Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodinka vyráží na rodinný výlet dědečkovou novou hračkou – karavanem koupeným z druhé ruky. Nikdo z nich ale netuší, že karavan má krvavou historii. Od chvíle, kdy vyrazí na cestu, je začnou pronásledovat podivné události a noční můry. Brzy jim začne jít i o život... Rodinka vyráží na rodinný výlet dědečkovou novou hračkou, z druhé ruky koupeným karavanem. Už ve chvíli odjezdu zastaví neznámá žena otce rodiny, Steveho, se žádostí o pomoc. Žena hledá svého třináctiletého syna, který se nevrátil večer domů. Podle ní údajně jezdil po okolí na kole. Steve, a ani ostatní z rodiny však o chlapci nevědí, a tak spokojeně vyrazí za krásami divočiny. Na chodníku leží opuštěné kolo. Brzy ale rodince začnou nastávat problémy, nefunguje klimatizace, a když se po delší snaze podaří otevřít jedno z oken, to pomalu zmrzačí malou Olivii. Děda Charles uvidí na silnici porouchané auto, a tak jeho majitele, Samanthu a Marka, vezme na palubu karavanu s tím, že je doveze do nejbližšího města. Rodinka se chystá na prohlídku jeskynních maleb, a proto odbočí ze silnice do pouště. Jak se ukáže, je to velká chyba. Karavan se stane neovladatelným a oni následně nabourají. Bouračku nepřežije Mark. Samantha je v šoku. Z místa, kde se nacházejí, se nedá zavolat o pomoc, není zde mobilní signál. Podle mapy je to do nejbližšího města sedmdesát kilometrů. Samantě se v karavanu začnou zjevovat zkrvavené postavy. Také Jennifer, manželka Steveho, zažije podivnou událost. Když si zajde do karavanu pro pití, rozbitá televize se sama spustí a přehraje jim jejich odjezd z domova. Nakonec se v televizi objeví postava zkrvavené ženy. Malá Olivie maluje krvavé obrázky plné příšer. Charlesovi je jasné, že se musí z divočiny dostat zpět do civilizace, proto se snaží za pomoci Samanthy karavan opravit. Charles strčí ruku do motoru, a ten mu ruku ošklivě poseká. Všichni se snaží Charlesovi pomoci, bojí se, že Charles vykrvácí. Další neštěstí ale nečeká dlouho. Ve chvíli, kdy si malá Olivie hraje za karavanem, ten se sám rozjede a přejede ji. Jennifer se Stevem jsou v šoku, Jennifer ale dlouho nežije. Ve chvíli, kdy je v karavanu sama, objeví se duch vraha a Jennifer uškrtí. Po této vraždě Steve a jeho bratr Jay prohledají karavan a najdou fotky mrtvol. Z nich zjistí, že karavan v minulosti patřil masovému vrahovi, Robertu Gunthryovi, kterého právě v tomto karavanu zastřelila policie ve chvíli, kdy zde vraždil další ze svých obětí... (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bylo milé, vidět Carmen z Hvězdné pěchoty po 20 letech. Neříkám nic, je to stále celkem ještě kus (47let), stejně jako Mischa Barton, která má na víc, než hrát stále dokola v těchto sračkách. Začalo to celkem solidně, skončilo to na dně žumpy. Amatérské vystoupení všech herců, postupně každej umírá a u všech jsou emoce na nule a když už, tak hodně špatně zahrané. Musel jsem se smát. Špatný střih, příběh žádný, Gore bez nápadu. Ztráta času. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější scénář, aby člověk pohledal! Doufám, že se nevyplní rčení "jak na novej, tak po celej"...to by mě asi jeblo! Mělo to tak pěkně našlápnuto, říkám si další "Hory mají oči". Leč postupem času začalo moje hodnocení klesat, po tom co se začaly hromadit pod koly mrtvoly! Ztráta mého drahocenného času! 0% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Členovia jednej rodinky začnú rad radom umierať uprostred púšte vďaka podivným nehodám, pretože ich karavan je prekliaty. Patril totiž sériovému vrahovi, takže im začne vyvádzať nezbednosti. Nie že by som pri tom nejako vyložene trpel, ale vraždy nie sú veľmi krvavé, brutality je len minimum, duch s natiahnutou tvárou už patrí do hororového dôchodku, a film určite nezaujme ani originálnym dejom, ani oslnivým scenárom, ani inteligenciou rozuzlenia. Úplne podpriemerné béčko, ktoré vyšumí rýchlosťou blesku a nikto sa nad ním podľa mňa pozastavovať nebude. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Z drogového pekla navrácená Mischa Barton se přepravuje pekelným karavanem, z něhož už není návratu. Scénář jí nepředepisuje nic namáhavého, pár replik se zvládne i po mňoukajícím kokeši, truchlit nad mrtvými hereckými kolegy tolik nemusí, hlavně, že ji máme zpátky. A příchod hlásí i Denise Richards, druhá známá veličina z herecké osádky, která pokračuje v účinkování v levných produkcích. Druhý režijní příchod brakového režiséra Tom Nagela má v sobě všechny dostupné ingredience patřičně brakových záležitostí. Jede se pouští, rodinka si chvíli užívá archaického vozidla, než udeří duch sériového vraha, který v něm přebývá. A pak se idylický výlet začne hroutit, umírají staří i nejmladší členové přepravy. Brutalita je na střední úrovni, je to i sadistické, takže citlivějším divákům určitě bude vadit i úmrtí rodinných členů, kteří v mainstreamových produkcích běžně přežívají i se závěrečnými titulky. Scénář rozhodně nepřišel s něčím objevným až originálním, prokletá může být třeba i hlemýždí ulita, když na to přijde, tudíž prokletý karavan je jakousi další variací spřízněných obytných příbytků. Ovšem je to mobilní, má to příslušně archaické režijní pojetí, zvesela to ubíhá, nikde se to zbytečně nezasekává v písečných dunách a odehrává se to téměř výhradně za bílého dne. Takže nesvézt se tímhle karavanem by bylo škoda. 8/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v ClownTown i tady se Nagel s nedostatkem financí popral celkem slušně, když nechal starý karavan posednout duchem sériového vraha. Co se samotných mordů týče, tak na těch se dalo zapracovat a prospěl by i nějaký výživnější detail, ale na druhou stranu jich bylo docela dost a samotný duch zabijáka byl sympaticky slizký úchyl. Ušlo to překvapivě i herecky. Pro Mischu Barton mám dlouhodobou slabost, Denise Richards jsem snad poprvé viděl hrát a mizerná nebyla ani mužská část castingu. Lepší průměr. 60% ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama