Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodinka vyráží na rodinný výlet dědečkovou novou hračkou – karavanem koupeným z druhé ruky. Nikdo z nich ale netuší, že karavan má krvavou historii. Od chvíle, kdy vyrazí na cestu, je začnou pronásledovat podivné události a noční můry. Brzy jim začne jít i o život... Rodinka vyráží na rodinný výlet dědečkovou novou hračkou, z druhé ruky koupeným karavanem. Už ve chvíli odjezdu zastaví neznámá žena otce rodiny, Steveho, se žádostí o pomoc. Žena hledá svého třináctiletého syna, který se nevrátil večer domů. Podle ní údajně jezdil po okolí na kole. Steve, a ani ostatní z rodiny však o chlapci nevědí, a tak spokojeně vyrazí za krásami divočiny. Na chodníku leží opuštěné kolo. Brzy ale rodince začnou nastávat problémy, nefunguje klimatizace, a když se po delší snaze podaří otevřít jedno z oken, to pomalu zmrzačí malou Olivii. Děda Charles uvidí na silnici porouchané auto, a tak jeho majitele, Samanthu a Marka, vezme na palubu karavanu s tím, že je doveze do nejbližšího města. Rodinka se chystá na prohlídku jeskynních maleb, a proto odbočí ze silnice do pouště. Jak se ukáže, je to velká chyba. Karavan se stane neovladatelným a oni následně nabourají. Bouračku nepřežije Mark. Samantha je v šoku. Z místa, kde se nacházejí, se nedá zavolat o pomoc, není zde mobilní signál. Podle mapy je to do nejbližšího města sedmdesát kilometrů. Samantě se v karavanu začnou zjevovat zkrvavené postavy. Také Jennifer, manželka Steveho, zažije podivnou událost. Když si zajde do karavanu pro pití, rozbitá televize se sama spustí a přehraje jim jejich odjezd z domova. Nakonec se v televizi objeví postava zkrvavené ženy. Malá Olivie maluje krvavé obrázky plné příšer. Charlesovi je jasné, že se musí z divočiny dostat zpět do civilizace, proto se snaží za pomoci Samanthy karavan opravit. Charles strčí ruku do motoru, a ten mu ruku ošklivě poseká. Všichni se snaží Charlesovi pomoci, bojí se, že Charles vykrvácí. Další neštěstí ale nečeká dlouho. Ve chvíli, kdy si malá Olivie hraje za karavanem, ten se sám rozjede a přejede ji. Jennifer se Stevem jsou v šoku, Jennifer ale dlouho nežije. Ve chvíli, kdy je v karavanu sama, objeví se duch vraha a Jennifer uškrtí. Po této vraždě Steve a jeho bratr Jay prohledají karavan a najdou fotky mrtvol. Z nich zjistí, že karavan v minulosti patřil masovému vrahovi, Robertu Gunthryovi, kterého právě v tomto karavanu zastřelila policie ve chvíli, kdy zde vraždil další ze svých obětí... (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to berie človek s rezervou ale postupne pribúdajú dosť fatálne scény a dejovo sa to utápa v čoraz väčšej banálnosti. Doslova to neskutočne otrávi, fakt zle zostavení obživlí karavan ani len tú ošuntelú Denise Richards si tam nemôžeme poriadne vychutnať. /5%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Škoda... Už když jsem viděl vlevo dole na obrazovce +16, tak mi bylo jasné, že se nebude jednat o krvavý horror. Karavan je posedlý duchem sériového vraha a hledá oběti. A tak se stávají různé nehody a členové rodinky ubývají a ubývají... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Členovia jednej rodinky začnú rad radom umierať uprostred púšte vďaka podivným nehodám, pretože ich karavan je prekliaty. Patril totiž sériovému vrahovi, takže im začne vyvádzať nezbednosti. Nie že by som pri tom nejako vyložene trpel, ale vraždy nie sú veľmi krvavé, brutality je len minimum, duch s natiahnutou tvárou už patrí do hororového dôchodku, a film určite nezaujme ani originálnym dejom, ani oslnivým scenárom, ani inteligenciou rozuzlenia. Úplne podpriemerné béčko, ktoré vyšumí rýchlosťou blesku a nikto sa nad ním podľa mňa pozastavovať nebude. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Výbornú myšlienku v podobe vraždiaceho karavanu, zabila všetka ostatná realizácia. Fakt škoda, že sa z tohto spojenia duchariny s explom, nepodarilo vyťažiť viac. Tu mohli a mali tiecť potoky krvi, vypadávať črevá, divák mohol a mal skákať od "mykačiek". A nie aby z toho vznikol takýto "polotovar" na jedno vzhliadnutie, pre mladistvých .. