Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie Gangsterdam vypráví o partě mladých lidí, která se zaplete do pašování drog v Amsterdamu. Ruben Jablonski je student práv, šprt trvale odsouzený k ignoraci něžnou částí populace. Dobírá si ho i jeho nejlepší kamarád s výstižnou přezdívkou Durex, který vedle barvy vlasů zápolí i s nevyjasněnou sexuální orientací. Ruben celý rok doučuje krásnou Noru. Z nepřístupné dívky se vyklube poslíček drogového gangu. V touze najít klíč k jejímu srdci se bytostný slušňák vydává po nebezpečné pašerácké stezce. (Film Europe)

(více)

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Opět slušný kousek z Francie. Sice neznámí herci a přišlo mi, že je film spíš z druhé koleje, ale pořád fajn zábava, u které se dá zasmát. Pašování drog v Amsterdamu s dvěmi nemehly a nádhernou dealerkou je fajn námět pro komedii a je to místy podáno i akčnější vložkou. Čekal jsem sice trošku větší útok na bránici, ale solidní tři hvězdy jsou samozřejmostí. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Blbí a blbší a pekná v Amsterdame. Nič viac, nič menej. Niežeby išlo o klasickú štyridsaťpercentnú nudu, film má spád a relatívne dobre sa naň pozerá, avšak osobne som sa nezasmial ani raz a vzhľadom na typ fórov sa niet čo diviť. Prdenie, blowjob, rana do rozkroku a podobne, to znie ako veľmi jednoduchý humor a tiež aj je. Našťastie má film pohodovú atmosféru a tým pádom môže potešiť vo chvíľach, keď potrebujete maximálne vypnúť. Ja som sa chcel bohužiaľ aj pobaviť na inteligentných hláškach a vypointovanom situačnom humore. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Mladý student práv se kvůli své lásce k nové studentce připlete do mezinárodního obchodu s drogama, kdy má s partou za úkol do Francie převézt z Amsterdamu balíček, ale všechno se zvrtne a kromě konkurence po něm půjde i zaměstnavatel. Z nerda se postupem času stane ostřílený gangster a film jede až do konce. Základní dějová kostra doplněná slušným tempem a početnýma hláškama, které mě dost často rozesmály, do toho zábavný zrzavý, rasistický, antisemitický člen party jménem Durex, který víceméně obstarává veškerý vtipný obsah, a je hotovo. Trochu mi zde vadila ukecaná francouzština, které nejde rozumět ani slovo, nejspíš bych si film raději pustil v eng dabingu. Jako zábavná jednohubka to poslouží víc než dostatečně a já jsem se dost bavil. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Francuzska komédia ktorá nebude hodnotená objektivne. Oceňujem že nám ju pustili vo vlaku cestou domov. Neurazila ale ani nehoúrila ale pár momentov bolo slušných a ako zabitie času sa to dalo celkom stráviť. 3* ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

už dlouho jsem se tak nezasmála.Nic pro intelektuály.Kdo se chce pobavit ,pobaví se.Na Francouze slušný počin.Málo řečí spousta,akcí.Klasika bývá naopak.Vynikající kamera.Dobréherecké výkony.Už dávno neplatí že zvučné jméno herce je záruka kvality.Doufám že budu mít možnost film vidět ještě jednou ()

gemi 

všechny recenze uživatele

První polovina trošku nuda, ale ve druhé se to rozjede. Po Blockers další nestupidní komedie, u které jsem se sice nezasmál, ale to neznamená, ne nebyla celkem příjemná. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

50% - komentář 20ti slovy: Aha...takže technika "tichého prdu" není můj vynález a nepoužívám ji pouze já :D Durex TOP a závěrečná finta s (ne)předánim drog super. Jinak ale průměr. ()

Perunwit 

všechny recenze uživatele

Příjemná legrajda z Francie po dlouhý době. Celou dobu akce, rozumná stopáž a dobrý frky. V rámci žánru nemám co vytknout. ()

Reklama

Reklama