Reklama

Reklama

Tiger

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Polsko / Kanada, 2015, 13 min

Obsahy(1)

Že je Michalina Olszańska kočka, to všichni víme. V tomto krátkometrážním snímku Jacoba Chelkowskiho si ovšem zahrála kočku opravdickou, a to velmi svérázným způsobem - nahá. V bytě nezadaného třicátníka snažícího se navázat vztah je ovšem místo jen pro jednu, a naše kočička má drápky a zoubky tuzé ostré. (dopitak)

Recenze (8)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Michalina je koukatelná i jako šelma. Tedy, jen více takových experimentů. Sice je to blbost, ale jako kamerové cvičení na zaostřování plně schvaluji. Mladé absolventky FAMU by tento experiment měly mít jako součást závěrečných zkoušek. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Bože, ta Miška je sladká, že bych si jí nejraději namočil do kafe. Mile natočená erotická alegorie a Mozartovo Requiem, jak ho ještě neznám :-). ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Kdyby náhodou nic jiného, tak minimálně dobrá práce s hloubkou ostrosti a kompozicí zaujme. Taktéž propojení hudby a obrazu je fajn, na mléčný Requiem hold těžko zapomenout. A příběh? Čekal jsem poněkud drsnější závěr... Ale kočka byla povedená, to zas jo. 50% ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Naprosto okouzlující dílo. Po shlédnutí filmu "Já, Olga Hepnarová" jsem poprvé objevil půvabnou Michalinu. Tento film mně očaroval hlavně nápadem, který je bravurní. Je vskutku extrémně lahodný pocit ze sledování tohoto filmu, jelikož vidět někoho tak nádherného jako Michalina v roli kočky jako zvířete, jo pane, to je něco náročnějšího. Během své role opravdu dělala veškeré mimiky, činnosti a pózy, které kočky dělají. Bylo zvláštní vidět tyto činnosti vykonávané mladou krásnou ženou. Tento film mě očaroval. Nejsilnějším prvkem na něm byla samozřejmě Michalina. ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Spousta tvůrců zabředává do hnojiště ve snaze dát svému dílu alespoň základní myšlenku. Přitom - měřeno Tigerem - je to tak jednoduché. ()

Reklama

Reklama