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle " hororovej klenot " běžel včera na Prima Max. A já tomu dal šanci aniž bych tušil do čeho jdu. To co mi ale bylo nabídnuto byla katastrofa. Story o posedlým karavanu kde se zjevuje duch bývalýho majitele, kterej byl shodou okolností masovej vrah ? WTF ??? Tohle je nebezpečně blízko odpadu. Tohle nebrat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Z drogového pekla navrácená Mischa Barton se přepravuje pekelným karavanem, z něhož už není návratu. Scénář jí nepředepisuje nic namáhavého, pár replik se zvládne i po mňoukajícím kokeši, truchlit nad mrtvými hereckými kolegy tolik nemusí, hlavně, že ji máme zpátky. A příchod hlásí i Denise Richards, druhá známá veličina z herecké osádky, která pokračuje v účinkování v levných produkcích. Druhý režijní příchod brakového režiséra Tom Nagela má v sobě všechny dostupné ingredience patřičně brakových záležitostí. Jede se pouští, rodinka si chvíli užívá archaického vozidla, než udeří duch sériového vraha, který v něm přebývá. A pak se idylický výlet začne hroutit, umírají staří i nejmladší členové přepravy. Brutalita je na střední úrovni, je to i sadistické, takže citlivějším divákům určitě bude vadit i úmrtí rodinných členů, kteří v mainstreamových produkcích běžně přežívají i se závěrečnými titulky. Scénář rozhodně nepřišel s něčím objevným až originálním, prokletá může být třeba i hlemýždí ulita, když na to přijde, tudíž prokletý karavan je jakousi další variací spřízněných obytných příbytků. Ovšem je to mobilní, má to příslušně archaické režijní pojetí, zvesela to ubíhá, nikde se to zbytečně nezasekává v písečných dunách a odehrává se to téměř výhradně za bílého dne. Takže nesvézt se tímhle karavanem by bylo škoda. 8/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bylo milé, vidět Carmen z Hvězdné pěchoty po 20 letech. Neříkám nic, je to stále celkem ještě kus (47let), stejně jako Mischa Barton, která má na víc, než hrát stále dokola v těchto sračkách. Začalo to celkem solidně, skončilo to na dně žumpy. Amatérské vystoupení všech herců, postupně každej umírá a u všech jsou emoce na nule a když už, tak hodně špatně zahrané. Musel jsem se smát. Špatný střih, příběh žádný, Gore bez nápadu. Ztráta času. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mischa Barton a Denise Richards by si zasloužili více než toto. Ušetřete si čas a hoďte The Toybox do koše na recyklaci. Pokud nepřemýšlíte o zápletce, možná by se vám to mohlo i líbit. Po necelé hodině konečně zazní nejčastější věta Hollywoodu "Musíme odtud vypadnout". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Thriller, kde sa nič dokopy nedeje, ale aspoň zistíte, že 47 ročná Denise Richards vyzerá ďaleko lepšie ako o 15 rokov mladšia Mischa Barton. Ostatní herci nemohli byť za svoje výkony zaplatení, takže tvorcom ostali peniaze na karavan, ktorý si požičali od Perníkového tátu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Většinou když se nějaký nový film objeví za nedlouho v televizi (hlavně tedy na nějaké české stanici), je většinou jasné, že za moc asi stát nebude. Karavan smrti je toho zdárným příkladem. V TV byl už několikrát a až do teď jsem mu moc nevěnoval pozornost. Každopádně zrovna jsem neměl do čeho „píchnout“ a tak tedy přišla řada i na něj. Tom Nagel zrovna nepatří mezi nějak úspěšné režiséry, o čemž jsem se mohl již přesvědčit, ale strohý obsah filmu i herecké obsazení mě docela navnadilo, že by nemuselo jít o úplný průser. Což se sice taky nepotvrdilo, ale zároveň je potřeba podotknout, že to taky není nic, co by mi udělalo nějak závratně velkou radost. Našla se tu směsice prvků duchařiny i slasheru, některé krvavé scény taky nebyly vůbec špatné, ovšem jako celek to moc nefungovalo. Našla se tu totiž i spousta slabých a vyloženě nudných pasáží, což se snažil Nagel vynahradit několika na první pohled slušnými gore scénami. Bohužel celková atmosféra až na pár výjimek skřípala a ani samotný závěr bych za vydařený rozhodně neoznačil. Což byla škoda, protože představitel ducha masového vraha David Greathouse by si určitě zasloužil mnohem více prostoru. Jeho slizký vzhled a až úchylný projev mohl být lépe využit. Tahle si totiž musíme vystačit s hvězdami již pár let za zenitem. Denise Richards už má své roky – pořád vypadá jakžtakž slušně, ale viděl jsem jí zahrát už i mnohem lépe. To Mischa Barton se snaží o „restart kariéry“, kterou si užíváním drog, léků a alkoholu dost pošramotila a u mnohých zavřela dveře k lepším rolím. Tady si ale nevedla špatně a patřila k tomu lepšímu, co tu bylo k vidění. No a zbytek osazenstva tu byl víceméně dopočtu. 40% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rámci možností a limitov, stanovených nevysokým rozpočtom a neskúsenosťou režiséra Nagela dopadol The Toybox vlastne celkom dobre. To čo sa sprvoti javí ako exploitation, situovaný do prostredia nehostinnej púšte sa rýchlo pretaví do podoby životaschopného nadprirodzeného slasheru, so síce nie moc strašidelným, no zato odpudivým a slizkým záporákom. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Podle mě to prostě nejvíc pokazily herci, jinak příběh by nebyl špatný ale herecký slabé a opět průměr kterému se moc nedalo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v ClownTown i tady se Nagel s nedostatkem financí popral celkem slušně, když nechal starý karavan posednout duchem sériového vraha. Co se samotných mordů týče, tak na těch se dalo zapracovat a prospěl by i nějaký výživnější detail, ale na druhou stranu jich bylo docela dost a samotný duch zabijáka byl sympaticky slizký úchyl. Ušlo to překvapivě i herecky. Pro Mischu Barton mám dlouhodobou slabost, Denise Richards jsem snad poprvé viděl hrát a mizerná nebyla ani mužská část castingu. Lepší průměr. 60% ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně dobrý horror. Nechápu to hodnocení. Jediné, co mi tu vadilo byly napřed takové nedokonalosti. Například, když zemře Mark, Samantha se chová, jako by jí ani neumřel bratr. A později to, že duch toho vraha se chová naprosto jako reálný člověk a ne duch. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Toybox“ je takové černohumorné béčko, kdy je prostě potřeba, abyste se na film dívali s nadhledem. Pokud se vám to povede, jsem si docela jistý, že se u sledování budete bavit, nebudete film brát vážně, odpustíte mu určitou strojenost, a nakonec budete na finální titulky koukat s tím, že to nebylo nic skvělého, ale že to nebyl ani vyloženě vyhozený čas. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodinný výlet americkej rodiny sa zmení na boj o prežitie potom, ako zistia že ich karavan vlastnil sériový vrah a napriek svojej smrti z neho neodišiel...Škoda, úvod ma celkom zaujal a tajne som dúfal, že Toybox prinesie prekvapenie v štýle kombinácie filmov The boy a Hory majú oči a v karavane sa bude skrývať "reálny" páchateľ. Avšak Toybox akoby ani nevedel, či chce byť ďalším Wrong Turn, Chucky či Bye Bye Man a uviazol niekde uprostred všetkých žánrov, respektíve stratil sa tam. Film považujem za stratu času aj pre skalných fanúšikov hororov, nakoľko ešte aj samotný sériový vrah vyzerá rovnako trápne ako celý tento príbeh. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější scénář, aby člověk pohledal! Doufám, že se nevyplní rčení "jak na novej, tak po celej"...to by mě asi jeblo! Mělo to tak pěkně našlápnuto, říkám si další "Hory mají oči". Leč postupem času začalo moje hodnocení klesat, po tom co se začaly hromadit pod koly mrtvoly! Ztráta mého drahocenného času! 0% ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Že sem před tim,než sem ten film pustil,nekliknul na rejžu,a nezjistil,že sem od něj už jednu kravinu viděl,to je samozřejmě moje chyba.Jinak ale to,že je to hrozná oudovina,má na triku T.Nagel,protože děj hnus,herci hnus ,gore skoro nic,a to málo co tam je ,je hnus.další z odpadů,kterej dokoukat byla chyba,a hlavně děsnej boj.0%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelny horor. Na to nízké hodnocení to není. Nápad na auto co je posedlý masovým vrahem je docela zajímavý. Početná posádka karavanu může začít umírat, já se dobře bavil. Pěkně se dívá na krásnou Denise Richardsová na svůj věk je pořád kočka. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na to, že to bolo extra dementné C-čko s večne uplakanou Barton ( ktorá ale stále vyzerá k svetu ) to malo solídnu atmosféru a záver. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama