Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodinka vyráží na rodinný výlet dědečkovou novou hračkou – karavanem koupeným z druhé ruky. Nikdo z nich ale netuší, že karavan má krvavou historii. Od chvíle, kdy vyrazí na cestu, je začnou pronásledovat podivné události a noční můry. Brzy jim začne jít i o život... Rodinka vyráží na rodinný výlet dědečkovou novou hračkou, z druhé ruky koupeným karavanem. Už ve chvíli odjezdu zastaví neznámá žena otce rodiny, Steveho, se žádostí o pomoc. Žena hledá svého třináctiletého syna, který se nevrátil večer domů. Podle ní údajně jezdil po okolí na kole. Steve, a ani ostatní z rodiny však o chlapci nevědí, a tak spokojeně vyrazí za krásami divočiny. Na chodníku leží opuštěné kolo. Brzy ale rodince začnou nastávat problémy, nefunguje klimatizace, a když se po delší snaze podaří otevřít jedno z oken, to pomalu zmrzačí malou Olivii. Děda Charles uvidí na silnici porouchané auto, a tak jeho majitele, Samanthu a Marka, vezme na palubu karavanu s tím, že je doveze do nejbližšího města. Rodinka se chystá na prohlídku jeskynních maleb, a proto odbočí ze silnice do pouště. Jak se ukáže, je to velká chyba. Karavan se stane neovladatelným a oni následně nabourají. Bouračku nepřežije Mark. Samantha je v šoku. Z místa, kde se nacházejí, se nedá zavolat o pomoc, není zde mobilní signál. Podle mapy je to do nejbližšího města sedmdesát kilometrů. Samantě se v karavanu začnou zjevovat zkrvavené postavy. Také Jennifer, manželka Steveho, zažije podivnou událost. Když si zajde do karavanu pro pití, rozbitá televize se sama spustí a přehraje jim jejich odjezd z domova. Nakonec se v televizi objeví postava zkrvavené ženy. Malá Olivie maluje krvavé obrázky plné příšer. Charlesovi je jasné, že se musí z divočiny dostat zpět do civilizace, proto se snaží za pomoci Samanthy karavan opravit. Charles strčí ruku do motoru, a ten mu ruku ošklivě poseká. Všichni se snaží Charlesovi pomoci, bojí se, že Charles vykrvácí. Další neštěstí ale nečeká dlouho. Ve chvíli, kdy si malá Olivie hraje za karavanem, ten se sám rozjede a přejede ji. Jennifer se Stevem jsou v šoku, Jennifer ale dlouho nežije. Ve chvíli, kdy je v karavanu sama, objeví se duch vraha a Jennifer uškrtí. Po této vraždě Steve a jeho bratr Jay prohledají karavan a najdou fotky mrtvol. Z nich zjistí, že karavan v minulosti patřil masovému vrahovi, Robertu Gunthryovi, kterého právě v tomto karavanu zastřelila policie ve chvíli, kdy zde vraždil další ze svých obětí... (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek si koupí karavan ve, kterém vraždil sériový vrah a vyrazí s ním na výlet. Nabere do něj rodinu a po cestě i dva stopaře, kterým se rozbilo auto a začnou se jim stávat nehody. Spíše průměrná záležitost, která má plus v počtu mrtvých (6+-) a námětu navíc plusem je i to, že zde umře dítě což je poslední dobou v hororech věc nevídaná (nepočítám teenagery). P.s. 1 je sice pěkné , že si pořizovaly psa, ale , když utekl to jako nikomu nechyběl (ani té dceři?) P .s. 2 Denise Richards vypadá příšerně s tím botoxem může si rovnou podat ruku s Tarou Reid a soutěžit v tom, která z nich se sprasila více P.s. 3 menší zajímavost film vyhrál 3 ceny pro nejlepšího režiséra mluveného filmu nejlepší herečku Mischu Barton a nejlepšího herce Jeffa Dentona ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Ubohé, nato, že tam hrajou dvě více méně známé herečky, tak herecké výkony působí jak hodina dramatického kroužku. Té plastové masky bych se po tom, co se profláklo s Sheenem, nedotkla ani malíčkem. Reputaci jí plastika nezachrání. A ta scéna, když přišli o dítě - katastrofa. Jako kdyby jim ten klučina přejel kilo uzeného. A ta odhozená bota? WTF - proč? I ta Mischa Barton prošla smrt bratra na pohodu a hned nato se film ubíral k vtípkům. Kvalitka. Přitom tak dobrý nápad. Pokazili to hlavně herci. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Karavan smrti se do jisté míry, drží nad tím středním standartem céčkových hororů, takže někdy když štěstí výjde stříc, tak je dost možné, že se u toho taky trochu zasmějete. Tohle je nefalšovaně tuctová hororová pítchovina. Dávam jednu za Jirku Nohavicu. #odpadnisklizen [2019] ()

Yokolobuna

všechny recenze uživatele

Proč na to vůbec koukat? Stačí přečíst zdejší obsah... zdroj: TV Prima? Asi nám všecho vypsali, abychom nemuseli ztrácet čas u televize. Zajímavá strategie... ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Podle synopse jsem se domníval, že by to mohlo být něco na způsob kultovního hororu Hory mají oči. Dobře, trochu jsem se obával, že to bude spíše vykrádačka. Je to ta první možnost. I když tady je to trochu nadpřirozené. Nejsem si zcela jist, zda duchové měli představovat oběti sériového vraha. Některá úmrtí byla působivá, nejvíce se mi líbilo Jayovo (Brian Nagel, mladší bratr režiséra). Má to atmosféru. Velmi se mi to líbilo, proto jsem nakonec šel na nejvyšší hodnocení. Škoda, že film zde i na IMDB opět propadl. Ale koukal jsem, že k dnešnímu dni je z prvních asi 120 hodnocení i několik za 5* (i když samozřejmě převažují odpady). Drobnými nedostatky jsou pouze nejisté osudy 2 postav (nemyslím samozřejmě motorkáře na konci filmu) a trochu i (ne)přítomnost psa. Rád se podívám i rok starší film neznámého režiséra Toma Nagela ClownTown (dle titulků byl totiž film natočen už v roce 2017, občas je tato chyba na ČSFD). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je to takový malý filmový návrat do posledních tří desetiletí minulého století, kdy takovéto hororové thrillery, určené přímo pro videotrh, vznikalo skutečně bezpočet. Námět o ovládnutí nějaké věci duchem vraha hledajícího své oběti, býval svou nenáročností vždy velice vděčný. Tentokrát se jedná o karavan a vlivem událostí se tam dějící je originální název snímku v překladu 'Krabice na hračky' velice trefný. Duch vraha si s rodinkou jedoucí na výlet skutečně hraje jak s hračkami. Avšak žádné hektolitry krve, žádné rozervané kusy těl. Jen pomaloučku budující atmosféra s mírným napětí a veškerým očekáváním. Ano, a tady je pro mnohé hororové nadšence problém. Celkově snímek dává mnohem méně, než by leckterý očekával. Spíše se buduje atmosféra s různými hororovými klišé. O nic světoborného tak vůbec nejde. Jako odpočinkový hororový film, který na smrt nevyděsí, však na pozdní pohodový večer, bohatě postačí. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Když já mám pro tyhle podřadný béčka slabost. Kdyby byla kamera o něco nápaditější tak by ty masakry dějící se okolo záhadného karavanu byli o dost lepší. Klišé za klišém a jedna velká béčková zábava se sexy Denise Richards. Na jeden letní večer ideální. 4,5/10 ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Ale jo ! Film plný klišé, ale dobrý postavy docela, pěkný baby a velice atraktivní prostředí. Ja tyhle americký pustiny, nebo filmy z nějakých přírodních rezervací mam rád. Takže slabší 3* nakonec dám. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No zase tak špatné to nebylo, jak jsem očekával, ale také nic objevného. Děj příjemně překvapil několika zvraty, ovšem bylo tu i pár hluchot. Ke konci už jsem však ztrácel pozornost. ()

waltosin odpad!

všechny recenze uživatele

Amaterismus v krásném podaní,herci mizerní, příběh pomalý a zmatený a přitom ne vůbec špatný napad, který je originalní, ale moc blbě provedený a to umírání těch neherců to byla parodie na horor a nebo že by na komedii? :D 5% ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No ty cesky preklady mi davaj zabrat, kdo je za tuhle mizerne odvedenou praci placenej? Muj 5 ti letej synovec by to snad prelozil lip. Nicmene jde pomerne o dost slabou ducharinu, jejiz zapletka se mota v pustine kolem karavanu a v nem. Gore sceny by usly,ale ty pripitomely, umely osoby a jejich vykony, nedalo se na to moc divat teda. Film ani neodsypa, spis jsem pokukoval co bych mochl jeste mimoto delat. Pro me ztrata casu. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Spíše slabší, sice snaha natočit příběh, ale nekvalitní kamera a záběry a celé je to extrémně amatérské. Bohužel ničím to nenadchne. Hodnocení: 25 % ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Karavan smrti.. Človek by čakal možno dáky "dobrodružný", vražedný výlet a ono je to skôr "hororový" decepticon-van s trápnymi, úbohými scénami a rovnako kvalitnými hercami. Bu bu bu zlý karavan so zlými duchmi.. Sám štartuje, na kľúč neštrartuje, sám zrychluje, vodu mení na krv. Bola to skôr nepodarená paródia. 0% ()

Reklama

Reklama