Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie Gangsterdam vypráví o partě mladých lidí, která se zaplete do pašování drog v Amsterdamu. Ruben Jablonski je student práv, šprt trvale odsouzený k ignoraci něžnou částí populace. Dobírá si ho i jeho nejlepší kamarád s výstižnou přezdívkou Durex, který vedle barvy vlasů zápolí i s nevyjasněnou sexuální orientací. Ruben celý rok doučuje krásnou Noru. Z nepřístupné dívky se vyklube poslíček drogového gangu. V touze najít klíč k jejímu srdci se bytostný slušňák vydává po nebezpečné pašerácké stezce. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Mladý student práv se kvůli své lásce k nové studentce připlete do mezinárodního obchodu s drogama, kdy má s partou za úkol do Francie převézt z Amsterdamu balíček, ale všechno se zvrtne a kromě konkurence po něm půjde i zaměstnavatel. Z nerda se postupem času stane ostřílený gangster a film jede až do konce. Základní dějová kostra doplněná slušným tempem a početnýma hláškama, které mě dost často rozesmály, do toho zábavný zrzavý, rasistický, antisemitický člen party jménem Durex, který víceméně obstarává veškerý vtipný obsah, a je hotovo. Trochu mi zde vadila ukecaná francouzština, které nejde rozumět ani slovo, nejspíš bych si film raději pustil v eng dabingu. Jako zábavná jednohubka to poslouží víc než dostatečně a já jsem se dost bavil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Opět slušný kousek z Francie. Sice neznámí herci a přišlo mi, že je film spíš z druhé koleje, ale pořád fajn zábava, u které se dá zasmát. Pašování drog v Amsterdamu s dvěmi nemehly a nádhernou dealerkou je fajn námět pro komedii a je to místy podáno i akčnější vložkou. Čekal jsem sice trošku větší útok na bránici, ale solidní tři hvězdy jsou samozřejmostí. 70% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Blbí a blbší a pekná v Amsterdame. Nič viac, nič menej. Niežeby išlo o klasickú štyridsaťpercentnú nudu, film má spád a relatívne dobre sa naň pozerá, avšak osobne som sa nezasmial ani raz a vzhľadom na typ fórov sa niet čo diviť. Prdenie, blowjob, rana do rozkroku a podobne, to znie ako veľmi jednoduchý humor a tiež aj je. Našťastie má film pohodovú atmosféru a tým pádom môže potešiť vo chvíľach, keď potrebujete maximálne vypnúť. Ja som sa chcel bohužiaľ aj pobaviť na inteligentných hláškach a vypointovanom situačnom humore. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama