce o niečo lepšie. Je to síce škodoradostné, ale keď je June pod nátlakom, väznená a terorizovaná, tak seriál proste naberie grády. K tomu zopár krásnych záberov, občas epizóda vizuálne pripomína Blade Runner aj jeho pokračovanie. Všetko je temné, ale zároveň ohromne atmosférické. Zopár nelogickostí by sa našlo, ale už tu sú spomínané. Tentokrát je to aj o tom, že akékoľvek rozhodnutie June vedie k smrti niekoho z jej okolia, resp. niektorých služobníčok. Bojovať však musí ďalej, vina, i keď nepriama, ale stále narastá. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama